Luana Vjollca & Adrian Gaxha fejohen
4 posters
Faqja 1 e 1
Luana Vjollca & Adrian Gaxha fejohen
Ish balerina e Fiks Fare, Luana Vjollca është fejuar në fshehtësi të plotë me këngëtarin shqiptar nga Shkupi, Adrian Gaxha. Ata janë fejuar në qytetin e Sarandës në një ceremoni shumë të thjeshtë ku të pranishëm ishin vetëm familjarët.
Lidhja mes këtyre të dyve daton qysh moti por gjithmonë ka pasur lëkundje. Kjo për arsye se të dytë kanë mbajtur lidhje të dyfishta dashurie e persona që asnjëherë nuk i kanë zbuluar.
Albeu raporton se "teksa në krahët e Gaxhës kanë kaluar shumë femra të bukura madje edhe ato të ekranit, përfshirë dhe një modele e njohur maqedonase, Sanja Nikolic, Luana nga ana tjetër ka përjetuar gjithashtu disa lidhje, por më e përfolura ka qenë ajo me ish banorin e Big Brother Arjon Mucen".
Pavarësisht lidhjeve që kanë pasur, të dy kanë udhëtuar sa drejt Tiranës apo Shkupit. Por kohëve të fundit Luana ka udhëtuar më shumë se zakonisht drejt Shkupit, madje media maqedonase e kanë kapur Adrian Gaxhën duke vizituar argjendaritë.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Re: Luana Vjollca & Adrian Gaxha fejohen
U Trashigofshin!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Luana Vjollca pohon fejesen me Adrian Gaxhen
Kanë lënë pas jo vetëm aventurat rinore, por edhe faqet e thashethemeve në gazetat rozë, ku për ta shpesh shkruhej “janë lidhur”, “s’janë lidhur” etj. Çifti Adrijan Gaxha dhe Luana Vjollca kanë vendosur të zyrtarizojnë marrëdhënien e tyre dashurore, me një fejesë shumë intime, që vetë ish-velina e “Fiks Fare” e ka pranuar përmes Facebook-ut. Edhe pak ditë më parë, për këngëtarin nga Shkupi dhe prezantuesen nga Tirana, u shkrua se ishin fejuar, por nga dyshja e njohur nuk kishte asnjë dhënë asnjë konfirmim për atë që shtypi gëlonte. Gjithsesi, ceremonia që është kryer pak ditë më parë siç është mësuar, në Sarandë, mes shumë pak familjarëve, paska qenë e vërtetë. Kohët e fundit, Luana ka udhëtuar shpesh drejt Shkupit të Maqedonisë, ndërsa Adrijan Gaxha është parë duke vizituar argjendari të ndryshme. Ende nuk është parë unaza që Luana mban në gisht, por me siguri në ditët në vijim do të zbulohet një foto me unazën me siguri me gurë të çmuar. Në profilin e Facebook-ut të Luanës, miqtë dhe fansat e saj i kanë uruar jetë të lumtur për fejesën surprizë. Jo më kot, vetëm pak ditë më parë, brunia e Top-Channel-it, e cila më parë ka qenë e lidhur me Arion Muçën e “Big Brother 2”, ka udhëtuar drejt Shkupit, mesa duket për t’u njohur më nga afër me familjen e të fejuarit.
Kanë lënë pas jo vetëm aventurat rinore, por edhe faqet e thashethemeve në gazetat rozë, ku për ta shpesh shkruhej “janë lidhur”, “s’janë lidhur” etj. Çifti Adrijan Gaxha dhe Luana Vjollca kanë vendosur të zyrtarizojnë marrëdhënien e tyre dashurore, me një fejesë shumë intime, që vetë ish-velina e “Fiks Fare” e ka pranuar përmes Facebook-ut. Edhe pak ditë më parë, për këngëtarin nga Shkupi dhe prezantuesen nga Tirana, u shkrua se ishin fejuar, por nga dyshja e njohur nuk kishte asnjë dhënë asnjë konfirmim për atë që shtypi gëlonte. Gjithsesi, ceremonia që është kryer pak ditë më parë siç është mësuar, në Sarandë, mes shumë pak familjarëve, paska qenë e vërtetë. Kohët e fundit, Luana ka udhëtuar shpesh drejt Shkupit të Maqedonisë, ndërsa Adrijan Gaxha është parë duke vizituar argjendari të ndryshme. Ende nuk është parë unaza që Luana mban në gisht, por me siguri në ditët në vijim do të zbulohet një foto me unazën me siguri me gurë të çmuar. Në profilin e Facebook-ut të Luanës, miqtë dhe fansat e saj i kanë uruar jetë të lumtur për fejesën surprizë. Jo më kot, vetëm pak ditë më parë, brunia e Top-Channel-it, e cila më parë ka qenë e lidhur me Arion Muçën e “Big Brother 2”, ka udhëtuar drejt Shkupit, mesa duket për t’u njohur më nga afër me familjen e të fejuarit.
Re: Luana Vjollca & Adrian Gaxha fejohen
te trashegohen.............
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Adrian Gaxha me të dashur të re?
» Luana Vjollca rindez romancen me Adrijan Gaxhen