Edhe Elvana ka fryrë buzët?
4 posters
Faqja 1 e 1
Edhe Elvana ka fryrë buzët?
Jo vetëm personazhet VIP janë infektuar nga mania për të qenë sa më perfektë (përmes kirurgjisë, kur natyra nuk ka dhënë efektin e dëshiruar), por edhe ne të shtypit jemi “çmendur” duke i parë me lupë zmadhuese fotot e tyre, sekuencat nëpër klipe apo qoftë edhe kur i kemi përballë.
Duke parë këtë foto nga klipi më i fundit i këngëtares, “Afër dhe larg”, i realizuar në Santorini, nuk mund të mos na shkonte mendja se ndoshta edhe Elvana është joshur nga teknikat e fryrjes së buzëve, me acid hialunorik apo botoks, që aplikohen rëndom edhe këtu në Tiranë. A jeni edhe ju dakord që në këtë foto buzët e Elvanës janë dukshëm më të plota?! Ndoshta këngëtarja ka marrë qëndrim të importuar gjatë xhirimeve të klipit të saj më të fundit- për t’u dukur më seksi, pasi ajo përherë thotë se në trupin apo fytyrën e saj nuk ka asnjë ndërhyrje. Konstatimi i medieve jo rrallë herë ka qenë i saktë, pasi jo të gjithë personazhet VIP janë aq të çliruar nga komplekset sa të pranojnë haptazi se kanë ndërmarrë të tilla vendime/veprime, edhe pse disa prej tyre duken që prej së largu që nuk janë më sikurse i ka bërë nëna! Gazeta Standard
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Edhe Elvana ka fryrë buzët?
me operacion pa operacin buzet i paska si rrush ...
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Re: Edhe Elvana ka fryrë buzët?
po e pastaj me shani Dafinen,kur kjo tjetra eshte me zi.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Tuna i ka fryrë buzët?
» Elvana premton një verë edhe më të mirë si vjet…
» Kujdesu për buzët e tua
» Foto buzet
» Zanfina: Buzët nuk i kam me silikon
» Elvana premton një verë edhe më të mirë si vjet…
» Kujdesu për buzët e tua
» Foto buzet
» Zanfina: Buzët nuk i kam me silikon
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi