Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Si ta forconi egon e partnerit  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Si ta forconi egon e partnerit  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Si ta forconi egon e partnerit

Shko poshtë

Si ta forconi egon e partnerit  Empty Si ta forconi egon e partnerit

Mesazh nga WebMaster Fri 19 Aug 2011 - 1:15

Asnjë mashkull nuk do të jetë i lumtur nëse pas seksit i thoni se ka qenë ‘i mirë’. Ai dëshiron të dëgjojë se ka qenë i shkëlqyeshëm, i jashtëzakonshëm dhe perfekt

Megjithatë, nuk është lehtë me egon e lënduar mashkullore. Disa prej meshkujve për shkak të vlerësimit jo të mirë të ‘veprës’ së tyre, mund të shkojnë aq larg saqë ta refuzojnë seksin.

Mirëpo, ekzistojnë disa fjali dhe veprime përmes të cilave mund ta ngritni krenarinë mashkullore.

Iniciojeni seksin
Sa më shpesh e nxitni seksin, ai do të mendojë se kënaqeni derisa jeni intime me të.

Bëni seks me zë
Çlirojuni dhe shpreheni me zë kënaqësinë. Duke ju dëgjuar se po kënaqeni, kjo do të ndikojë pozitivisht në egon e partnerit, ndërsa edhe ju do të përjetoni kulmin.

Jini e sinqertë, por e butë
Nëse me partnerin nuk flisni haptas për seksin, atëherë jeta juaj seksuale është e dënuar për dështim. Por, në mënyrë që ai të mos lëndohet, fokusohuni më shumë në nevojat tuaja dhe jo në ejakulimin e tij të shpejtë.

Këshillojeni
Disa nga nxitjet që ai dëshiron të dëgjojë, janë: më pëlqen kur e bën këtë; do të doja ta përsëris sërish, më ka kënaqur shumë; a e di se çfarë më pëlqen të më bësh më shumë; a e di se çfarë kam dëshiruar gjithmonë të provoj?

Zgjidhni fjalët dhe intonacionin
Herën tjetër kur dëshironi t’i tregoni dikujt se ka qenë i mirë në krevat, shprehuni ashtu sikur ta keni arritur majën e botës.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë