Humbja e peshës përmirëson jetën seksuale
4 posters
Faqja 1 e 1
Humbja e peshës përmirëson jetën seksuale
[You must be registered and logged in to see this image.]Humbja e peshës përmirëson jetën seksuale
Të gjithë e dinë që ato që janë të dobët bëjnë më mirë seks, edhe pse shumë njerëz që janë të shëndoshë rrëfejnë se jeta e tyre seksuale shkon mrekullisht mirë.
Ekspertët thonë se kjo është diçka mentale. Martin Biks, ekspert i sjelljes në “Duke
University” ka gjetur se pacientët e tij arrijnë të kenë një jetë seksuale më të pëlqyeshme dhe intensive pasi kanë humbur 10% të peshës së tyre. Por kjo nuk do të thotë se për të pasur një jetë të mirë seksuale duhet t’i ngjash një modeleje apo të kesh gjoksin e Brad Pittit.
Perceptimi se të jesh mbi peshë është një pengesë e aktivitetit seksual është akoma i fortë. Nga sondazhi del se 80 % e grave është e bindur se humbja e peshës mund të përmirësojë
jetën e tyre seksuale ndërkohë që 70 % e burrave të intervistuar mendojnë se një reduktim i barkut të tyre mund të përmirësojë aktivitetin seksual. Kjo tregon se gratë nuk mendojnë më shumë se burrat për pamjen e jashtme fizike. /
Të gjithë e dinë që ato që janë të dobët bëjnë më mirë seks, edhe pse shumë njerëz që janë të shëndoshë rrëfejnë se jeta e tyre seksuale shkon mrekullisht mirë.
Ekspertët thonë se kjo është diçka mentale. Martin Biks, ekspert i sjelljes në “Duke
University” ka gjetur se pacientët e tij arrijnë të kenë një jetë seksuale më të pëlqyeshme dhe intensive pasi kanë humbur 10% të peshës së tyre. Por kjo nuk do të thotë se për të pasur një jetë të mirë seksuale duhet t’i ngjash një modeleje apo të kesh gjoksin e Brad Pittit.
Perceptimi se të jesh mbi peshë është një pengesë e aktivitetit seksual është akoma i fortë. Nga sondazhi del se 80 % e grave është e bindur se humbja e peshës mund të përmirësojë
jetën e tyre seksuale ndërkohë që 70 % e burrave të intervistuar mendojnë se një reduktim i barkut të tyre mund të përmirësojë aktivitetin seksual. Kjo tregon se gratë nuk mendojnë më shumë se burrat për pamjen e jashtme fizike. /
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Re: Humbja e peshës përmirëson jetën seksuale
Keta ekspertet sipas mendimit tim shumehere jane kot.
Mos pini duhan,edhe mos konsumoni alkol c'do dite,edhe c'do gje ok.[You must be registered and logged in to see this image.]
Mos pini duhan,edhe mos konsumoni alkol c'do dite,edhe c'do gje ok.[You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
bobi 10 shkruajti:Keta ekspertet sipas mendimit tim shumehere jane kot.
Jo shume here po cdo here...kur bejne keto lloj studimesh.. 00027003
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Nese femra humb peshen bashke me te humbet dhe karakteristikat e femres !!
Ce do ate femer... si derrase pfff
Ce do ate femer... si derrase pfff
EpiKada- Princeshë
- Vendbanimi : Cteduhetty
Postime : 5045
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/10/2010
Hobi : Kelion
Similar topics
» Mos e ftohni jetën tuaj seksuale
» Dyzetvjeçarët të pakënaqur me jetën seksuale
» Kriza ekonomike po frenon edhe jetën seksuale në çifte.
» Vajzat shqiptare e nisin jetën seksuale në moshën 13-vjeçare
» Rrezikon jetën për t’i shpëtuar jetën kalit
» Dyzetvjeçarët të pakënaqur me jetën seksuale
» Kriza ekonomike po frenon edhe jetën seksuale në çifte.
» Vajzat shqiptare e nisin jetën seksuale në moshën 13-vjeçare
» Rrezikon jetën për t’i shpëtuar jetën kalit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi