Fansat e Real Madridit
+9
Daku
LaDescarada
il conte
Free spirit
Maksi
Intriganti
WebMaster
bobi 10
Medina
13 posters
Faqja 1 e 2
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Fansat e Real Madridit
Se pari ju kerkoj Falje nese egziston kjo Teme une e kerkova askund se gjeta andaj Hapa :Ketu Mund Te postoni gjdo gje qe ka lidhje me klubin Real Madrit Faleminderit per Mirkuptim
Edituar për herë të fundit nga Medina në Thu 8 Sep 2011 - 9:34, edituar 1 herë gjithsej
Medina- Princeshë
- Vendbanimi : Te engjulli im mbrojtes
Postime : 1046
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/09/2010
Mosha : 35
Hobi : Leximi
Re: Fansat e Real Madridit
Real Madrid është klub futbolli në Spanjë që luan ndeshjet në Primera Division ose Liga BBVA, u krijua më 6 mars të vitit 1902 në Madrid .Titulli Real do të thotë Mbretëror, një titull i dhënë nga Mbreti i Spanjës. Real Madrid ka fituar 31 kampionate, 17 Kupa Mbreti, 9 Liga e Kampionëve, 2 UEFA Kupa dhe 3 Intercontinental Cup. Real Madrid rënditet në vendin e parë në tabelën e La Liga-s për të gjitha kohërat.
Themelimi
Futbolli u fut në Madrid nga profesorët dhe studentët e Institución Libre de Enseñanza, së bashku me disa të diplomuar në Oxbridge. Ata së bashku themeluan Football Club Sky në 1897, luanin futboll të dielave në mëngjes në Moncloa.
Ky klub pastaj në vitin 1900 u nda në dy klube: New Foot-Ball de Madrid dhe Español Club de Madrid. Español Club de Madrid përsëri u nda në 6 mars 1902, duke rezultuar në formimin e Madrid Football Club.
Tre vjet pas themelimit më 1905, Madrid F.C. fitoi kupën e Spanjës pasi në finale e mundi Atletiko Bilbao. Madrid F.C. u bë iniciator i themelimit të Spanish Football Association (federata e futbollit spanjoll) kur më 4 janar 1909, presidenti i klubit Adolfo Meléndez nënshkroi marrëveshje me klubet tjera.
Më pas në vitin 1912 ekipi zhvendoset në Campo de O’Donnell. Në vitin 1920 klubi e ndryshoi emrin nga Madrid FC në Real Madrid FC, pasi mbreti Alfonso XIII i dha titullin Real dhe e mori përkujdesjen ndaj klubit.
Statistikat/Rekordet
Real Madrid eshtë njeri ndër klubet kryesor në La Liga, prandaj lojtarët si Manuel Sanchís Hontiyuelo mban rekordin për paraqitjet e Real Madridit, që ka luajtur 712 ndeshje per ekipin eparë midis viteve 1983 dhe 2001.Raul vjen i dytë, që ka luajtur 700 herë. Rekord për një portier është mbajtur nga Iker Casillas, me 440 shfaqje. Me 127 paraqitje kapitale (47 ndërsa në klub), Luis Figo i Portugalisë është lojtari më i mbuluar Real ndërkombëtar.
Raúl është golashenuesi me i mirë i Real Madrid ne te gjithë historinë, me 316 gola në 700 games (1994-).Katër lojtarë të tjerë kanë shënuar edhe mbi 200 gola për Real Madridin: Alfredo di Stefano (1953-64), Carlos Santillana (1971 — 88), Ferenc Puskás (1958-66) dhe Hugo Sánchez (1985-92). Sánchez mban rekord për golat e shënuar per një sezon (38 në 1989-90). 49 golat e Di Stefano në 58 ndeshje ishte redord për dekada ne Ligen e Kampioneve , derisa ajo u tejkalua nga Raul në vitin 2005. Goli me i shpejtë në historinë e klubit (15 sekonda) u shënua nga Ronaldo më 3 dhjetor 2003, gjatë një ndeshje të ligës kundër Atletico Madrid.
Zyrtarisht, shikushmerinë më të lartë Real Madridit në shtëpi e ka 83.329 shikues për një ndeshje ne Copa del Rey në vitin 2006. Kapaciteti aktual ligjor i Santiago Bernabéu është 80.354. Ne sezonin 2007/08 Shikues te pranishëm ishin mesatarisht 76.234 per 1 ndeshje, më i lartë në Federatat evropiane. Real kanë vendosur edhe të dhënat në futbollin spanjoll, veçanërisht më të titujve më të brendshme ( 31 deri në 2007-08) dhe sezonet më të fituar në një rresht (5, gjatë 1960-65 dhe 1985-90). Me 121 ndeshje (nga 17 shkurt 1957 deri më 7 mars 1965), Reali mban rekordin ku nuk pesoi asnje humbje si vendas.
Real Madrid mban rekordin për fitimin e Champions League nëntë herë dhe për gjysmë-finale (21). Raúl González është golashenuesi me i mirë i Liges se Kampioneve, me 64 gola. Ekipi ka numër rekord të pjesëmarrjes radhazi në Kupën Evropiane me 15, 1955-56 në 1969-70.
Në qershor të vitit 2009, klubi thyen rekordin e saj për transferimin më të lartë të paguar ndonjëherë në historinë e futbollit duke u pajtuar të paguaj Manchester United € 96 million ($ 131.5 million, £ 80 milion) për shërbimet e Kristiano Ronaldos.Real Madrid pagoi prej € 76 milion (rreth 100 milionë dollarë, £ 45.8 milion Euro) për transferimin Zinedine Zidane nga Juventus në Real Madrid në vitin 2001 ishte pagesa më e lartë e mëparshme transferimit të paguar ndonjëherë. Në qershor 2009, Real Madrid gjithashtu ranë dakord për të blerë nga AC Milan Kaká për një tarifë që theu rekordin e mëparshëm në paund . Shitje klubit rekord erdhi më 1 shtator 2008, kur ata shiten Robinho ne Manchester City për € 42 million (£ 32.5 milion Euro).
Themelimi
Futbolli u fut në Madrid nga profesorët dhe studentët e Institución Libre de Enseñanza, së bashku me disa të diplomuar në Oxbridge. Ata së bashku themeluan Football Club Sky në 1897, luanin futboll të dielave në mëngjes në Moncloa.
Ky klub pastaj në vitin 1900 u nda në dy klube: New Foot-Ball de Madrid dhe Español Club de Madrid. Español Club de Madrid përsëri u nda në 6 mars 1902, duke rezultuar në formimin e Madrid Football Club.
Tre vjet pas themelimit më 1905, Madrid F.C. fitoi kupën e Spanjës pasi në finale e mundi Atletiko Bilbao. Madrid F.C. u bë iniciator i themelimit të Spanish Football Association (federata e futbollit spanjoll) kur më 4 janar 1909, presidenti i klubit Adolfo Meléndez nënshkroi marrëveshje me klubet tjera.
Më pas në vitin 1912 ekipi zhvendoset në Campo de O’Donnell. Në vitin 1920 klubi e ndryshoi emrin nga Madrid FC në Real Madrid FC, pasi mbreti Alfonso XIII i dha titullin Real dhe e mori përkujdesjen ndaj klubit.
Statistikat/Rekordet
Real Madrid eshtë njeri ndër klubet kryesor në La Liga, prandaj lojtarët si Manuel Sanchís Hontiyuelo mban rekordin për paraqitjet e Real Madridit, që ka luajtur 712 ndeshje per ekipin eparë midis viteve 1983 dhe 2001.Raul vjen i dytë, që ka luajtur 700 herë. Rekord për një portier është mbajtur nga Iker Casillas, me 440 shfaqje. Me 127 paraqitje kapitale (47 ndërsa në klub), Luis Figo i Portugalisë është lojtari më i mbuluar Real ndërkombëtar.
Raúl është golashenuesi me i mirë i Real Madrid ne te gjithë historinë, me 316 gola në 700 games (1994-).Katër lojtarë të tjerë kanë shënuar edhe mbi 200 gola për Real Madridin: Alfredo di Stefano (1953-64), Carlos Santillana (1971 — 88), Ferenc Puskás (1958-66) dhe Hugo Sánchez (1985-92). Sánchez mban rekord për golat e shënuar per një sezon (38 në 1989-90). 49 golat e Di Stefano në 58 ndeshje ishte redord për dekada ne Ligen e Kampioneve , derisa ajo u tejkalua nga Raul në vitin 2005. Goli me i shpejtë në historinë e klubit (15 sekonda) u shënua nga Ronaldo më 3 dhjetor 2003, gjatë një ndeshje të ligës kundër Atletico Madrid.
Zyrtarisht, shikushmerinë më të lartë Real Madridit në shtëpi e ka 83.329 shikues për një ndeshje ne Copa del Rey në vitin 2006. Kapaciteti aktual ligjor i Santiago Bernabéu është 80.354. Ne sezonin 2007/08 Shikues te pranishëm ishin mesatarisht 76.234 per 1 ndeshje, më i lartë në Federatat evropiane. Real kanë vendosur edhe të dhënat në futbollin spanjoll, veçanërisht më të titujve më të brendshme ( 31 deri në 2007-08) dhe sezonet më të fituar në një rresht (5, gjatë 1960-65 dhe 1985-90). Me 121 ndeshje (nga 17 shkurt 1957 deri më 7 mars 1965), Reali mban rekordin ku nuk pesoi asnje humbje si vendas.
Real Madrid mban rekordin për fitimin e Champions League nëntë herë dhe për gjysmë-finale (21). Raúl González është golashenuesi me i mirë i Liges se Kampioneve, me 64 gola. Ekipi ka numër rekord të pjesëmarrjes radhazi në Kupën Evropiane me 15, 1955-56 në 1969-70.
Në qershor të vitit 2009, klubi thyen rekordin e saj për transferimin më të lartë të paguar ndonjëherë në historinë e futbollit duke u pajtuar të paguaj Manchester United € 96 million ($ 131.5 million, £ 80 milion) për shërbimet e Kristiano Ronaldos.Real Madrid pagoi prej € 76 milion (rreth 100 milionë dollarë, £ 45.8 milion Euro) për transferimin Zinedine Zidane nga Juventus në Real Madrid në vitin 2001 ishte pagesa më e lartë e mëparshme transferimit të paguar ndonjëherë. Në qershor 2009, Real Madrid gjithashtu ranë dakord për të blerë nga AC Milan Kaká për një tarifë që theu rekordin e mëparshëm në paund . Shitje klubit rekord erdhi më 1 shtator 2008, kur ata shiten Robinho ne Manchester City për € 42 million (£ 32.5 milion Euro).
Medina- Princeshë
Gjinia :
Sa perkushtim???
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
epo e dua tani ket ekip ..i kam dy ekip qe dua shumm Interin dhe realinbobi 10 shkruajti:Sa perkushtim???
Medina- Princeshë
Gjinia :
Medina shkruajti:epo e dua tani ket ekip ..i kam dy ekip qe dua shumm Interin dhe realinbobi 10 shkruajti:Sa perkushtim???
Sa e veshtire eshte ti vej zemres dy te perzemert njeheresh!
Te lumte
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
bobi 10 shkruajti:Medina shkruajti:epo e dua tani ket ekip ..i kam dy ekip qe dua shumm Interin dhe realinbobi 10 shkruajti:Sa perkushtim???
Te lumte
vetem kur te luajn kto dy ekipe bashk ateher do ta kuptoj se cilen e dua me shumm
Medina- Princeshë
Gjinia :
Pa njehere kallzo bobon.Medina shkruajti:bobi 10 shkruajti:Medina shkruajti:epo e dua tani ket ekip ..i kam dy ekip qe dua shumm Interin dhe realinbobi 10 shkruajti:Sa perkushtim???
Te lumte
vetem kur te luajn kto dy ekipe bashk ateher do ta kuptoj se cilen e dua me shumm
Ke ke me te perzemert
Mua apo realin
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
INTERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII EDHE SKA TJETER celebrate005 celebrate005
Poshte Interi viva il grande MILAN
Intriganti- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Elbasan
Postime : 712
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/08/2011
Mosha : 41
Hobi : Futbolli
Pique : Mourinho Po shkatrron futbollin spanjoll
Mourinho : eshte e vertete dhe viktima e pare ishte zaragoza , 6-0 !
Medina- Princeshë
Gjinia :
na vjen keq MEDINA po ne kte teme zor se gjen fansa e di pse ?barcelona 4 ever
Maksi shkruajti:na vjen keq MEDINA po ne kte teme zor se gjen fansa e di pse ?barcelona 4 ever
Free spirit- Princeshë
- Vendbanimi : In my world
Postime : 4803
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/08/2011
Mosha : 30
Maksi shkruajti:na vjen keq MEDINA po ne kte teme zor se gjen fansa e di pse ?barcelona 4 ever
boll jan gzu fmija tash ma spo ju leshojm rendin
Medina- Princeshë
Gjinia :
Si Ekipe Gjithmon Kemi Qen Gjall
Dhe Me Yjet Tone u Kemi Dale Balle
Boll Me Hile BarceLopa Se Tash Koha Eshte e Jona
Kure Ne Ngritshim Kupa Ju i Hapshi Syte Si Huta
Shenuat 5 Gola Dhe Nuk Duroheni
Ne Ju Kemi Shenuar 11 Dhe S'Levdohemi
Ofertat Tona Askushe Smund Ti Refuzoj Se Jemi Te Paret Dhe Gjdo Lojtare Per Ne Luan Me Pasion
RONALDO Spektakolar OZIL i Papar Dhe Te Tjeret Qe Ndjekin Nga Pas Kenaqen Pa Mas
RAMOS & PEPE Si Meteor Jan Kta Ne Fushe Ateher Lojen e Kemi Ne Dore
HIGUAIN & BENZEMA Yjet Tone Qe Na Bejn Te Jemi Kampion
RAMOS, DI MARIA,ALONSO, MARCELO e Shumm e shumm tjere Jane Me Te Miret Si Perher
IKER CASILLAS Si Predator Gjujtjet Arrin Ti Kap Edhe Me Nje Dore
Zhduku BarceLop Se Tash Eshte Vone Me Trajner Si MOURINHO Askush Sna Kalon Se Ne Jemi Kampion
Medina- Princeshë
Gjinia :
Nje e vertetë Lexojeni...
Real Madridi - 31 La Liga
Barcelona - 21 La Liga
Real Madridi - 9 Champions
Barcelona - 4 Champions
Real Madridi - 213 Trofe
Barcelona - 134 Trofe
Realiteti:
Nje Klasike per Real Madridin eshte vetem nje loje e thjeshte!
Nje Klasike per Barcelonen eshte nje hap i madh!
Perfundimi:
Real Madridi eshte historia, Barcelona eshte moda ..!
Moda kalon, historia mbetet pergjithmon.
Real Madridi - 31 La Liga
Barcelona - 21 La Liga
Real Madridi - 9 Champions
Barcelona - 4 Champions
Real Madridi - 213 Trofe
Barcelona - 134 Trofe
Realiteti:
Nje Klasike per Real Madridin eshte vetem nje loje e thjeshte!
Nje Klasike per Barcelonen eshte nje hap i madh!
Perfundimi:
Real Madridi eshte historia, Barcelona eshte moda ..!
Moda kalon, historia mbetet pergjithmon.
Medina- Princeshë
Gjinia :
me vjen keq por reali ka qene dikur tani eshte barcelona superskuader.
il conte- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5371
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha : 42
Hobi : cinema & calcio.formula uno
aldino82 shkruajti:me vjen keq por reali ka qene dikur tani eshte barcelona superskuader.
gjithsecili ka shijen e vet une dua realin ti barcelonen asgje keqe nuk ka ketu thjesht preferenca te ndryshme
Medina- Princeshë
Gjinia :
barcelona tani per tani eshte skuader universale
il conte- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5371
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha : 42
Hobi : cinema & calcio.formula uno
Medina shkruajti:aldino82 shkruajti:me vjen keq por reali ka qene dikur tani eshte barcelona superskuader.
gjithsecili ka shijen e vet une dua realin ti barcelonen asgje keqe nuk ka ketu thjesht preferenca te ndryshme
Maksi shkruajti:oj oj oj oj skuader galaktike eshte vetem brcelona
Eee Maksi preferenca ndryshme kemi ti don ate une dua kete so interesant gjith me fitu na
Medina- Princeshë
Gjinia :
Medina- Princeshë
Gjinia :
Medina shkruajti:Pique : Mourinho Po shkatrron futbollin spanjoll
haahahha
edhe une e dua REALIN [TePuC]
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
ehh sa per cristiano ronaldon ...ky eshte per ne holywood heheh...
edhe pse jam per realin ....e pranoj se ma me ka pelqy kur ka lujtur aty zinedin zidane, figo, roberto carlos, ronaldo etj...ah tkish mujt me u kthy ajo koh:P heh
edhe pse jam per realin ....e pranoj se ma me ka pelqy kur ka lujtur aty zinedin zidane, figo, roberto carlos, ronaldo etj...ah tkish mujt me u kthy ajo koh:P heh
LaDescarada- Princeshë
Gjinia :
LaDescarada shkruajti:ehh sa per cristiano ronaldon ...ky eshte per ne holywood heheh...
Ronaldo ashte lojtar qe tregohet shumm real ne fushen lojes nuk din me aktru nuk rrezohet me nje prekje leht siq bejn disa tjer po nejse gjithsesi mendim i yt esht ky
Medina- Princeshë
Gjinia :
E ke gabim Medina , ne ndeshjen e te Shtunes Real M-Getafe 4-2
Kur rezultati ishte 2-2 Ronaldo stimuloj , sikur e penguan, ishte jashte zone kerceu brenda dhe albitri dha penallti
Kur rezultati ishte 2-2 Ronaldo stimuloj , sikur e penguan, ishte jashte zone kerceu brenda dhe albitri dha penallti
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
arbitri e dha penallti Ronaldo nuk u ankua ne ate rast siq beri Messi te cilit nuk ju dha penallti fatkesisht Dako mos me trego per barcelonen se vitin kaluar dihet si kan fituar me aktrim po se di a moret ndonje oskar per aktor aq te mir qe ka barcelonaDaku shkruajti:E ke gabim Medina , ne ndeshjen e te Shtunes Real M-Getafe 4-2
Medina- Princeshë
Gjinia :
hahaha e ke Gabim Barcelona e shkepi Realin ne cdo ndeshje qe luajti ndaj saj , si me gola si nga nervat
Daku- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
hahahaha Reali spo ka ku len kupat bre andaj ju tha femijev merrni disa edhe ju se mos po ngelni me gishta ne goj ihaaa shyqyr qe barazut me ajax-in me kupa ju :[hahgahgahagha ee ne jemi 9 her kampion bote ju duhet kohe e vite te tera per ta arrit ate qe ka arrit RealiDaku shkruajti:hahaha e ke Gabim Barcelona e shkepi Realin ne cdo ndeshje qe luajti ndaj saj , si me gola si nga nervat
Medina- Princeshë
Gjinia :
reali dhe nje kupe qe mori vjet ja shtypi autobuzi
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
elvisi dr shkruajti:reali dhe nje kupe qe mori vjet ja shtypi autobuzi
U gezuan blaugranet qe kupa jone eshte demtuar
por ne fund ata kane qare, e ne kemi festuar
por humbjen e mbremshme ata kurr nuk kan per ta harruar
e permendin qdo minute kupen, sa per tu justifikuar
Medina- Princeshë
Gjinia :
real madrid para siempre hhaha....
amo dihet shumica jan per barcen dhe qka me ba ...sport eshte ky smujm me kon te gjith per nje klub...
edhe pse jam fanse e realit e pranoj se messi eshte lojtari ma i miri ne bot...skem qka ti mbyllim syt se ky eshte realiteti...sorry c.ronaldo hehe
amo dihet shumica jan per barcen dhe qka me ba ...sport eshte ky smujm me kon te gjith per nje klub...
edhe pse jam fanse e realit e pranoj se messi eshte lojtari ma i miri ne bot...skem qka ti mbyllim syt se ky eshte realiteti...sorry c.ronaldo hehe
LaDescarada- Princeshë
Gjinia :
Medina shkruajti:hahahaha Reali spo ka ku len kupat bre andaj ju tha femijev merrni disa edhe ju se mos po ngelni me gishta ne goj ihaaa shyqyr qe barazut me ajax-in me kupa ju :[hahgahgahagha ee ne jemi 9 her kampion bote ju duhet kohe e vite te tera per ta arrit ate qe ka arrit RealiDaku shkruajti:hahaha e ke Gabim Barcelona e shkepi Realin ne cdo ndeshje qe luajti ndaj saj , si me gola si nga nervat
Mmm me vjen mire qe je nje femer tifoze dhe apasionuar pas futbollit , tipat sportive jane perhere ne mode, e tille eshte dhe nusja ime shume e pregatitur dhe tifoze , por Medina duhet te dish se Real M i viteve 50-60 ( vite kur fitoj gjithcka ) mbeshtetej nga Diktatori Franco i cili ishte tifoz i Real M dhe ne ate kohe Catalonya kerkonte te shkeputej dhe si rrjedhim kishte perballe diktaturen ushtarake te Francos .Dhe Catalonya te vetmen gje qe kishte per te merzitur Francon kishte Barcelonen dhe ne ate kohe Real M favorizohej shume nga albitrat, nuk lejoheshin te shkonin lojtare te mire tek Barcelona dhe do sdo real M do ishte klub me shume trofe ,por ama te gjitha trofete europiane (6 prej tyre ) i fituan ne vitet 60 me pas ishin nje Klub normal .
Sa per info une jam JUVENTIN por ama adhuroj futbollin e bukur qe dhuron Barcelona dhe urrej arrogancen dhe frymen qe ka sjelle Mourinho tek Real M , te cilet te demtojne , vetem qahen , dalin me te kuqe, zihen me kundershtaret pasi ne fushen e lojes nuk kane takat
Daku- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
keshtu prap......nga heraaaaaaaaaaaaaa
Edi 7- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : europe e bashkuar
Postime : 138
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/09/2011
Mosha : 44
Hobi : Futboll
S'jam Tifo E R.Madriti
ama bejn loj te mire ...like 00027003
ama bejn loj te mire ...like 00027003
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Pas Man. Cityt, sheiku kërkon edhe Realin e Madridit
» Pellegrini: Fansat kanë një rol të madh sonte
» Vesa, leje nga fansat për pushime
» Ibrahimovic nuk ka frikë nga fansat e Interit
» Klipi i Tunës nuk pëlqehet nga fansat?
» Pellegrini: Fansat kanë një rol të madh sonte
» Vesa, leje nga fansat për pushime
» Ibrahimovic nuk ka frikë nga fansat e Interit
» Klipi i Tunës nuk pëlqehet nga fansat?
Faqja 1 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi