Thenja e Dites ???
+49
Besa
Docteur
valtori
Anakonda
Labja
pexha
Next
Free spirit
dajti modh
exploreri
Aяtємιѕα
Klio
Dori_sweet
leona
pishtimi
EMI
Medina
Alisa
Maksi
Katniss
esmerina
Alberti
EpiKada
Arabela
Gjeto Gjetani
T_o_n_i
**Jeta**
Emona
Anila
kasperi
Aristogata
Ajo goca
stralli
Poeti Dhimbjes
Korabi AL
CuN@BosS/
Leo_uk
Darius
Hera
Єямєℓiиdå
LaDescarada
Ariel
leta
Tonii
Ambra
bobi 10
Vellai
lepurushja
WebMaster
53 posters
Faqja 12 e 15
Faqja 12 e 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Thenja e Dites ???
First topic message reminder :
Qejfi i hasmit eshte kur te sheh me fytyre te parruar dhe kepuce te pallustruara!!!
celebrate005 celebrate005 celebrate005
Qejfi i hasmit eshte kur te sheh me fytyre te parruar dhe kepuce te pallustruara!!!
celebrate005 celebrate005 celebrate005
Edituar për herë të fundit nga K@Love në Mon 19 Mar 2012 - 11:04, edituar 1 herë gjithsej
Re: Thenja e Dites ???
thon se eshpresa eshte e fundit qe vedes [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:le te shpresojme,,,Reta labja shkruajti:ateher bej keshtu nuk mendoj se do na mari shume [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:me pelqen kjo ide mua,,,se esh save,,, [You must be registered and logged in to see this image.]Reta labja shkruajti:edhe un kame frik, po kame nje ide me te mir i cojm tek kepucari te na i zegjeroj ai te pakten keshtu nuk na prishen [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:une thashe se mos e di ti a ben a jo se une kam frike,,, [You must be registered and logged in to see this image.]Reta labja shkruajti:e provojm po mos na prishen se nje pal i kame paguar 100€ dhe si kame veshur asnje her [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:po sikur ti fusim ne kove me uje?? [You must be registered and logged in to see this image.]
Labja- Princeshë
- Vendbanimi : Ne Gjakun e zemres te Mamit
Postime : 8252
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/12/2011
Mosha : 33
Hobi : Io anziché fare castelli in aria mi faccio templi nel cuore
po mi se spo e cajme koken per nje pale kepuce ne fund te fundit,,, :541221: :541221: :541221: 00027003 432965Reta labja shkruajti:thon se eshpresa eshte e fundit qe vedes [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:le te shpresojme,,,Reta labja shkruajti:ateher bej keshtu nuk mendoj se do na mari shume [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:me pelqen kjo ide mua,,,se esh save,,, [You must be registered and logged in to see this image.]Reta labja shkruajti:edhe un kame frik, po kame nje ide me te mir i cojm tek kepucari te na i zegjeroj ai te pakten keshtu nuk na prishen [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:une thashe se mos e di ti a ben a jo se une kam frike,,, [You must be registered and logged in to see this image.]Reta labja shkruajti:e provojm po mos na prishen se nje pal i kame paguar 100€ dhe si kame veshur asnje her [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:po sikur ti fusim ne kove me uje?? [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
[quote="Arabela"]
ahahah e verte e bem sikur kush e di qa jane [You must be registered and logged in to see this image.]
po mi se spo e cajme koken per nje pale kepuce ne fund te fundit,,, [You must be registered and logged in to see this image.] [/ quote]Reta labja shkruajti:thon se eshpresa eshte e fundit qe vedes [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:le te shpresojme,,,Reta labja shkruajti:ateher bej keshtu nuk mendoj se do na mari shume [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:me pelqen kjo ide mua,,,se esh save,,, [You must be registered and logged in to see this image.]Reta labja shkruajti:edhe un kame frik, po kame nje ide me te mir i cojm tek kepucari te na i zegjeroj ai te pakten keshtu nuk na prishen [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:une thashe se mos e di ti a ben a jo se une kam frike,,, [You must be registered and logged in to see this image.]Reta labja shkruajti:e provojm po mos na prishen se nje pal i kame paguar 100€ dhe si kame veshur asnje her [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:po sikur ti fusim ne kove me uje?? [You must be registered and logged in to see this image.]
ahahah e verte e bem sikur kush e di qa jane [You must be registered and logged in to see this image.]
Labja- Princeshë
Gjinia :
Kur e do një njeri nga zemra atëherë lumturia e atij njeriu është vet lumturia jote.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
E bukura eshte misterioze dhe e tmerrshme,eshte lufta midis zotit dhe djallit,ku arena e luftimit eshte ZEMRA e njeriut...(Dostojewski)
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Hobi : NOTI&MUZIKA
[quote="Reta labja"]
:541221: :541221: :541221:Arabela shkruajti:po mi se spo e cajme koken per nje pale kepuce ne fund te fundit,,, [You must be registered and logged in to see this image.] [/ quote]Reta labja shkruajti:thon se eshpresa eshte e fundit qe vedes [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:le te shpresojme,,,Reta labja shkruajti:ateher bej keshtu nuk mendoj se do na mari shume [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:me pelqen kjo ide mua,,,se esh save,,, [You must be registered and logged in to see this image.]Reta labja shkruajti:edhe un kame frik, po kame nje ide me te mir i cojm tek kepucari te na i zegjeroj ai te pakten keshtu nuk na prishen [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:une thashe se mos e di ti a ben a jo se une kam frike,,, [You must be registered and logged in to see this image.]Reta labja shkruajti:e provojm po mos na prishen se nje pal i kame paguar 100€ dhe si kame veshur asnje her [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:po sikur ti fusim ne kove me uje?? [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
hall te sillet njeriu mire ,,e hall keq,,, ku je ku je ku je
Arabela- Princeshë
Gjinia :
monday startin celebrate005
Edituar për herë të fundit nga dajti modh në Mon 23 Jan 2012 - 3:24, edituar 1 herë gjithsej
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
tuesday second,,
Arabela- Princeshë
Gjinia :
wuenday thirt celebrate005
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
thirday thirst,,,, :429293:
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Zgjim i vonshem
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
pafytyresia nuk ka limite sot,,,, :541221: :541221: :541221: (tongueout)
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Pasioni eshte i bukur,i kendshem dhe mund ta pasuroj shume jeten,por eshte dicka ndryshe nga dashuria.Dashuria nuk ka cmim nuk shkembehet me asgje ne bote..!!
<3 <3 <3 <3 TE DUA DERI SA TE VDES<3 <3 <3 <3
(¯`•.•´¯) (¯`•.•´¯) *`•.¸(¯`•.•´¯)¸.•´ ¤ º° ¤`•.¸.•´ ¤ (¯`•.•´¯) (¯`•.•´¯) *`•.¸(¯`•.•´¯)¸.•´ ¤ º° ¤`•.¸.•´ ¤ (¯`•.•´¯) (¯`•.•´¯) *`•.¸(¯`•.•´¯)¸.•´ ¤ º° ¤`•.¸.•´ ¤● ¸ . ★ ° . . . ☾ °☆ . * ● ¸ . ★ ° :. . • ○ ° ★ . * . . ° . ● . ° ☾ °☆ ¸. ● . ★ ★ ° ☾ ☆ ¸. ¸ ★ :. . • ○ ° ★ . * . . ¸ . °...
(¯`•.•´¯) (¯`•.•´¯) *`•.¸(¯`•.•´¯)¸.•´ ¤ º° ¤`•.¸.•´ ¤ (¯`•.•´¯) (¯`•.•´¯) *`•.¸(¯`•.•´¯)¸.•´ ¤ º° ¤`•.¸.•´ ¤ (¯`•.•´¯) (¯`•.•´¯) *`•.¸(¯`•.•´¯)¸.•´ ¤ º° ¤`•.¸.•´ ¤● ¸ . ★ ° . . . ☾ °☆ . * ● ¸ . ★ ° :. . • ○ ° ★ . * . . ° . ● . ° ☾ °☆ ¸. ● . ★ ★ ° ☾ ☆ ¸. ¸ ★ :. . • ○ ° ★ . * . . ¸ . °...
Gjuha e dashurise, eshte nje gjuhe sekrete. Shprehja e saj me elarte, eshte nje perqafim ne heshtje!!!
...Heshtja dhe buzëqeshja janë dy fjalë shumë të fuqishme: buzëqeshja
është mënyra për të zgjidhur shumë probleme, dhe heshtja për të shmangur
shumë probleme...!
është mënyra për të zgjidhur shumë probleme, dhe heshtja për të shmangur
shumë probleme...!
Labja- Princeshë
Gjinia :
te duash dike nuk do te thote ti miratosh cdo sjellje,,,,por dhe se sillet dobet nganjehere nuk do te thote se nuk e do me,,,,
Arabela- Princeshë
Gjinia :
N - diej një dashuri e mirënjohje për ty
Ë – shtë diçka që nga shpirti më ka buruar
N – ëse do t’kërkoja shprehje që të t’përshkruaja
Ë – shtë mrekulli më vete kjo, që akoma s’e kanë zbuluar!
Ë – shtë diçka që nga shpirti më ka buruar
N – ëse do t’kërkoja shprehje që të t’përshkruaja
Ë – shtë mrekulli më vete kjo, që akoma s’e kanë zbuluar!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
gjuj me gur gjuj me gur une me ty sallnoem kurr
CuN@BosS/- WebMaster
- Vendbanimi : - Shijak -Albania
Postime : 6010
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha : 42
Hobi : + Programator @ iNfO!-
Shoku/shoqja varet ne diten e provimit.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Nje nga principet me te larta te moralit te vertete shprehet ne respektin per dinjitetin njerzore te secilit prej nesh pa dallim , para se gjithash sepse ai eshte njeri dhe pastaj per dinjitetin e tij vetjak
mos i shiko gungen po shikoj punen 00027003
valtori- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : ne havana
Postime : 2505
Gjinia :
Anëtarësuar : 13/12/2011
Mosha : 43
Hobi : te ngacmoj inteligjentet
jalla kush i bje me qafe japanxhiut e ha krorodili 00027003
valtori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Mend s'kishte ... mend s'donte ... mend shiste!
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
ok sa llafe aq te mira shefe po dal se smatem dot me ty je ber sh e zgjuar se fundmi 00027003
valtori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Femrat janë si mollët në pemë. Më të mirat janë në majën e pemës... Meshkujt nuk duan të arrijne tek më të mirat, sepse kanë frikë se rrëzohen dhe vriten.Si shkëmbim , marrin mollët që janë të rëna përtokë, të cilat, edhe pse nuk janë të mira, janë të lehta për tu arritur. Si pasojë, mollët që janë në majë të pemës, mendojnë se dicka nuk shkon tek ato, ndërkohë që në realitet. "Ato janë Madhështore". Thjesht duhet të jenë të durueshme dhe të presin që mashkulli i duhur të vijë, ai i cili do jetë kaq kurajoz sa te ngjitet deri ne maje te pemes per to. Nuk duhet të bien për tu marrë nga të tjerët, kush tua ketë nevojën dhe ti dojë, do bëjë të pamundurën për ti arritur...
Autori: William Shakespeare
Autori: William Shakespeare
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Mos me bej si te fortin,kur ke frike dhe macen.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Një person nuk mund të harrojë kurrë dy fytyra në jetë... atë që i ka kapur dorën në kohë të vështira... dhe atë që e la vetëm në kohë të tilla...!
Jeta dhe nderi janë një.
Po e morët nderin..jetën nuk e keni shpëtuar dot.
Po e morët nderin..jetën nuk e keni shpëtuar dot.
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
Jo gjithcka qe ndricon eshte flori[You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
Fjalët janë si gjethet: një pemë që bën jashtë mase gjethe, bën shumë pak fruta.
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
Kur zgjohesh në mëngjes mendo së çfarë privilegji i madh është të jetosh, të marrësh frymë, të lumturohesh, të duash...
shprehja e dites....or gjali nanes gjeje nje fejksh e merre te shpeja se tron kamt udhes katonit...mos i sh*t zagjaricat e miletit :541221:
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
Cdo njeri ka dy buzëqeshje: të buzëve që ja jep kujtdo, dhe të syve që ja jep njerëzve më të rëndësishem..!!
Faqja 12 e 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Thenie dhe fjale te bukura per Dashurine
» Karikatura e dites
» Horoskopi i Dites
» Tema e dites ..... Per ju !!!
» Befasia e dites ishte...
» Karikatura e dites
» Horoskopi i Dites
» Tema e dites ..... Per ju !!!
» Befasia e dites ishte...
Faqja 12 e 15