Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Eleminimi i stresit ne fytyre People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Eleminimi i stresit ne fytyre People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eleminimi i stresit ne fytyre

2 posters

Shko poshtë

Eleminimi i stresit ne fytyre Empty Eleminimi i stresit ne fytyre

Mesazh nga Emona Mon 19 Sep 2011 - 6:38

Tensioni psikik mund te shfaqet ne pamjen e lekures ne tri menyra. Me tkurrjen e muskujve, ngushtimin e eneve te gjakut dhe ne ndjeshmerine dhe tharjen e lekures. Per fat psikodermatologet kane zgjidhje.

Bukuria

Preparatet qe permbajne thartiren saliciline jane arme e fuqishme ne luften kunder akneve dhe pucrave. Ne mengjes dhe ne mbremje pastrojeni fytyren me locion qe permban kete perberje dhe perdoreni kremin me te njejten substance.

Metoda

Tensioni psikik mund te shfaqet ne pamjen e lekures ne tri menyra: Me tkurrjen e muskujve, ngushtimin e eneve te gjakut dhe ne ndjeshmerine dhe tharjen e lekures.

Pastroni lekuren

Perdorni qumeshtin pastrues. Me pas, ne vend qe te tamposh lekuren me tonikun, shperndaj pika te vogla kremi ne fytyre, molleza dhe mjeker.

Kujdes me rrudhat

Me gishta te bashkuar fillo te shperndash kremin mbi balle. Levizjet duhet te jene horizontale dhe ngulmo drejt kockes se mbivetullave.

Masazhet

Duke nisur nga mjekra picko ne menyre delikate lekuren, duke u ngjitur drejt kockes se nofulles. Te njejten levizje bejeni edhe ne anen tjeter te fytyres, po me te njejtin intensitet

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Eleminimi i stresit ne fytyre Empty Re: Eleminimi i stresit ne fytyre

Mesazh nga Anakonda Sat 24 Mar 2012 - 18:31

Shum interesante si keshilla.
Anakonda
Anakonda