Rilindi shijon aventura të çmendura
2 posters
Faqja 1 e 1
Rilindi shijon aventura të çmendura
Divorci nga këngëtarja Tuna Sejdiu duket se nuk ia ka prishur aspak humorin Rilind Rekës. Ai për të cilin fliste e gjithë Prishtina asokohe dhe konsiderohej si “gjahu” i Tunës, këto ditë po përjeton aventurat më të çmendura rinore.
Rilindi nuk e çan kokën që ka humbur një nga femrat më të dëshiruara të estradës, madje nuk mërzitet që së bashku me familjen e tij harxhuan më shumë se 100 mijë euro për organizimin e ceremonisë martesore, shkruan Zhurnali.
Dëshiron t’i bëjë qejfin vetes, e ndoshta edhe martesa e lidhja e tij njëvjeçare si duket ishte një nga aventurat që kishte dashur ta përjetonte me çdo kusht.
Edhe Rilindi vazhdon të mbetet “single” për momentin, por së bashku me shoqërinë e tij është duke përjetuar aventura të ndryshme në pushime, me vetura sportive, tatu e shumë gjëra të tjera.
Rilindi nuk e çan kokën që ka humbur një nga femrat më të dëshiruara të estradës, madje nuk mërzitet që së bashku me familjen e tij harxhuan më shumë se 100 mijë euro për organizimin e ceremonisë martesore, shkruan Zhurnali.
Dëshiron t’i bëjë qejfin vetes, e ndoshta edhe martesa e lidhja e tij njëvjeçare si duket ishte një nga aventurat që kishte dashur ta përjetonte me çdo kusht.
Edhe Rilindi vazhdon të mbetet “single” për momentin, por së bashku me shoqërinë e tij është duke përjetuar aventura të ndryshme në pushime, me vetura sportive, tatu e shumë gjëra të tjera.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Rilindi shijon aventura të çmendura
Pse mo Duhet me vajtu qe u nda a??
Mire ja Ka bo Lindi celebrate005 !!
Mire ja Ka bo Lindi celebrate005 !!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Rilindi shijon aventura të çmendura
e kush eshte ai burre qe qa pasi ndahet?
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Nis aventura e ‘Big Brother Albania 6′, profilet e 16 konkurrentëve
» Shqipëria shijon humbjen
» Kasper, qeni që shijon banjon
» Nora shijon pushimet në Amerik