Rihanna vërshëllehet në Irlandë
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Rihanna vërshëllehet në Irlandë
Rihanna kishte kënaqur mijëra fansa të saj duke vrapuar ‘topless’ gjatë xhirimeve për klipin e saj, por këtë kënaqësi shpejtë ajo i ka bërë fansat ta harrojnë.
Këngëtarja nga Barbados ishte vërshëllyer në Belfast Odyssey Arena pasi arriti në skenë plot 90 minuta me vonesë. Calvin Harris ishte angazhuar për të argëtuar 7000 fansa derisa ylli amerikan të ngjitej në skenë.
Pas koncertit, Rihanna shkroi në Twitter: “Belfast, më falni që jam vonuar. Koncert i madh, nata e parë. Gjërat jo gjithmonë shkojnë aq mirë si janë planifikuar, por vërtet e marr në konsideratë durimin tuaj”.
Ajo mohoi akuzat se performoi e dehur gjatë këtij koncerti.
Këngëtarja nga Barbados ishte vërshëllyer në Belfast Odyssey Arena pasi arriti në skenë plot 90 minuta me vonesë. Calvin Harris ishte angazhuar për të argëtuar 7000 fansa derisa ylli amerikan të ngjitej në skenë.
Pas koncertit, Rihanna shkroi në Twitter: “Belfast, më falni që jam vonuar. Koncert i madh, nata e parë. Gjërat jo gjithmonë shkojnë aq mirë si janë planifikuar, por vërtet e marr në konsideratë durimin tuaj”.
Ajo mohoi akuzat se performoi e dehur gjatë këtij koncerti.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Rihanna vërshëllehet në Irlandë
shum shum e mire esht kjo;yll i vertete
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Rihanna për +16 në këngën e re
» Rihanna pyet “Where Have You Been?”
» Rihanna: Dua të jem si Houston
» Rihanna në gjyq për “S&M”
» Rihanna nervoze
» Rihanna pyet “Where Have You Been?”
» Rihanna: Dua të jem si Houston
» Rihanna në gjyq për “S&M”
» Rihanna nervoze
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi