Arabja që shembi të gjitha tabutë
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Arabja që shembi të gjitha tabutë
Haifa, 11 tetor - Huda Naas, manekinia 22 vjeçare nga Izraeli, është arabja e parë e cila pozoi për ballinën e një reviste të huaj ka pozuar në bikini duke shembur kështu shumë paragjykime. Shumë e bukura Huda është fotografuar për revistën “Lilac” dhe faktin se në foto doli në bikini nuk e sheh shumë spektakular përkundër reagimeve të shumta që ka shkaktuar. Ky për të është vetëm një promovim meqë në dhjetor ajo do ta përfaqësojë Izraelin në garën për misin e planetit Tokën Tajlandë.
Huda është vajza e parë që doli në ballinën e një reviste arabe, e meqë rrjedh nga Haifa, ku gjysma e popullatës është izraelite e gjysma arabe ka shkaktuar reagime kundërthënëse.
Për shumë kë vajza ka “revolucion bikini arab” pasojat e të cilit do t’i shohë në të ardhmen.
“Unë kam familje që më përkrah dhe ajo nuk ka asgjë kundër të fotografohem kështu. Babai im u gëzua shumë kur i pa fotot. Më tha se jam shumë e bukur dhe më uroi fat”, tha Huda.
Huda është me origjinë të krishterë dhe ajo pohon se para saj edhe dy femra të tjera kanë pozuar në bikini.
Huda është vajza e parë që doli në ballinën e një reviste arabe, e meqë rrjedh nga Haifa, ku gjysma e popullatës është izraelite e gjysma arabe ka shkaktuar reagime kundërthënëse.
Për shumë kë vajza ka “revolucion bikini arab” pasojat e të cilit do t’i shohë në të ardhmen.
“Unë kam familje që më përkrah dhe ajo nuk ka asgjë kundër të fotografohem kështu. Babai im u gëzua shumë kur i pa fotot. Më tha se jam shumë e bukur dhe më uroi fat”, tha Huda.
Huda është me origjinë të krishterë dhe ajo pohon se para saj edhe dy femra të tjera kanë pozuar në bikini.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Arabja që shembi të gjitha tabutë
kjo duket si amerikane dhe jo si arabe
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» E Bukur Ne Te Gjitha Stinet
» Nokaut i te gjitha koherave
» Lojëra për të gjitha moshat! (Enjoy)
» Shpati kërkon t’i bëjë të gjitha…
» Historia Me E bukur E Te Gjitha Koherave
» Nokaut i te gjitha koherave
» Lojëra për të gjitha moshat! (Enjoy)
» Shpati kërkon t’i bëjë të gjitha…
» Historia Me E bukur E Te Gjitha Koherave
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi