Çanta e dorës 2012
4 posters
Faqja 1 e 1
Çanta e dorës 2012
Sikurse në tërë industrinë e modës që secili vit na sjell mrekulli me dizajnet e ndryshme, ashtu edhe prodhimtaria e çantave të dorës si pjesë e kësaj industrie, vazhdimisht na sjell modele interesante dhe të bukura.
Çanta përpos rolit të saj shumë funksional për mbajtjen e gjërave të rëndësishme personale të secilës femër, e po ashtu edhe te meshkujve, ajo tashmë ka kaluar edhe në pozitën e një elementi jashtëzakonisht të rëndësishëm për zbukurim.
Sigurisht kur flasim për rëndësinë e saj nga perspektiva e zbukurimit duhet të ndalojmë te ajo se si duket çanta: e madhe, e vogël, ngjyrë e ndritshme apo monotone. Secili vit sjell trendet e tij, ashtu edhe 2012 do të na sjell çanta shumë atraktive.
Në vazhdim keni disa modele trendi për 2012 nga Jason Wu, etj. ku mund të shihni që kryesisht kemi çanta të madhësive mesatare, me tendencë nga ato më të vogla, pra nuk e kemi stilin që e kishim vitet e kaluara, ku kishim çanta më të mëdha. Ndërsa, sa i përket ngjyrave, janë po ato baza që kemi edhe tek veshjet e këtij viti. /telegrafi/
Çanta përpos rolit të saj shumë funksional për mbajtjen e gjërave të rëndësishme personale të secilës femër, e po ashtu edhe te meshkujve, ajo tashmë ka kaluar edhe në pozitën e një elementi jashtëzakonisht të rëndësishëm për zbukurim.
Sigurisht kur flasim për rëndësinë e saj nga perspektiva e zbukurimit duhet të ndalojmë te ajo se si duket çanta: e madhe, e vogël, ngjyrë e ndritshme apo monotone. Secili vit sjell trendet e tij, ashtu edhe 2012 do të na sjell çanta shumë atraktive.
Në vazhdim keni disa modele trendi për 2012 nga Jason Wu, etj. ku mund të shihni që kryesisht kemi çanta të madhësive mesatare, me tendencë nga ato më të vogla, pra nuk e kemi stilin që e kishim vitet e kaluara, ku kishim çanta më të mëdha. Ndërsa, sa i përket ngjyrave, janë po ato baza që kemi edhe tek veshjet e këtij viti. /telegrafi/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Çanta e dorës 2012
ariel une emerem vesh ne qanta te grave ama metvrtet jan t ebukura
Vizitor- Vizitor
kushtrimi shkruajti:ariel une emerem vesh ne qanta te grave ama metvrtet jan t ebukura
Vertet... 00027003
Une i kam shume merak...
Cantat, syzat dhe oret e dores...i kam fiksim. 00027003
kushtrimi shkruajti:ti ariel po shifet ke shije te mira
Eh me pelqen E BUKURA 00027003
Shuume te bukura... Po po me pelqeka shume dhe fustani...Si material.. 00027003
Te knaqim syte...se me hy ke dyqanet e ktyre....te thyejne ne mes nga cmimet... 00027003
Te knaqim syte...se me hy ke dyqanet e ktyre....te thyejne ne mes nga cmimet... 00027003
Qenkan shum te bukura si modele keto canta.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Paske ble Furla mduket
Heren e fundit zbulova dyqanin e Michael Kors...per zotin canta tpapame.
Dhe si perhere pa gje sdola..
Heren e fundit zbulova dyqanin e Michael Kors...per zotin canta tpapame.
Dhe si perhere pa gje sdola..
Similar topics
» Koleksione vjeshtë: Yjet me çanta dhe këpucë moderne ...
» Profecia Maja: Afrohet fundi i botes jo me 21 dhjetor 2012, por me 5 qershor 2012
» 2012- La PROFEZIA di Martedi 21 Dicembre 2012.
» Leximi i shenjave të dorës
» Lexojeni ardhmërinë nga pëllëmba e dorës
» Profecia Maja: Afrohet fundi i botes jo me 21 dhjetor 2012, por me 5 qershor 2012
» 2012- La PROFEZIA di Martedi 21 Dicembre 2012.
» Leximi i shenjave të dorës
» Lexojeni ardhmërinë nga pëllëmba e dorës
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi