Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Adele në krye të nominimeve në “MTV Music Awards” People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Adele në krye të nominimeve në “MTV Music Awards” People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adele në krye të nominimeve në “MTV Music Awards”

2 posters

Shko poshtë

Adele në krye të nominimeve në “MTV Music Awards” Empty Adele në krye të nominimeve në “MTV Music Awards”

Mesazh nga Emona Wed 12 Oct 2011 - 2:20

Adele në krye të nominimeve në “MTV Music Awards” 12adele1

Këngëtarja britanike Adele është nominuar në katër kategori për çmimin e “MTV Music Award”, duke përfshirë edhe nominimin për këngëtaren e vitit.

Këngëtarja e cila kohët e fundit ka anuluar një turne në SHBA për shkak të problemit me zë, është nominuar në këto kategori: Rock këngëtarja më e mirë, Pop këngëtarja më e mirë dhe në kategorinë e Albumit më të mirë.

Ajo gjithashtu është në rrethin e ngushtë për interpretuesin më të mirë të vitit. Pas saj vijnë Katy Perry, Lady GaGa, Taylor Swift, Rihanna dhe Lil Wayne me tre nominime secili.

Niki Minaj dhe Pitbull kanë nga dy nominime ndërsa Beyonce, Chris Brown, Bruno Mars, Kanye West kanë nga një nominim.

Fituesi do të shpallet më 20 nëntor në Los Angeles, ndërsa deri më tani pjesëmarrjen në këtë eveniment e ka konfirmuar Katy Perry dhe Pitbull.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Adele në krye të nominimeve në “MTV Music Awards” Empty Re: Adele në krye të nominimeve në “MTV Music Awards”

Mesazh nga Anakonda Sun 3 Jun 2012 - 17:03

kendon bukur kjo.....
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time