Adele në krye të nominimeve në “MTV Music Awards”
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Adele në krye të nominimeve në “MTV Music Awards”
Këngëtarja britanike Adele është nominuar në katër kategori për çmimin e “MTV Music Award”, duke përfshirë edhe nominimin për këngëtaren e vitit.
Këngëtarja e cila kohët e fundit ka anuluar një turne në SHBA për shkak të problemit me zë, është nominuar në këto kategori: Rock këngëtarja më e mirë, Pop këngëtarja më e mirë dhe në kategorinë e Albumit më të mirë.
Ajo gjithashtu është në rrethin e ngushtë për interpretuesin më të mirë të vitit. Pas saj vijnë Katy Perry, Lady GaGa, Taylor Swift, Rihanna dhe Lil Wayne me tre nominime secili.
Niki Minaj dhe Pitbull kanë nga dy nominime ndërsa Beyonce, Chris Brown, Bruno Mars, Kanye West kanë nga një nominim.
Fituesi do të shpallet më 20 nëntor në Los Angeles, ndërsa deri më tani pjesëmarrjen në këtë eveniment e ka konfirmuar Katy Perry dhe Pitbull.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Adele në krye të nominimeve në “MTV Music Awards”
kendon bukur kjo.....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Albumi “21” i Adele, prej 18 javësh në krye të klasifikimeve
» Bleona në “American Music Awards”
» J.Lo, provokuese në “American Music Awards”
» Moda ne American Music Awards 2011
» American Music Awards, triumfon Taylor Swift
» Bleona në “American Music Awards”
» J.Lo, provokuese në “American Music Awards”
» Moda ne American Music Awards 2011
» American Music Awards, triumfon Taylor Swift
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi