Shkodër, shpërthim eksplozivi, vdes kambisti
Faqja 1 e 1
Shkodër, shpërthim eksplozivi, vdes kambisti
Një shpërthim eksplozivi i telekomanduar ka plagosur rëndë kambistin Mark Gjoni, 50 vjec, në qytetin e Shkodrës, i cili ndërroi jetë më pas në spital.
Shpërthimi ka ndodhur në momentin kur i lënduari po lëvizte me makinën e tij për të shkuar në punë.
Ngjarja ka ndodhur mëngjesin e sotëm rreth orës 6 e 30 minuta në qendër të qytetit, pranë vendit ku ndodhen agjencitë e këmbimit valutor.
Shtetasi Mark Gjoni, që është dhe vëllai i një efektivi policie, ka qenë duke lëvizur i vetëm në automjetin e tij tip “Benz” me targë “SH 1465 E” dhe në momentin që është afruar pranë vendit të punës, makina e tij ka shpërthyer.
Kalimtarë të rastit e kanë nxjerrë 50-vjecarin me shpejtësi nga automjeti, duke e dërguar në spitalin rajonal të Shkodrës, ndërsa automjeti më pas është përfshirë nga flakët. Pavaresisht perpjekjes se mjekeve, i plagosuri nuk ka arritur te mbijetoje.
Shpërthimi i fuqishëm dhe më pas përfshirja e automjetit në flakë ka shkaktuar panik te banorët e zonës, duke rikthyer në vëmendje vrasjen e pak javëve më parë në qendër të Vlorës të gjyqarit Konomi, i cili u ekzekutua në mënyrë të ngjashme.
Policia në vendin e ngjarjes ka nisur hetimet dhe nga veprimet e para hetimore dyshohet se automjeti ka shpërthyer nga një sasi eksplozivi e aktivizuar në distancë nëpërmjet telekomandimit.
Ende nuk dihen as motivet dhe autorët e kësaj ngjarjeje të rëndë, ndërkohë që policia është duke intervistuar disa persona që kanë qenë dëshmitarë në shpërthimin e automjetit për të mësuar më shumë në lidhje me ngjarjen.
Darius- V.I.P Anëtarë
- Postime : 11502
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/08/2010
Similar topics
» Tiranë, shpërthim eksplozivi në makinë e 21-vjeçarit
» Shpërthim eksplozivi në banesën e nëndrejtorit të Policisë së Tiranës
» Vdes dhe Jurgen Marku, 22 vjeçari që i mbijetoi atentatit në Shkodër
» Greqi, shpërthim në gjykatën e Athinës
» Shpërthim tjetër në Pakistan
» Shpërthim eksplozivi në banesën e nëndrejtorit të Policisë së Tiranës
» Vdes dhe Jurgen Marku, 22 vjeçari që i mbijetoi atentatit në Shkodër