Julia Roberts dëshiron të kishte prapanicë të madhe
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Julia Roberts dëshiron të kishte prapanicë të madhe
Aktorja Julia Roberts ka deklaruar kohët e fundit se ndryshe nga shumica e grave, ajo dëshiron të ketë një prapanicë më të madhe, sepse atëherë do të ushtronte me entuziazëm më tepër.
"Unë nuk e di pse është e keqe të kesh një prapanicë të madhe. Unë mendoj se me një prapanicë të madhe, mund të bëjë ushtrime për të nxjerr një formë të mirë të prapashpinës," shpjegoi Julia.
Ajo gjithashtu deklaroi se ka filluar të shkoj të marrë mësime për qepje së bashku me kushërirat e saj Hazel dhe Fineasom.
"Kohët e fundit kam filluar të marrë mësime për qepje dhe deri tani i kam qepur një palë pantallona burrit tim, Danny, po ashtu kam qep një jastëk", tha me krenari aktorja e bukur.
Këtë veprim të fundit aktorja e ka bërë me qëllim, sepse ajo beson se pas viteve të 40-ta, njerëzit kanë nevojë të mësojnë sa më shumë gjëra të reja, në mënyrë që ta futin në funksion trurin.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Julia Roberts dëshiron të kishte prapanicë të madhe
te vije te rrije 6 muaj e te ushqehet ne shqiperi se do i plotesohet deshira per prapanicat
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Julia Roberts dëshiron të kishte prapanicë të madhe
cfare budallaqesh qe japin deklarata te tilla ne publik;sikur se cfare po bejne naj gje me rendesi
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Julia Roberts në 'Second Act'
» (Video) Ja se si trembet Julia Roberts
» Çfarë do t’ju dhurojë “Brangelinëve” Julia Roberts
» Julia Roberts : Kush e lëndon Adelen ka punë me mua
» Tatuazh të Carla del Pontes dhe Milosevicit në prapanicë
» (Video) Ja se si trembet Julia Roberts
» Çfarë do t’ju dhurojë “Brangelinëve” Julia Roberts
» Julia Roberts : Kush e lëndon Adelen ka punë me mua
» Tatuazh të Carla del Pontes dhe Milosevicit në prapanicë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi