Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Cheryl Cole blen shtëpi 5.5 milionë dollarë Los Angelos People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Cheryl Cole blen shtëpi 5.5 milionë dollarë Los Angelos People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cheryl Cole blen shtëpi 5.5 milionë dollarë Los Angelos

3 posters

Shko poshtë

Cheryl Cole blen shtëpi 5.5 milionë dollarë Los Angelos Empty Cheryl Cole blen shtëpi 5.5 milionë dollarë Los Angelos

Mesazh nga Emona Thu 13 Oct 2011 - 4:24

Cheryl Cole blen shtëpi 5.5 milionë dollarë Los Angelos 13cole1
os Angelos, 13 tetor - Këngëtarja Cheryl Cole e cila ishte e martuar me një lojtar të famshëm të futbollit, Ashley Cole po blenë një shtëpi në Los Angeles që kap vlerën prej 5.5 milionë dollarë.

Ish-anëtarja e grupit "Girls Aloud", e cila kohët e fundit ka filluar karrierën solo, do të blejë një shtëpi të madhe prej rreth 560 metra katror, me gjashtë dhoma gjumi, katër banjo dhe pamja e shtëpisë është nga “Beverly Hills, shkruan e përditshmja britanike "Mail Online".

Ndërsa për të blerë këtë shtëpi, këngëtarja ka në plan që të shes apartamentin që e kishte blerë në muajin mars për 3.5 milionë dollarë në Beverly Hills.

Cheryl ka një shije të mirë. Shkon në lagjen më prestigjioze në gjithë Los Angelosin” tha agjenti i saj i pasurive të patundshme.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Cheryl Cole blen shtëpi 5.5 milionë dollarë Los Angelos Empty Re: Cheryl Cole blen shtëpi 5.5 milionë dollarë Los Angelos

Mesazh nga dajti modh Thu 13 Oct 2011 - 4:41

e cben parja .. si skemi fat ne ..hajt ta gezoj per keto paska qene jeta 00027003
dajti modh
dajti modh
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 17309
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2010

Cheryl Cole blen shtëpi 5.5 milionë dollarë Los Angelos Empty Re: Cheryl Cole blen shtëpi 5.5 milionë dollarë Los Angelos

Mesazh nga Anakonda Sun 3 Jun 2012 - 16:57

epo fati per keto legenet paska qen;ta gezosh eeww
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi