Rihanna “përshëndet” fotografët
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Rihanna “përshëndet” fotografët
Yët kur ngrihen nga gjumi të gëzuar dhe ndihen të bukur nuk e kanë aspak problem të fotografohen nga paparacët, por kur janë të mërzitur menjëherë tregojnë gishtin e mesit në shenjë “përshëndetjeje” për ata që i japin pak vëmendje.
Në foto shihet Rihanna në një pozë që pa dyshim është bërë në një nga ditët e saj të këqija.
Këngëtarja nga Barbados ka deklaruar në një intervistë të para disa ditëve se Rihanna e vërtetë nuk është ajo që shihet nëpër videoklipe sepse ato janë vetëm pjesë e spektaklit.
“Mos më merrni shembull duke më parë në videot e këngëve të mia sepse kjo është bota e muzikës”, tha këngëtarja.
Duke gjykuar nga fotoja, Rihanna nuk duhet marrë si shembull as në jetën e përditshme.
Në foto shihet Rihanna në një pozë që pa dyshim është bërë në një nga ditët e saj të këqija.
Këngëtarja nga Barbados ka deklaruar në një intervistë të para disa ditëve se Rihanna e vërtetë nuk është ajo që shihet nëpër videoklipe sepse ato janë vetëm pjesë e spektaklit.
“Mos më merrni shembull duke më parë në videot e këngëve të mia sepse kjo është bota e muzikës”, tha këngëtarja.
Duke gjykuar nga fotoja, Rihanna nuk duhet marrë si shembull as në jetën e përditshme.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Rihanna “përshëndet” fotografët
pershendetje nacosh i paska dhene....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Rihanna pyet “Where Have You Been?”
» Rihanna: Dua të jem si Houston
» Rihanna nervoze
» Jay-Z, i nxehur me Rihanna-n
» Rihanna për +16 në këngën e re
» Rihanna: Dua të jem si Houston
» Rihanna nervoze
» Jay-Z, i nxehur me Rihanna-n
» Rihanna për +16 në këngën e re
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi