Jay-Z, i nxehur me Rihanna-n
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Jay-Z, i nxehur me Rihanna-n
Zërat se Rihanna dhe ish i dashuri Chris Brown, i cili është akuzuar për dhunë fizike ndaj këngëtares, janë kthyer sërish bashkë kanë indinjuar shumë persona në botën e spektaklit.
Në fillim ishin kritikat nga gratë e keqtrajtuara, ndërsa tani është radha e kritikave nga Jay-Z, miku dhe mentori i saj.
“Nuk e kuptoj se si Chris e ka goditur atë dhe nuk dua më të kem të bëj me një burrë të tillë. Por më i nxehur jam me Rihanna-n. Nuk e di se çfarë po mendon, ajo nuk duhet të harrojë se çfarë i ndodhi”, theksoi bashkëshorti i Beyonce për ‘Radar Online’./knninfo/
Në fillim ishin kritikat nga gratë e keqtrajtuara, ndërsa tani është radha e kritikave nga Jay-Z, miku dhe mentori i saj.
“Nuk e kuptoj se si Chris e ka goditur atë dhe nuk dua më të kem të bëj me një burrë të tillë. Por më i nxehur jam me Rihanna-n. Nuk e di se çfarë po mendon, ajo nuk duhet të harrojë se çfarë i ndodhi”, theksoi bashkëshorti i Beyonce për ‘Radar Online’./knninfo/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Jay-Z, i nxehur me Rihanna-n
e paska pas per pak me ia fut naj shpulle fytyres.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Rihanna për +16 në këngën e re
» Rihanna pyet “Where Have You Been?”
» Rihanna: Dua të jem si Houston
» Rihanna në gjyq për “S&M”
» Rihanna nervoze
» Rihanna pyet “Where Have You Been?”
» Rihanna: Dua të jem si Houston
» Rihanna në gjyq për “S&M”
» Rihanna nervoze
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi