Çiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat.
+4
Emona
Durrsaku
dajti modh
T_o_n_i
8 posters
Faqja 1 e 1
Çiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat.
E ndodhur për një tur koncertesh në SHBA, të cilin menaxheri i saj e kishte planifikuar shumë kohë më parë, Çiljeta është gjendur pa plan në aktivitetin që “Aleanca kuq e zi” e ka organizuar pak ditë më parë në New York. Kolegja e saj, Genta Ismajli, me të cilën Çili është bashkë nëpër koncerte, nuk mund të mungonte kurrsesi në këtë aktivitet, pasi ajo është një nga këngëtaret që është përzgjedhur për të kënduar himnin e kësaj lëvizjeje. E natyrisht nuk mund të mungonte Çiljeta, e cila performoi këngë nga repertori i saj para qindra shqiptarëve me banim në New York. Kaq ka mjaftuar që mijëra kilometra larg vendit, ku po këndon dhe argëtohet Çili momentalisht, pra në Tiranë të fillojnë komentet për këtë pjesëmarrje të anëtares së asamblesë së PD-së në një aktivitet të asaj force politike që kryetari i partisë së Çiljetës (Sali Berisha) e quan “Aleanca faqezi”.
Kur të afërmit i rrëfyen Çiljetës për komentet e Tiranës, ajo u mërzit shumë dhe donte që të sqaronte gjithçka nëpërmjet gazetës Panorama.
“Unë kam ardhur në SHBA për të realizuar katër koncerte, ndërkohë që pjesë e aktivitetit të ‘Aleancës kuq e zi’ u bëra fare rastësisht. Nuk kisha si të refuzoja të këndoja para shqiptarëve në New York dhe natyrisht që shkova. Por, unë nuk e dija fare se kush e organizonte këtë festë, nuk ia kisha fare idenë. Vetëm kur më mori mamaja në telefon dhe më tregoi se si ishte komentuar pjesëmarrja ime aty, e kuptova çfarë kisha bërë”, sqaroi këngëtarja.
Ajo më pas tha se më vonë kishte kuptuar se kishte kënduar në një koncert të organizuar nga disa persona të vilët, po ta dinte kush ishin, do t’i kishte refuzuar. “Unë shkova thjesht për të kënduar për shqiptarët atje, madje as nuk jam paguar fare për atë punë që bëra”, tha ajo.
Në pyetjen se çfarë të keqe ka të këndosh në një aktivitet të “Aleancës kuq e zi”, Çiljeta u përgjigj: “Po si nuk ka?! Unë jam pjesë e Partisë Demokratike dhe qëndrimi i kësaj partie ndaj ‘Aleancës kuq e zi dihet tashmë dhe unë e mbështes atë qëndrim. Më erdhi keq që u bëra pa dashje pjesë e aktivitetit të tyre, sepse unë nuk mund të këndoj kurrë për tradhtarët e partisë sime”, tha Çiljeta.
Kur të afërmit i rrëfyen Çiljetës për komentet e Tiranës, ajo u mërzit shumë dhe donte që të sqaronte gjithçka nëpërmjet gazetës Panorama.
“Unë kam ardhur në SHBA për të realizuar katër koncerte, ndërkohë që pjesë e aktivitetit të ‘Aleancës kuq e zi’ u bëra fare rastësisht. Nuk kisha si të refuzoja të këndoja para shqiptarëve në New York dhe natyrisht që shkova. Por, unë nuk e dija fare se kush e organizonte këtë festë, nuk ia kisha fare idenë. Vetëm kur më mori mamaja në telefon dhe më tregoi se si ishte komentuar pjesëmarrja ime aty, e kuptova çfarë kisha bërë”, sqaroi këngëtarja.
Ajo më pas tha se më vonë kishte kuptuar se kishte kënduar në një koncert të organizuar nga disa persona të vilët, po ta dinte kush ishin, do t’i kishte refuzuar. “Unë shkova thjesht për të kënduar për shqiptarët atje, madje as nuk jam paguar fare për atë punë që bëra”, tha ajo.
Në pyetjen se çfarë të keqe ka të këndosh në një aktivitet të “Aleancës kuq e zi”, Çiljeta u përgjigj: “Po si nuk ka?! Unë jam pjesë e Partisë Demokratike dhe qëndrimi i kësaj partie ndaj ‘Aleancës kuq e zi dihet tashmë dhe unë e mbështes atë qëndrim. Më erdhi keq që u bëra pa dashje pjesë e aktivitetit të tyre, sepse unë nuk mund të këndoj kurrë për tradhtarët e partisë sime”, tha Çiljeta.
Edituar për herë të fundit nga T_o_n_i në Sat 15 Oct 2011 - 5:58, edituar 1 herë gjithsej
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Re: Çiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat.
ca parti leshi qe jane ..
sa extremiste ..
Prandaj ndodhet SHQIPERIA ne kete gjendje shiko kush e drejton dhe kupton cfare Demokracie ka ne TIRANE .................. [@@@@@@]
sa extremiste ..
Prandaj ndodhet SHQIPERIA ne kete gjendje shiko kush e drejton dhe kupton cfare Demokracie ka ne TIRANE .................. [@@@@@@]
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Re: Çiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat.
ama cilin e kemi bomb celebrate005
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Nuk ta shan njeri cilin ..
po veprimin .po ta dija se kush ishin nuk shkoja ne koncert .
pse nuk ishin SHQIPE dhe ato tek koncerti .......... [@@@@@@] .
vari lesht polikete percarese [@@@@@@]
po veprimin .po ta dija se kush ishin nuk shkoja ne koncert .
pse nuk ishin SHQIPE dhe ato tek koncerti .......... [@@@@@@] .
vari lesht polikete percarese [@@@@@@]
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
o cuna lereni politiken se eshte me e omel cilieta ok flsini per cilieten
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Edhe kjo u bo me hy ne Politik a pfff...
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
emona mos bej ashtu per cilieten ti ok se ajo eshte tamam per ate puneEmoNa shkruajti:Edhe kjo u bo me hy ne Politik a pfff...
ne i themi qe politika eshte ... dhe cilieta ashtu eshte pra eshte ne zanat te vet
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
Durrsaku shkruajti:emona mos bej ashtu per cilieten ti ok se ajo eshte tamam per ate puneEmoNa shkruajti:Edhe kjo u bo me hy ne Politik a pfff...
ne i themi qe politika eshte ... dhe cilieta ashtu eshte pra eshte ne zanat te vet
Mire paska gjet vendin e vet kjo...
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
hahaha moj ciliet
Mic Sokoli me gjoks e cau rrugen e fitores
ndaj verja gjoksin topit dhe caje rrugen e politikes me fitore
Mic Sokoli me gjoks e cau rrugen e fitores
ndaj verja gjoksin topit dhe caje rrugen e politikes me fitore
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
edhe kjo ne politik maaaaaaaa
AlBora- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : prishtina
Postime : 2297
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/10/2010
Mosha : 42
Hobi : leximi
PD-a e shkret ngeli duke mbledh llumin e kombit... Kur te flet dhe kjo per politike dhe tradhtare..me keqe se propaganda e dikurshme e komunizmit..
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
e kemi shte thuaj ket cilin........
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Eurosong, si u komentua Rona nga mediat evropiane
» Interneti i bën keq shëndetit. Ja arsyet
» Të dashurosh një më të ri në moshë, arsyet?
» Avokado dhe arsyet e konsumumit
» Çmendem për ty... do t'i dish arsyet?!
» Interneti i bën keq shëndetit. Ja arsyet
» Të dashurosh një më të ri në moshë, arsyet?
» Avokado dhe arsyet e konsumumit
» Çmendem për ty... do t'i dish arsyet?!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi