Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Çiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat. People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Çiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat. People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Çiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat.

+4
Emona
Durrsaku
dajti modh
T_o_n_i
8 posters

Shko poshtë

Çiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat. Empty Çiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat.

Mesazh nga T_o_n_i Sat 15 Oct 2011 - 5:53

E ndodhur për një tur koncertesh në SHBA, të cilin menaxheri i saj e kishte planifikuar shumë kohë më parë, Çiljeta është gjendur pa plan në aktivitetin që “Aleanca kuq e zi” e ka organizuar pak ditë më parë në New York. Kolegja e saj, Genta Ismajli, me të cilën Çili është bashkë nëpër koncerte, nuk mund të mungonte kurrsesi në këtë aktivitet, pasi ajo është një nga këngëtaret që është përzgjedhur për të kënduar himnin e kësaj lëvizjeje. E natyrisht nuk mund të mungonte Çiljeta, e cila performoi këngë nga repertori i saj para qindra shqiptarëve me banim në New York. Kaq ka mjaftuar që mijëra kilometra larg vendit, ku po këndon dhe argëtohet Çili momentalisht, pra në Tiranë të fillojnë komentet për këtë pjesëmarrje të anëtares së asamblesë së PD-së në një aktivitet të asaj force politike që kryetari i partisë së Çiljetës (Sali Berisha) e quan “Aleanca faqezi”.

Kur të afërmit i rrëfyen Çiljetës për komentet e Tiranës, ajo u mërzit shumë dhe donte që të sqaronte gjithçka nëpërmjet gazetës Panorama.

“Unë kam ardhur në SHBA për të realizuar katër koncerte, ndërkohë që pjesë e aktivitetit të ‘Aleancës kuq e zi’ u bëra fare rastësisht. Nuk kisha si të refuzoja të këndoja para shqiptarëve në New York dhe natyrisht që shkova. Por, unë nuk e dija fare se kush e organizonte këtë festë, nuk ia kisha fare idenë. Vetëm kur më mori mamaja në telefon dhe më tregoi se si ishte komentuar pjesëmarrja ime aty, e kuptova çfarë kisha bërë”, sqaroi këngëtarja.

Ajo më pas tha se më vonë kishte kuptuar se kishte kënduar në një koncert të organizuar nga disa persona të vilët, po ta dinte kush ishin, do t’i kishte refuzuar. “Unë shkova thjesht për të kënduar për shqiptarët atje, madje as nuk jam paguar fare për atë punë që bëra”, tha ajo.

Në pyetjen se çfarë të keqe ka të këndosh në një aktivitet të “Aleancës kuq e zi”, Çiljeta u përgjigj: “Po si nuk ka?! Unë jam pjesë e Partisë Demokratike dhe qëndrimi i kësaj partie ndaj ‘Aleancës kuq e zi dihet tashmë dhe unë e mbështes atë qëndrim. Më erdhi keq që u bëra pa dashje pjesë e aktivitetit të tyre, sepse unë nuk mund të këndoj kurrë për tradhtarët e partisë sime”, tha Çiljeta.

Edituar për herë të fundit nga T_o_n_i në Sat 15 Oct 2011 - 5:58, edituar 1 herë gjithsej
T_o_n_i
T_o_n_i
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Tirane
Postime Postime : 18036
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 30/05/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Çiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat. Empty Re: Çiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat.

Mesazh nga dajti modh Sat 15 Oct 2011 - 5:57

ca parti leshi qe jane ..
sa extremiste ..
Prandaj ndodhet SHQIPERIA ne kete gjendje shiko kush e drejton dhe kupton cfare Demokracie ka ne TIRANE .................. [@@@@@@]
dajti modh
dajti modh
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 17309
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2010

Çiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat. Empty Re: Çiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat.

Mesazh nga T_o_n_i Sat 15 Oct 2011 - 5:59

ama cilin e kemi bomb celebrate005
T_o_n_i
T_o_n_i
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Tirane
Postime Postime : 18036
Anëtarësuar Anëtarësuar : 30/05/2009

Mesazh nga dajti modh Sat 15 Oct 2011 - 6:01

Nuk ta shan njeri cilin ..
po veprimin .po ta dija se kush ishin nuk shkoja ne koncert .
pse nuk ishin SHQIPE dhe ato tek koncerti .......... [@@@@@@] .
vari lesht polikete percarese [@@@@@@]
dajti modh
dajti modh
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 17309
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2010

Mesazh nga Durrsaku Sat 15 Oct 2011 - 6:03

o cuna lereni politiken se eshte me e omel cilieta ok flsini per cilieten Çiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat. 3189159776
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Durres
Postime Postime : 12675
Anëtarësuar Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha Mosha : 47
Hobi Hobi : cigarja

Mesazh nga Emona Sat 15 Oct 2011 - 6:07

Edhe kjo u bo me hy ne Politik a pfff...

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mesazh nga Durrsaku Sat 15 Oct 2011 - 6:12

EmoNa shkruajti:Edhe kjo u bo me hy ne Politik a pfff...
emona mos bej ashtu per cilieten ti ok se ajo eshte tamam per ate pune

ne i themi qe politika eshte ... dhe cilieta ashtu eshte pra eshte ne zanat te vet Çiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat. 398758
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Mesazh nga Emona Sat 15 Oct 2011 - 6:15

Durrsaku shkruajti:
EmoNa shkruajti:Edhe kjo u bo me hy ne Politik a pfff...
emona mos bej ashtu per cilieten ti ok se ajo eshte tamam per ate pune

ne i themi qe politika eshte ... dhe cilieta ashtu eshte pra eshte ne zanat te vet Çiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat. 398758

[QeSh] [QeSh] [QeSh] [QeSh] [QeSh]

Mire paska gjet vendin e vet kjo...

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mesazh nga Durrsaku Sat 15 Oct 2011 - 6:17

po pra moooooÇiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat. 398758
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Mesazh nga Tonii Sat 15 Oct 2011 - 9:44

hahaha moj ciliet
Mic Sokoli me gjoks e cau rrugen e fitores
ndaj verja gjoksin topit dhe caje rrugen e politikes me fitore Çiljeta Xhiliaga sqaroi arsyet e pjesëmarrjes në koncertin e “Aleancës kuq e zi” në New York, e cila u komentua keq nga PD-istat. 398758
Tonii
Tonii
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 5860
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/12/2009

Mesazh nga AlBora Sat 15 Oct 2011 - 10:17

edhe kjo ne politik maaaaaaaa
AlBora
AlBora
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : prishtina
Postime Postime : 2297
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/10/2010
Mosha Mosha : 42
Hobi Hobi : leximi

Mesazh nga Leo_uk Sat 15 Oct 2011 - 20:26

PD-a e shkret ngeli duke mbledh llumin e kombit... Kur te flet dhe kjo per politike dhe tradhtare..me keqe se propaganda e dikurshme e komunizmit..
Leo_uk
Leo_uk
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 5977
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha Mosha : 46

Mesazh nga Anakonda Wed 14 Mar 2012 - 19:05

e kemi shte thuaj ket cilin........
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi