Si te mos vonohemi ne takime apo ne pune
3 posters
Faqja 1 e 1
Si te mos vonohemi ne takime apo ne pune
[You must be registered and logged in to see this image.]
Gjithmonë jeni vonë në takimet tuaja dhe jeni persona që nuk e respektoni orarin.
Ja disa këshilla që iu ndihmojnë për tu shndërruar në një njeri të përpiktë:
Rregulli - Personat e çrregullt humbasin shumë kohë duke kërkuar orën, portofolin ose çelësat. Nëse je i rregullt do të kursesh shumë kohë.
Bëhu gati një ditë më parë - Nëse ke një takim shumë të rëndësishëm, bëj gati një ditë më parë veshjet dhe kështu nuk do të humbasësh fare kohë.
Ji pesimist - Nëse ke llogaritur se të duhen 30 minuta për të mbërritur në një destinacion, fillo të mendosh për “pengesa” të tilla si trafiku dhe nisu pak më herët.
Tregohu i vrazhdë - Nëse të ndalon në rrugë një shok dhe shikon se rrezikon të shkosh vonë në takim, mbyllni bashkëbisedimin sa më shpejt.
Mos u justifiko - Të shpikësh çdo herë një justifikim të ndryshëm për vonesën bën që të tjerët të mendojnë se je i padurueshëm. Tregohu i sinqertë, kërko falje dhe mos e përsërit më. (TCH)
Gjithmonë jeni vonë në takimet tuaja dhe jeni persona që nuk e respektoni orarin.
Ja disa këshilla që iu ndihmojnë për tu shndërruar në një njeri të përpiktë:
Rregulli - Personat e çrregullt humbasin shumë kohë duke kërkuar orën, portofolin ose çelësat. Nëse je i rregullt do të kursesh shumë kohë.
Bëhu gati një ditë më parë - Nëse ke një takim shumë të rëndësishëm, bëj gati një ditë më parë veshjet dhe kështu nuk do të humbasësh fare kohë.
Ji pesimist - Nëse ke llogaritur se të duhen 30 minuta për të mbërritur në një destinacion, fillo të mendosh për “pengesa” të tilla si trafiku dhe nisu pak më herët.
Tregohu i vrazhdë - Nëse të ndalon në rrugë një shok dhe shikon se rrezikon të shkosh vonë në takim, mbyllni bashkëbisedimin sa më shpejt.
Mos u justifiko - Të shpikësh çdo herë një justifikim të ndryshëm për vonesën bën që të tjerët të mendojnë se je i padurueshëm. Tregohu i sinqertë, kërko falje dhe mos e përsërit më. (TCH)
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Re: Si te mos vonohemi ne takime apo ne pune
Rregulla shume te mira per gjumashet.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Re: Si te mos vonohemi ne takime apo ne pune
svonohem kurre,,,gjithnje jam perpara
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Similar topics
» Shiu është punë e Zotit, por mirëmbajtja, punë e njeriut"
» Takime ‘on-line’
» Jam gjithmone vone per ne takime
» A mund te gjesh pune sot nqs nuk ke mik?
» Ish presidenti Eisenhower ka patur tre takime me alienet
» Takime ‘on-line’
» Jam gjithmone vone per ne takime
» A mund te gjesh pune sot nqs nuk ke mik?
» Ish presidenti Eisenhower ka patur tre takime me alienet
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi