Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Taylor Lautner është homoseksual?! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Taylor Lautner është homoseksual?! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Taylor Lautner është homoseksual?!

2 posters

Shko poshtë

Taylor Lautner është homoseksual?! Empty Taylor Lautner është homoseksual?!

Mesazh nga Emona Sun 16 Oct 2011 - 4:05

Taylor Lautner replikon ndaj spekulimeve të tendencave të tij seksuale.

Megjithëse ylli 19 vjeçar i filmit Twilight ka patur partnere si p.sh kolegen e filmit Abduction, Lily Collins, këngëtaren Taylor Swift dhe të dashurën legjendare të shkollës Sara Hicks, ai, sikurse edhe shumë aktorë të tjerë, është bërë objekt thashethemesh për seksualitetin e tij.
Taylor Lautner është homoseksual?! Gq-taylor-lautner1
Por Lautner e ka sqaruar një herë e mirë këtë çështje në një intervistë për revistën australiane të nëntorit GQ. Burimi i këtyre spekulimeve datojnë që në qershor, kur Lautner ka darkuar në Los Angeles me regjizorin e mirënjohur Gus Van Sant dhe skenaristin, fitues i Oskarit, Dustin Lance Black. Për rastësi, që të dy këta ishin gay.

Gazetari i revistës GQ Australia e ka pyetur Lautner-in nëse Black 37 vjeçar apo Van Sant 59 vjeçar e kanë gjuajtur apo jo. “Jo! Përfundimisht jo!” ka thënë qartë Lautner. “ Unë mendoj se ata e dinë që unë jam heteroseksual. Por pavaësisht preferencave të tyre, ata janë djem të mirë dhe shumë argëtues.”

Vetëm përpara një muaji Lautner u nda nga aktorja 22 vjeçare Collins, menjëherë pas përfundimit të xhirimeve të filmit “Abduction”. Ai dhe këngëtarja Swift 21 vjeçare, janë frekuentuar bashkë për tre muaj gjatë 2009-ës. (LajmeShqip.com)

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Taylor Lautner është homoseksual?! Empty Re: Taylor Lautner është homoseksual?!

Mesazh nga Anakonda Sat 2 Jun 2012 - 16:54

o cja fusin kot;ky esht yll(edhe keto duan ta shajne)
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye