Daffy vs Elvana… Cili është imazhi më i SHTRENJTE në treg?
4 posters
Faqja 1 e 1
Daffy vs Elvana… Cili është imazhi më i SHTRENJTE në treg?
Sapo është publikuar reklama e një banke në Kosovë, imazh i së cilës për këtë vit është Elvana Gjata. Pjesa më e madhe e njerëzve kanë reaguar pozitivisht për rolin e Gjatës në këtë reklamë. Por vetëm njëra, duket se nuk e ka kapërdirë dhe aq lehtë suksesin e tjetrës. Bëhet fjalë për këngëtaren nga Kosova, Dafina Zeqiri e cila një vit më parë ka qenë e përzgjedhura e bankës për të qenë imazh i saj.Por, reklama e bankës me Dafinën si imazh duket se ka kaluar pa bërë shumë zhurmë, të paktën jo aq sa reklama ku shfaqet Elvana Gjata.Kjo ka ndezuar xhelozinë e koleges e cila mësohet se është shprehur: “ E çfarë paska reklama Elvana Gjatës më të bukur se reklama që kam realizuar unë?”.Por, për të kuptuar se cila prej dy imazheve është pëlqyer më shumë prej njerëzve dhe prej drejtuesve të bankës, mjafton të përmendim një fakt të thjeshtë: Me këtë reklamë Elvana Gjata konsiderohet si një prej personazheve publikë, imazhi i së cilës kushton më shumë se i çdo personazhi në show biz. Mësohet se Gjata ka futur në xhep mbi 20 mijë euro për t’u shfaqur si imazh i kësaj reklame.Shifra mund të duket e ekzagjeruar por duhet pasur parasysh edhe fakti se bashkë me imazhin, Elvana ka shitur edhe të drejtat e transmetimit të këngës së saj “ Kudo që jam”. Bluetooth
Re: Daffy vs Elvana… Cili është imazhi më i SHTRENJTE në treg?
Hmmm,Te dyat jan shum te mire...Elvana eshte me aktore dhe e kapshem per kamerat ndja, Imazhi i saj ne Reklama Pelqehet me shum.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Imazhi mendoj se eshte me i mire per reklame..
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Dafina eshte klas fare asnje se zevendeson dot,kot te mundohen.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» “Këtu është treg për fukaranë” (?!)
» Jetesa ne 2013-n, ja ku eshte më e lirë dhe më e shtrenjtë
» Monumenti më i shtrenjtë është Kulla Eifel
» Elvana: Është ende herët për martesë