Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 Të rralla People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 Të rralla People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Të rralla

2 posters

Shko poshtë

Të rralla Empty Të rralla

Mesazh nga Klio Tue 18 Oct 2011 - 0:35

Të rralla Te_ral11
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Vendbanimi Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime Postime : 4283
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha Mosha : 30
Hobi Hobi : NOTI&MUZIKA

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Të rralla Empty Re: Të rralla

Mesazh nga Klio Tue 18 Oct 2011 - 0:36

Të rralla Twofacecat

Një mace e lindur me dy fytyra ka sfiduar gjenetikën duke jetuar 12 vjet?

Macja e quajtur Frankenlouie jeton me pronarin e tij Milbury në Massachusetts,kjo mace ka lindur me një defekt të rrallë gjenetik të quajtur Janus,macet e lindura me këtë defekt jetojn vetëm disa ditë.Megjithatë Frankenlouie ka arritur të jetoj një jetë të plotë dhe tani është duke festuar ditëlindjen e 12 që ka fituar padyshim një vend në Librin Genis të rekordeve!
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Klio Tue 18 Oct 2011 - 0:36

Të rralla Witchcraft

Zbulohet magjistarja 800 vjeçare

Mbetjet mortore të një magjistareje janë zbuluar në Toksan të Italisë!

Zbulimi i tmerrshëm është zbuluar në një varrez magjistarësh me origjinë 800 vjeçare,me viktimën e zbuluar e cila ka 7 thonjë te ngulura në nofullën e saj dhe në një vend tjetër 13 thonjë duke përfshirë gjthë skeletin!

''Ajo ishte varrosur në tokë e zhveshur pa u mbuluar as me ndonjë qefin ose arkivol'' pohon Alfonso Forgione!

Zbulimi i zymtë është bere gjatë gjurmimit në atë vend që është menduar të jetë quajtur ''varrezat e shtrigave'',ku shihen po ashtu edhe ty shtriga (skeletet e tyre) përballë njëra tjetrës duke luajtur një lojë magjie e cila është e ndaluar qysh sot e 800 vjet më parë!
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Klio Tue 18 Oct 2011 - 0:37

Të rralla Images?q=tbn:ANd9GcTba63l_6xCsMNDA8m8fd8MnwYJGQbgNv2djutsNbrHxH_kbcMwmW_RIxZj6A Të rralla Fingers2

Një nxënës gjen në kavanoz gishtat e një njeriu 30 vjeçarë!
Një nxënës ka zbuluar në Francë një kavanoz të vjetër që përmban disa gishta të ruajtur mirë dhe të prerë!

Babi i djalit ka kontaktuar policinë lokale,policia ishin në gjendje të zbulojn se gishtat i përkisnin një kolegu të tyre të cilit i kishin humbur ata në një aksident 30 vjet më parë!

Me mjekët e pa aftë të cilët nuk mundën t'ia ngjtinin gishtat e këputur ai vendosi ti fuste në një kavanoz prej qelqi
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Klio Tue 18 Oct 2011 - 0:38

Të rralla Neolithictunnel

Gjenden një rrjet i madh tunelesh misterioze\

Një rrjet i gjerë tunelesh të ndërtuara që nga koha e Neoilitit 12.000 vjet më parë janë gjetur si një lloj lidhje tërthore mes Mbretëris së bashkuar (Anglisë) dhe Evropës.

Tunelet janë gjetur nëpër vende të ndryshme në gjithë kontinentin,disa janë aq të vogla se mezi zënë një njeri të hyjë kurse disa të tjera janë më të mëdha dhe gjigante.

Besohet se këto tunele mund të jenë përdorur si strehim kundër grabitqarëve dhe mund të jenë perdorur edhe si një lloj autostrade për njerëzit që kanë udhëtuar nga një vendi në tjetrin!

Arkeologu gjerman Dr.Heinrich Kusch tha se këto tunele misterioze janë gjetur në qindra vendbanime neolitike në gjithë kontinentin e EVROPES.
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Klio Tue 18 Oct 2011 - 0:40

Të rralla Beergarden

Shkencëtarët po krijojn pilulën kundër dehjes\

Një pilule që do t'iu lejoj të pini sa të doni pa u dehur fare!

Pilula është bazuar në shqyrtimin në bazë te asaj se sa ndikon alkooli në qelizat e trurit.Janë bërë provat e para në minj me rezultate pozitive,shkencëtarët pohojn se piluat do jetë e dobishme pasi që do të jetë e mundshme që sa do që të pihet alkooli ajo do ta parandaloj dehjen !
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Klio Tue 18 Oct 2011 - 0:41

Të rralla Caveartfingers

Shpella parahistorike e Francës,e krijuar nga fëmijët\

Shpella e zbuluar në Francë mendohet të jetë krijuar nga fëmijët parahistorik!

''Gishta hullizmi'' së bashku me vepra të tjera arti janë gjetur në shpellën e Rouffignac të Francës dhe mendohet të jenë 13.000 vjet të vjetra. ''Ne kemi gjetur shenja të fëmijëve të moshës rreth 3-7 vjeç,dhe kemi qenë në gjendje të vërtetojm se shenjta e zbuluara përputhen me fëmijët e sotëm të po asaj moshe'',tha arkeologu Jess Cooney!
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Klio Tue 18 Oct 2011 - 0:41

Të rralla Dinobird2

Gjenden Pupla të Dinozaurëve 70 milionë vjetëshe\

Shkencëtarët kanë zbuluar pupla të ruajtura dhe të ngurtësuara nga një pemë,pupla të zogjve dinozaurë prej 70 milionë vjet më parë!

Puplat po ashtu janë gjetur edhe në fosilet e gurëzuara,dhe lë të kuptohet se natyra e puplave të dinozaurëve ka qenë e shumëllojshme.''Pavarësisht raporteve të fundit të zogjeve dinozaurë nga Kina zbulimi i fundit lë të kuptohet se kanë ekzistuar lloje të ndryshme të zogjve dinozaurë për shkak se pendlat (puplat) e gjetura nga fosilet dallojn nga ato pulat e zbuluara sot'' tha Mark A. Norell!

Monstrat e puplave janë struktura të thjeshta të zogjve dinozaurë të cilët kanë qenë në fazën e zhvillimit dhe ende nuk kanë qenë të gatshëm për fluturim,po ashtu sipas disa teorive këto pupla janë nga një forme e panjohurë e zogjve dinozaurë,disa shprehen se këto pupla u kanë shërbyer më shumë për notim sesa për të fluturuar,njoftojn hulumtuesit!
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Klio Tue 18 Oct 2011 - 0:42

Të rralla Titanoboacroc

Shkencëtarët gjejn krokodilin gjigand të zhdukur\

Një krokodil gjigand 20-këmbësh do te kishte jetuar së bashku me me gjarprin më të madh në botë - Titanoboa!

60 milionë vjeçari Paleoceni tropikal do kishte qenë në shtepi sot më një numër të madh krijesash të mëdha.Ndërsa krokodilët e rinj në atë kohë mund të kenë qenë të lehtë dhe të pafuqishëm kundër këtyre krokodilëve të sapo zbuluar që as mendja e njeriut nuk do të mund ta kishte specifikuar fuqin që ata kanë poseduar!

Një studim i ri i Paleontologjis i botuar më 15 shtator nga Universiteti i Floridës përshkruajn një krokodil të ri 20 këmbësh të zhdukur kohë më parë,specia e zbuluar është gjetur e fosilizuar në një minierë qymyri Kolumbian!
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Klio Tue 18 Oct 2011 - 0:43

Të rralla Meteorshower

Përgatituni për shi yjesh me 8 tetor\

Kjo është nata më perfekte për darkë romantike.

Çdo kush duhet të shfrytëzojë këtë pasi kjo mundësi mund të vijë vetëm njëherë në jetë. Nëse i keni mundësitë atëherë zgjidhni një vend jashtë qytetit dhe shijoni me sy të lirë “shiun e yjeve”.

Një breshëri yjesh që do të bien nga hapësira. Shfaqja do të zgjasë pothuajse shtatë orë dhe sipas shkencëtarëve, mund të jetë një nga netët më spektakolare të këtyre dhjetë vjetëve të fundit. “Stuhia yjore” e tetorit “godet” çdo vit Tokën.

Veprimtaria e këtij viti do të jetë mjaft spektakolare pasi do të kemi efektin e yjeve që bien nga një lartësi e madhe.
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Klio Tue 18 Oct 2011 - 0:43

Të rralla Omaima_Neslon

Gruaja që gatoi dhe hëngri burrin, kërkon lirim nga burgu\

Gruaja e cila ditën e Falenderimeve në 1991 vrau burrin e saj dhe më pas e copëtoi atë e futi në furrë që ta hante, i ka kërkuar gjykatësve të lirohet nga burgu, ku është e dënuar me burgim të përjetshëm.

Ish-infermierja e saj, Omaima Neslon do të paraqitet para trupi gjykatësve të burgut të grave në Chowchilla, në qendër të Kalifornisë. Gruaja u dënua për vrasjen e burrit të saj, 56 vjeç, William Nelson dhe autoritetet e cilësojnë këtë një vrasje e karakterit kanibal. Prokurorët kanë thënë se motive ndoshta ka qenë vjedhja e pronës së viktimës.

Gruaja e dënuar e ka mohuar këtë duke pretenduar se e ka vrarë për tu mbrojtur ndaj agresionit të tij. Një psikiatër dëshmoi në gjyq se Nelson ka pranuar se i hëngri brinjët e burrit të saj, një pohim të cilin ajo e ka mohuar më pas. Në 2006 u refuzua lirimi i saj nga burgu, pasi u gjykua se ajo ishte kërcënim për sigurinë publike.
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Klio Tue 18 Oct 2011 - 0:44

Rusi që rruhet më lopatë dhe sëpatë

Të rralla Alex_karpenko_russian

Një mësues Rus është i jo-kënaqur me makinat elektronike për rrojë, prandaj i zëvëndëson ato me lopatë kopshti dhe me sëpatë.

Alex Karpenko, 35 vjeçar, i cili punon si mësues i gjuhës angleze, i impresionuar nga rrëfimet e gjyshit të tij, i cili kishte qënë ushtarë në Luftën e Dytë Botërore dhe i kishte rrëfyer atij se ushtarët në Luftë përdornin mjete të ndryshme për tu rruar.

Rusi, Karpenko nga Nixhy Novgrod, filloi të rruhej që nga mosha 16 vjeçare, por thekson se asnjëherë nuk ka përdorur zhiletë për tu rruar, sepse ato janë thjeshtë luks.

Ai tha: “Makinat e rrojeve janë të shtrenjta, luksoze dhe të panevojshme, gjyshi im më tha se gjatë luftës rruheshin me gjithçka. Unë kam qenë aq i impresionuar sa që vendosa të bëjë të njëjtën gjë, kur gruaja ime më pa në banjë me një sëpatë në fytin tim u trondit shumë, kështu që unë vendosa ta zëvëndësoj sëpatën me një lopatë pa bisht, unë mendoj se është pak me e sigurtë!”

Ai përdor mjete të ndryshme për tu rruar si: lopatën, sëpatën, xhamat, thika të mprehta e mjete tjera me teh të mprehtë.
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Klio Tue 18 Oct 2011 - 0:44

Të rralla 09-gelltitja1

Mrekulli apo njeri me fat\

Një vozitëse anonime ka përjetuar tamam gëlltitje, kur ka rënë në një gropë gjigante në rrugë mes Wokcing dhe Chertsey në Angli.

Për fat të mirë, gruaja ka arritur të kalojë pa u lënduar, por këtë fat nuk e ka pasur edhe automobili i saj “Vauxhall Meriva”.

Gruaja e ka ndalur shpejtësinë kur ka dëgjuar zhurmë nga rruga, por vetëm për disa sekonda rruga është hapur dhe e ka gëlltitur, transmeton Zhurnal.

Policia ka mbërritur në vendngjarje, por gjithsesi s’ka pasur ç’të bëjë tjetër pos ta mbyllë përkohësisht rrugën deri në sanim të asfaltit.
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Klio Tue 18 Oct 2011 - 0:45

Të rralla 1884-oldest-car-1

Makina më e vjetër që ecën shitet 4.6 milion dollarë\

Makina më e vjetër në botë që ecën ende është shitur për 4.62 milion dollarë, tetë herë më shumë se çmimi me të cilin ishte nxjerr në ankand.

Blerësi i makinës unike 1884 De Dion Bouton et Trepardoux Dos-a-Dos Steam Runabout ose siç njihet ndryshe La Marquise, e prodhuar në vitin 1884 ka preferuar të mbetet anonim.

Makina 127 vjeçare kap një shpejtësi maksimale prej 60km /h. La Marquise është makina që ka fituar garën e parë në botë për makina. Ajo ka pasur gjithsej 4 pronarë dhe është restauruar dy herë.
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Klio Tue 18 Oct 2011 - 0:46

Të rralla 17gogh_1710112024_1

Van Gogh nuk u vetëvra por u qëllua aksidentalisht\

Vincent van Gogh nuk ka vrarë veten. Këtë kanë zbuluar autorët e biografisë së re për piktorin e famshëm. Steven Naifeh dhe Gregory White Smith thonë se ai është qëlluar aksidentalisht. Përfundimi ka dalë pas 10 vitesh studim, transmeton Shekulli.

Deri tani ishte besuar versioni i Leo Jansen i cili kishte shkruar se shumë pyetje mbi Van Gogh mbeten pa përgjigje por sipas tij piktori i dha fund jetës në mënyrë të parakohshme duke u vetëvrarë.

Van Gogh vdiq në Auvers-sur-Oise në Francë në vitin 1890 në moshën 37 vjeçare.

Sipas autorëve të biografisë së re ai u vra aksidentalisht nga dy djem dhe Van Gogh pranoi se ishte vetëvrarë duke u hequr fajin atyre.

Biografia është botuar sot dhe Gregory White Smith thotë se kjo do të ndihmojë për të kuptuar më mirë figurën e Van Gogh-ut e cila është parë si “figurë e delikate dhe me cene”, gjë e cila autorit do të bëjë që arti i tij të shihet “më shumë se sa një arritje”.
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Anakonda Sun 1 Apr 2012 - 1:30

Klio shkruajti: Të rralla Witchcraft

Zbulohet magjistarja 800 vjeçare

Mbetjet mortore të një magjistareje janë zbuluar në Toksan të Italisë!

Zbulimi i tmerrshëm është zbuluar në një varrez magjistarësh me origjinë 800 vjeçare,me viktimën e zbuluar e cila ka 7 thonjë te ngulura në nofullën e saj dhe në një vend tjetër 13 thonjë duke përfshirë gjthë skeletin!

''Ajo ishte varrosur në tokë e zhveshur pa u mbuluar as me ndonjë qefin ose arkivol'' pohon Alfonso Forgione!

Zbulimi i zymtë është bere gjatë gjurmimit në atë vend që është menduar të jetë quajtur ''varrezat e shtrigave'',ku shihen po ashtu edhe ty shtriga (skeletet e tyre) përballë njëra tjetrës duke luajtur një lojë magjie e cila është e ndaluar qysh sot e 800 vjet më parë!
te rralla jan te gjitha,por mua me pelqeu me shum kjo
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time