Buble i kyçur në shtëpi, zbulohet përse
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Buble i kyçur në shtëpi, zbulohet përse
I bërë i famshëm nëpërmjet një kënge, që në tekst përmbante fjalët “dua të shkoj në shtëpi”, më në fund kuptohet përse këngëtari kanadez Micheal Buble qëndron pothuajse i kyçur brenda së fundmi.
I martuar më parë gjatë vitit me një modele argjentinase të quajtur Luisiana, një revistë rozë botoi të shtunën fotografitë e vajzës, në reklamimin e një fushate veshjesh intime.
Me linja jashtëzakonisht të rregullta dhe një trup të mrekullueshëm, është e sigurt se bashkëshortja e Buble, ka të paktën po aq fansa sa këngëtari i famshëm nëpër botë.
”Më është dashur shumë kohë që të arrij të dal me të, por sapo e pashë u trondita nga bukuria që kishte. Sot jam njeriu më i lumtur në botë, sepse përveçse është e mrekullueshme, karakteri dhe energjia e saj janë të krahasueshme për nga bukuria me pamjen fizike”, u shpreh përpara pak kohësh Buble në një intervistë.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Buble i kyçur në shtëpi, zbulohet përse
kjo ketu a ka dal per ankand?apo me duket mua....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» C,far beni kur jeni vetem ne shtepi???
» Macja udhëtoi 3.200 kilometra për në shtëpi
» Ami: Në shtëpi më pëlqen të komandohem nga Ermali
» 800 mijë euro për një shtëpi… të përjetshme
» The Game: Do të blej shtëpi në Kosovë
» Macja udhëtoi 3.200 kilometra për në shtëpi
» Ami: Në shtëpi më pëlqen të komandohem nga Ermali
» 800 mijë euro për një shtëpi… të përjetshme
» The Game: Do të blej shtëpi në Kosovë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi