Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Buble i kyçur në shtëpi, zbulohet përse People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Buble i kyçur në shtëpi, zbulohet përse People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Buble i kyçur në shtëpi, zbulohet përse

2 posters

Shko poshtë

Buble i kyçur në shtëpi, zbulohet përse Empty Buble i kyçur në shtëpi, zbulohet përse

Mesazh nga Emona Sat 22 Oct 2011 - 0:29

Buble i kyçur në shtëpi, zbulohet përse Buble

I bërë i famshëm nëpërmjet një kënge, që në tekst përmbante fjalët “dua të shkoj në shtëpi”, më në fund kuptohet përse këngëtari kanadez Micheal Buble qëndron pothuajse i kyçur brenda së fundmi.

I martuar më parë gjatë vitit me një modele argjentinase të quajtur Luisiana, një revistë rozë botoi të shtunën fotografitë e vajzës, në reklamimin e një fushate veshjesh intime.

Me linja jashtëzakonisht të rregullta dhe një trup të mrekullueshëm, është e sigurt se bashkëshortja e Buble, ka të paktën po aq fansa sa këngëtari i famshëm nëpër botë.

”Më është dashur shumë kohë që të arrij të dal me të, por sapo e pashë u trondita nga bukuria që kishte. Sot jam njeriu më i lumtur në botë, sepse përveçse është e mrekullueshme, karakteri dhe energjia e saj janë të krahasueshme për nga bukuria me pamjen fizike”, u shpreh përpara pak kohësh Buble në një intervistë.Buble i kyçur në shtëpi, zbulohet përse Buble1Buble i kyçur në shtëpi, zbulohet përse Bubble

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Buble i kyçur në shtëpi, zbulohet përse Empty Re: Buble i kyçur në shtëpi, zbulohet përse

Mesazh nga Anakonda Sat 2 Jun 2012 - 16:42

kjo ketu a ka dal per ankand?apo me duket mua....
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye