Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Justin Timberlake dhe Ryan Gosling bashkëpunëtor në krim People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Justin Timberlake dhe Ryan Gosling bashkëpunëtor në krim People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Justin Timberlake dhe Ryan Gosling bashkëpunëtor në krim

2 posters

Shko poshtë

Justin Timberlake dhe Ryan Gosling bashkëpunëtor në krim Empty Justin Timberlake dhe Ryan Gosling bashkëpunëtor në krim

Mesazh nga Emona Wed 26 Oct 2011 - 3:28

Justin Timberlake dhe Ryan Gosling bashkëpunëtor në krim Justin-ellen

Këngëtari Justin Timberlake dhe aktori Ryan Gosling, të dy 30 vjeçar, dikur kanë qenë shokë të një krimi.

Në një intervistë për Ellen DeGeneres, Justin Timberlake ka treguar për kohën kur ata ishin pjesë e klubit “The Mickey Mouse Club”, gjatë fëmijërisë së tyre.

“Kemi qenë djem shumë të prapë,” kujton Timberlake duke ju referuar edhe aktorit Gosling. “Po ta mendosh tani nuk të duket gjë aq e madhe, por neve atëherë na dukej sikur kishim kryer ndonjë krim të vërtetë! Njëherë, unë me Ryan patëm vjedhur një karrocë golfi dhe me të kemi udhëtuar nëpër studiot e MGM, gjë që në fakt është plotësisht e jashtëligjshme. Më kujtohet që atëherë me Ryan mburrnim veten, sikur çfarë të kishim bërë duke thënë ‘Po, plako! Ja dolëm! Sapo vodhëm një karrocë golfi!’.”

Duke i lënë shakatë mënjanë, ai kujton se mamaja e tij Lynn Harless, u bë kujdestarja ligjore e Ryanit për gjashtë muaj. Mamaja e Ryanit duhej të punonte në Kanada, ndërkohë që djali i tij duhej të ndiqte shfaqjen e Klubit të Mickey Mouse për vitin e dytë resht.

Justin Timberlake dhe Ryan Gosling bashkëpunëtor në krim Ryan-justin

“Në krahasim me fëmijët e tjerë të klubit, ne me njëri-tjetrin ishim më të afërt pikërisht për shkak të bashkëjetesës sonë… O Zot! Tani po më kujtohet se sa shumë ziheshim me njëri-tjetrin kur vinte radha për të hyrë në tualet!!!” ka thënë Justin duke qeshur. “Megjithëse nuk kemi pasur mundësi ta mbajmë shoqërinë nga afër me njëri-tjetrin që mbas asaj kohe, mendoj se Ryan është bërë një aktor i pabesueshëm. Mendoj se ai është aktori më i mirë i brezit tonë.” L.Sh

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Justin Timberlake dhe Ryan Gosling bashkëpunëtor në krim Empty Re: Justin Timberlake dhe Ryan Gosling bashkëpunëtor në krim

Mesazh nga Anakonda Sat 2 Jun 2012 - 16:27

po kujtokan kohet e vjetra mesa duket.....
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye