Mila Kunis fjeti gjatë marrëdhënies me Justin Timberlake
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Mila Kunis fjeti gjatë marrëdhënies me Justin Timberlake
Po. Mila Kunis ka pasur marrëdhënie seksuale me Justin Timberlake dhe e ka marrë gjumi. Ky është vetëm skenari që është zhvilluar prapa perdeve gjatë xhirimit të filmit në të cilin dy aktorët ishin partnerë.
Ata dy gjatë xhirimit kanë kaluar shumëçka, por më argëtuese nga të gjitha është që Mila Kunis e ka zbuluar se ka fjetur gjatë xhirimit të seksit.
“Pas shumë skenave intime, isha bukur e lodhur. Xhirimi kishte zgjatur 18 orë. Unë qëndroja e shtrirë, kurse Justin më puthte shpinën, kështu që unë i mbylla sytë për disa minuta. Vetëm dëgjova tonin e lartë se skena është xhiruar me sukses. Pasi u zgjova kuptova se kisha fjetur”, tha Kunis.
Mila dhe Justini në film shmangin lidhje normale, andaj vendosin të jenë miq që flenë bashkë.
Gjatë xhirimit të filmit ata dy kanë mundur të vendosin se a duan që skenat e seksit t’i xhirojnë në fillim apo në fund të xhirimeve të projektit. Ata patën vendosur që “ëmbëlsirën ta lënë për në fund”.
Në Holliwood gjithnjë e më shumë dëgjohen zëra se dy aktorët janë afruar shumë gjatë xhirimeve, dhe se, sikundër edhe në film, “ka pasur diçka më shumë”.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Efekti dhe ëmbëlsia e Mila Kunis
» Mila Kunis, takim me marinsin në You Tube
» Rita Ora, duet me Justin Timberlake
» Justin Timberlake dhe Jessica Biel sërish të dashuruar
» Justin Timberlake dhe Ryan Gosling bashkëpunëtor në krim
» Mila Kunis, takim me marinsin në You Tube
» Rita Ora, duet me Justin Timberlake
» Justin Timberlake dhe Jessica Biel sërish të dashuruar
» Justin Timberlake dhe Ryan Gosling bashkëpunëtor në krim
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi