E ruajti kufomën e burrit një muaj me shpresë se do të ringjallej
3 posters
Faqja 1 e 1
E ruajti kufomën e burrit një muaj me shpresë se do të ringjallej
Alba Yacue nga Kolumbia ruajti trupin e pajetë të bashkëshortit të saj të fshehur në shtëpi një muaj me shpresë se ai do të ringjallej.
Alba ruajti kufomën e burrit të saj Lucio Chacuea pasi ai i kishte thënë një herë se “do të kthehet sërish ndër të gjallët”. Lucio vdiq në moshën 61 vjeçare. Bashkëshortja e tij Alba më pas fshehu trupin e tij dhe priste të “zgjohej”, shkruajnë mediat kolumbiane.
Policia filloi hetimet kur fqinjët filluan të dyshojnë pse më nuk po e shohin Lucion dhe lajmëruan zhdukjen e tij. Kur hetuesit mbërritën në shtëpinë e familjes Chacuea, e gjetën kufomën e fshehur në dhomën e gjumit.
“Trupi i tij ishte fshehur në dhomën e gjumit për më shumë se një muaj. Ishte i mbështjellë me një batanije. Trupi kishte filluar të dekompozohej, ndërsa në shtëpi ndjehej një erë e pakëndshme. Alba e kishte duruar erën me shpresë se bashkëshorti i saj do të ngjallej”, shkruan gazeta La Nacion.
Alba kishte kërkuar nga kompania e varrimeve La Paz Funeral Home që të rregulloj trupin e burrit të saj që më pas ta varrosë në oborr. “Ne punojmë që 40 vite. Kurrë nuk kemi përjetuar diç të ngjashme. Jemi të shokuar”, tha drejtori i kompanisë së varrimeve Evangelista Ome. Alba dhe Lucio jetonin në fshatin La Umbria në jugperëndim të Kolumbisë.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: E ruajti kufomën e burrit një muaj me shpresë se do të ringjallej
kjo esht dashuri i vdes burri dhe nuk e largo nga shtepia
Vizitor- Vizitor
Re: E ruajti kufomën e burrit një muaj me shpresë se do të ringjallej
grat si kjo jan te rrall,sepse ka nga ato qe gra qe akoma pa kthyer shpinen burri zen dashnore dike tjeter
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» E ruajti kufomën e burrit një muaj me shpresë se do të ringjallej
» E shkeli gruan, kufomën e futi në makinë dhe iku
» Qeni ruajti dy javë kudrën e ngordhur
» Te Jetosh me Shprese.