Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Monedha më e madhe në botë prej arit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Monedha më e madhe në botë prej arit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Monedha më e madhe në botë prej arit

2 posters

Shko poshtë

Monedha më e madhe në botë prej arit Empty Monedha më e madhe në botë prej arit

Mesazh nga Emona Thu 27 Oct 2011 - 22:45

Monedha më e madhe në botë prej arit është ekspozuar në Perth Mint të Australisë për të shënuar hapjen e takimit të kryeministrave të Commonwealthit në kryeqytetin e Australisë Perëndimore, shkruan gazeta britanike Telegraph.

Monedha gjigante peshon më shumë se një ton dhe vlera e saj mbërrin shumën 53.5 milionë dollarë.

Kjo monedhë ka të stampuar imazhin e Mbretëreshës në njërën anë, ndërsa në tjetrën një kangur në vrapim. Takimi i kryeministrave të Commonwealthit do të hapet gjatë kësaj jave nga Mbretëresha e Anglisë e cila ka filluar një turne 10 ditor në Australi.

Sipas Telegraphit kjo monedhë është punuar për 18 muaj dhe tash do të ekspozohet publikisht. Pronar i kësaj monedhe është Qeveria e Australisë PerëndimoreMonedha më e madhe në botë prej arit F.1027133922206_m

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Monedha më e madhe në botë prej arit Empty Re: Monedha më e madhe në botë prej arit

Mesazh nga Anakonda Sat 31 Mar 2012 - 3:30

qenka me te vertete e kendshme po ta shikoje
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time