Monedha më e madhe në botë prej arit
2 posters
Faqja 1 e 1
Monedha më e madhe në botë prej arit
Monedha më e madhe në botë prej arit është ekspozuar në Perth Mint të Australisë për të shënuar hapjen e takimit të kryeministrave të Commonwealthit në kryeqytetin e Australisë Perëndimore, shkruan gazeta britanike Telegraph.
Monedha gjigante peshon më shumë se një ton dhe vlera e saj mbërrin shumën 53.5 milionë dollarë.
Kjo monedhë ka të stampuar imazhin e Mbretëreshës në njërën anë, ndërsa në tjetrën një kangur në vrapim. Takimi i kryeministrave të Commonwealthit do të hapet gjatë kësaj jave nga Mbretëresha e Anglisë e cila ka filluar një turne 10 ditor në Australi.
Sipas Telegraphit kjo monedhë është punuar për 18 muaj dhe tash do të ekspozohet publikisht. Pronar i kësaj monedhe është Qeveria e Australisë Perëndimore
Monedha gjigante peshon më shumë se një ton dhe vlera e saj mbërrin shumën 53.5 milionë dollarë.
Kjo monedhë ka të stampuar imazhin e Mbretëreshës në njërën anë, ndërsa në tjetrën një kangur në vrapim. Takimi i kryeministrave të Commonwealthit do të hapet gjatë kësaj jave nga Mbretëresha e Anglisë e cila ka filluar një turne 10 ditor në Australi.
Sipas Telegraphit kjo monedhë është punuar për 18 muaj dhe tash do të ekspozohet publikisht. Pronar i kësaj monedhe është Qeveria e Australisë Perëndimore
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Monedha më e madhe në botë prej arit
qenka me te vertete e kendshme po ta shikoje
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34