Steven Tyler në koncert me sy të nxirë
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Steven Tyler në koncert me sy të nxirë
Paraguai – Këngëtari i Aerosmith, Steven Tyler përpara disa ditësh ka pësuar një aksident gjatë qëndrimit në Paraguai.
Ai, i cili kishte shkuar atje për të mbajtur një koncert, ka patur probleme shëndetësore dhe i kanë rënë të fikët gjatë kohës që ishte duke bërë dush. Shërbimi i hotelit është alarmuar dhe ka njoftuar menjëherë ambulancën. Steven është shtruar në spital dhe është diagnostikuar me helmim nga ushqimi.
Ai ka marrë ndihmën mjekësore dhe ka dalë nga spitali mbas disa orësh. Falë ndihmës së menjëhershme të një dentisti paraguajan, atij i janë rregulluar të dy dhëmbët e thyer.
Rebel si gjithnjë, atë nuk e ka penguar të ngjitet në skenë as syri i nxirë nga incidenti i fundit në dhomën e tij të hotelit.
Performanca e Steven gjatë koncertit ka qenë e magjishme, pavarësisht ngjyrave të fytyrës së tij.
Ai, i cili kishte shkuar atje për të mbajtur një koncert, ka patur probleme shëndetësore dhe i kanë rënë të fikët gjatë kohës që ishte duke bërë dush. Shërbimi i hotelit është alarmuar dhe ka njoftuar menjëherë ambulancën. Steven është shtruar në spital dhe është diagnostikuar me helmim nga ushqimi.
Ai ka marrë ndihmën mjekësore dhe ka dalë nga spitali mbas disa orësh. Falë ndihmës së menjëhershme të një dentisti paraguajan, atij i janë rregulluar të dy dhëmbët e thyer.
Rebel si gjithnjë, atë nuk e ka penguar të ngjitet në skenë as syri i nxirë nga incidenti i fundit në dhomën e tij të hotelit.
Performanca e Steven gjatë koncertit ka qenë e magjishme, pavarësisht ngjyrave të fytyrës së tij.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Steven Tyler në koncert me sy të nxirë
e paskan rrahur,kujt do ia ket bere borxh....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Steven Tyler lakuriq para Jeniffer Lopezit (Video)
» Për pak e kishte vrarë Tyler-in
» Sherri mes ciftit, Tuna perfundon me sy te nxire
» Spanjë, mbreti Juan Carlos me sy të nxirë në publik
» Steven Spielberg rrëfen “E.T” 30 vjet më vonë: Është puna ime më personale
» Për pak e kishte vrarë Tyler-in
» Sherri mes ciftit, Tuna perfundon me sy te nxire
» Spanjë, mbreti Juan Carlos me sy të nxirë në publik
» Steven Spielberg rrëfen “E.T” 30 vjet më vonë: Është puna ime më personale
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi