Me dy mendje
3 posters
Faqja 1 e 1
Me dy mendje
[You must be registered and logged in to see this image.]Lajme Shqip-Një kohë të gjatë po më vardiset, por kurrsesi të më ftojë në takim.. Në situata të këtilla një gjë është e rëndësishme – duhet marrë vesh a thua mashkulli potencial dëshiron që lidhja juaj të jetë publike?
Këtë mund ta kuptosh vetëm nëse e pyet! Në rregull, kjo tingëllon pak si keq, por edhe më keq është dymendja, me të cilën po të mban.
Mirëpo, ekzistojnë edhe mënyra të tjera, pyete, për shembull – a i do shëtitjet në natyrë dhe a është i disponuar që vikendin ta kaloni jashtë qytetit. Nëse pranon, pa u menduar, me siguri tek ti sheh diçka më shumë se trupin e bukur.
Nëse murmurit përgjigjen, atëherë kthehu nga dikush tjetër, të cilit i intereson më shumë se trupi yt.
Këtë mund ta kuptosh vetëm nëse e pyet! Në rregull, kjo tingëllon pak si keq, por edhe më keq është dymendja, me të cilën po të mban.
Mirëpo, ekzistojnë edhe mënyra të tjera, pyete, për shembull – a i do shëtitjet në natyrë dhe a është i disponuar që vikendin ta kaloni jashtë qytetit. Nëse pranon, pa u menduar, me siguri tek ti sheh diçka më shumë se trupin e bukur.
Nëse murmurit përgjigjen, atëherë kthehu nga dikush tjetër, të cilit i intereson më shumë se trupi yt.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Me dy mendje
Njeriu kur eshte me dy mendje frigohet se mos po gabon,mos mundet te kap diqka me shume,se ate qe e ka ne dore e ka me te sigurte,mendon qe mos po i afron me shume jeta se ate,por kjo do te ndodhe deri ne pafundesi andej duhet te kenaqet me ate qe e ka ne dore.
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Re: Me dy mendje
Ndaje mendjen o nga njera ane o nga tjetra.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Nese ai te tradhton…me mendje
» Pasioni femëror ndizet në mendje
» Kur thuhet fjala 'miqesi' cfare ju vjen ne mendje?
» Kur thuhet fjala "miqesi" qfare ju vjen ne mendje...
» Cfar do ti thoni ndonje personi qe keni ne mendje tani..?
» Pasioni femëror ndizet në mendje
» Kur thuhet fjala 'miqesi' cfare ju vjen ne mendje?
» Kur thuhet fjala "miqesi" qfare ju vjen ne mendje...
» Cfar do ti thoni ndonje personi qe keni ne mendje tani..?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi