FOTO: Koleksioni komplet i Versace për H&M
5 posters
Faqja 1 e 1
FOTO: Koleksioni komplet i Versace për H&M
Më në fund është shfaqur koleksioni i fundit i Versace për H&M.
E mrekullueshmja Abbey Lee Kershaw duket shkëlqyeshëm në kreacionet e Donatella Versace që reflektojnë stilin e njohur të shtëpisë së modës italiane.
Koleksioni do të lansohet më 17 Nëntor në 300 shitore në gjithë botën. Çmimet sillen rretj 17 euro për aksesoarët e modës deri më 170 euro për xhaketë lëkure.
Pothuajse me siguri ky koleksion do ta kalojë suksesin që më herët e kishin koleksionet e Karl Lagerfeld, Stella Mccartney, Jimmy Choo dhe Lanvin për brendin suedez të modës H&M.
Mendimi juaj? /Femina.al/
E mrekullueshmja Abbey Lee Kershaw duket shkëlqyeshëm në kreacionet e Donatella Versace që reflektojnë stilin e njohur të shtëpisë së modës italiane.
Koleksioni do të lansohet më 17 Nëntor në 300 shitore në gjithë botën. Çmimet sillen rretj 17 euro për aksesoarët e modës deri më 170 euro për xhaketë lëkure.
Pothuajse me siguri ky koleksion do ta kalojë suksesin që më herët e kishin koleksionet e Karl Lagerfeld, Stella Mccartney, Jimmy Choo dhe Lanvin për brendin suedez të modës H&M.
Mendimi juaj? /Femina.al/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: FOTO: Koleksioni komplet i Versace për H&M
Un perveten time nuk vesh asgje nga keto ketu,nuk jan per mua
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha : 30
Hobi : NOTI&MUZIKA
versace per h&m???
cike ekstravagante mbase??
jam per klasiken,,,,,dhe per lozonjaren me shije,,,,kjo ngjyra roze nuk me pelqen ,,,perzierja e ngjyrave aq shume,,,ato sandalet roze i pelqej,,
cike ekstravagante mbase??
jam per klasiken,,,,,dhe per lozonjaren me shije,,,,kjo ngjyra roze nuk me pelqen ,,,perzierja e ngjyrave aq shume,,,ato sandalet roze i pelqej,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Jane jashte stilit tim..
Shume shume mund te blija vetem kte byzylykun.
Versace ka pas shume ngjyra sivjet...sidomos pink, te verdhe, bizele dhe jeshile...po asgje per te lene mendjen...
Nje xhakete lekure ngjyre pane qe me pelqeu....po nuk e bleva se per cmimin qe kishte nuk ja vlente...Cavalli dhe Versace e kane prishur kto dy vitet e fundit.
Sidomos me koleksionet e veres...
Shume shume mund te blija vetem kte byzylykun.
Versace ka pas shume ngjyra sivjet...sidomos pink, te verdhe, bizele dhe jeshile...po asgje per te lene mendjen...
Nje xhakete lekure ngjyre pane qe me pelqeu....po nuk e bleva se per cmimin qe kishte nuk ja vlente...Cavalli dhe Versace e kane prishur kto dy vitet e fundit.
Sidomos me koleksionet e veres...
Me thene te drejten me keto veshje as qe ndihem rehat.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Modelja Ruse provokon me foto(Foto+18)
» Koleksioni Cheap & Chic 2012 nga Moschino
» Koleksioni pranveror 2012 nga Massimo Dutti
» Koleksioni veshjeve H&M
» Koleksioni i rrobave të banjos nga H&M
» Koleksioni Cheap & Chic 2012 nga Moschino
» Koleksioni pranveror 2012 nga Massimo Dutti
» Koleksioni veshjeve H&M
» Koleksioni i rrobave të banjos nga H&M
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi