A mendoni se mënyra e komunikimit dhe e sjelljes, tregon kulturen që ka njeriu?!
+10
An0nim
Anakonda
Emona
bobi 10
Yll Qielli
Maksi
Durrsaku
Ariel
Arabela
Poeti Dhimbjes
14 posters
Faqja 1 e 1
A mendoni se mënyra e komunikimit dhe e sjelljes, tregon kulturen që ka njeriu?!
A mendoni se mënyra e komunikimit apo e sjelljes së një individi, tregon qartë kulturën që ai/ajo ka në të vërtetë?!
Re: A mendoni se mënyra e komunikimit dhe e sjelljes, tregon kulturen që ka njeriu?!
mendoj qe po,,,por jo kulture hipokrite ama,,,por te jesh vetja yte gjithnje,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Re: A mendoni se mënyra e komunikimit dhe e sjelljes, tregon kulturen që ka njeriu?!
Sigurisht qe po...
Hipokrizia ska lidhje me kulturen....ka te beje me karakterin...
Nje injorant nuk mund te shtiret si i kulturuar sepse nuk e ben dot...
Keshtu qe...njeriu i kulturuar duket nga menyra e te veshurit, e te folurit, e prezantimit, e sjelljes, etj.
Keshtu qe...njeriu i kulturuar duket nga menyra e te veshurit, e te folurit, e prezantimit, e sjelljes, etj.
[You must be registered and logged in to see this image.]Ariel shkruajti:Sigurisht qe po...
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
shoh dhe shume persona ketu ne forum qe para se te pershendesin fillojne dhe postojne, secili tregon edukaten e vet nuk i prish pune njeriu jo
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
un mendoj se visi ka te drejte biles shume po ta analizojme ne thellesi do kuptojme kush ka te drejte
E drejte Viso...se kur ikin dhe u falet .... Nje fikje e papritur e pc kur u futet njeri ne dhome :[LoL]:
thashe kur hyjne dhe postojne direkt pa pershendetur ariel nejse secili tregon edukaten [You must be registered and logged in to see this image.]Ariel shkruajti:E drejte Viso...se kur ikin dhe u falet .... Nje fikje e papritur e pc kur u futet njeri ne dhome [You must be registered and logged in to see this image.]
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
hahahaha shi sa mire e di ArieliAriel shkruajti:E drejte Viso...se kur ikin dhe u falet .... Nje fikje e papritur e pc kur u futet njeri ne dhome :[LoL]:
Yll Qielli- I/e Regjistruar
- Postime : 3964
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/02/2011
Mosha : 39
Eeee emanuelita...epo ndodhin de hahahahahaaaa :[LoL]:
e bre e,Ariel shkruajti:Eeee emanuelita...epo ndodhin de hahahahahaaaa :[LoL]:
E kam eheq dhe vet ndaj hahaha
Yll Qielli- I/e Regjistruar
- Postime : 3964
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/02/2011
vallai qeni terbuar nuk me ka kafshuar akoma,,,,,jam me kulture me te gjithe kudo,,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por po mu soll kush keq do e duroj,,,,nje here ,,,dy ,,tre,,,por me teper jo per zotin ,,,do i tregoja vendin,,,por kuptohet ,,,me shume kulture do e bej dhe ate,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por lojra nuk do luan bir njeriu me mua,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
hiqe ate shkopin nga dora de hahah [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:vallai qeni terbuar nuk me ka kafshuar akoma,,,,,jam me kulture me te gjithe kudo,,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por po mu soll kush keq do e duroj,,,,nje here ,,,dy ,,tre,,,por me teper jo per zotin ,,,do i tregoja vendin,,,por kuptohet ,,,me shume kulture do e bej dhe ate,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por lojra nuk do luan bir njeriu me mua,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
jo o shpirt nuk e kam me ty[You must be registered and logged in to see this image.] ,,me teper e kam me ato qe me shisin tangerllik,,,,[You must be registered and logged in to see this image.] :lol!:Maksi shkruajti:hiqe ate shkopin nga dora de hahah [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:vallai qeni terbuar nuk me ka kafshuar akoma,,,,,jam me kulture me te gjithe kudo,,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por po mu soll kush keq do e duroj,,,,nje here ,,,dy ,,tre,,,por me teper jo per zotin ,,,do i tregoja vendin,,,por kuptohet ,,,me shume kulture do e bej dhe ate,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por lojra nuk do luan bir njeriu me mua,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Arabela shkruajti:vallai qeni terbuar nuk me ka kafshuar akoma,,,,,jam me kulture me te gjithe kudo,,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por po mu soll kush keq do e duroj,,,,nje here ,,,dy ,,tre,,,por me teper jo per zotin ,,,do i tregoja vendin,,,por kuptohet ,,,me shume kulture do e bej dhe ate,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por lojra nuk do luan bir njeriu me mua,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Na moj cupe....aaaaaaa jo keshtu...cupkat me kulture te vrasin me fjale...dhe me fjale jo me te ngritur zerin.... :[LoL]: cjane keta shkopinj ne duar mooooj
un u tremba se na erdhi ca si pa pritur hahahah [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:jo o shpirt nuk e kam me ty[You must be registered and logged in to see this image.] ,,me teper e kam me ato qe me shisin tangerllik,,,,[You must be registered and logged in to see this image.] :lol!:Maksi shkruajti:hiqe ate shkopin nga dora de hahah [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:vallai qeni terbuar nuk me ka kafshuar akoma,,,,,jam me kulture me te gjithe kudo,,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por po mu soll kush keq do e duroj,,,,nje here ,,,dy ,,tre,,,por me teper jo per zotin ,,,do i tregoja vendin,,,por kuptohet ,,,me shume kulture do e bej dhe ate,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por lojra nuk do luan bir njeriu me mua,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
pse me nuk te duket se e mbaj me kulture shkopin une????[You must be registered and logged in to see this image.]Ariel shkruajti:Arabela shkruajti:vallai qeni terbuar nuk me ka kafshuar akoma,,,,,jam me kulture me te gjithe kudo,,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por po mu soll kush keq do e duroj,,,,nje here ,,,dy ,,tre,,,por me teper jo per zotin ,,,do i tregoja vendin,,,por kuptohet ,,,me shume kulture do e bej dhe ate,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por lojra nuk do luan bir njeriu me mua,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Na moj cupe....aaaaaaa jo keshtu...cupkat me kulture te vrasin me fjale...dhe me fjale jo me te ngritur zerin.... [You must be registered and logged in to see this image.] cjane keta shkopinj ne duar mooooj [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Maksi shkruajti:un u tremba se na erdhi ca si pa pritur hahahah [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:jo o shpirt nuk e kam me ty[You must be registered and logged in to see this image.] ,,me teper e kam me ato qe me shisin tangerllik,,,,[You must be registered and logged in to see this image.] :lol!:Maksi shkruajti:hiqe ate shkopin nga dora de hahah [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:vallai qeni terbuar nuk me ka kafshuar akoma,,,,,jam me kulture me te gjithe kudo,,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por po mu soll kush keq do e duroj,,,,nje here ,,,dy ,,tre,,,por me teper jo per zotin ,,,do i tregoja vendin,,,por kuptohet ,,,me shume kulture do e bej dhe ate,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por lojra nuk do luan bir njeriu me mua,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
te gjithe i ngordhi e ty jo,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Ariel shkruajti:Ehe...e shof [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Arabela shkruajti:Maksi shkruajti:un u tremba se na erdhi ca si pa pritur hahahah [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:jo o shpirt nuk e kam me ty[You must be registered and logged in to see this image.] ,,me teper e kam me ato qe me shisin tangerllik,,,,[You must be registered and logged in to see this image.] :lol!:Maksi shkruajti:hiqe ate shkopin nga dora de hahah [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:vallai qeni terbuar nuk me ka kafshuar akoma,,,,,jam me kulture me te gjithe kudo,,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por po mu soll kush keq do e duroj,,,,nje here ,,,dy ,,tre,,,por me teper jo per zotin ,,,do i tregoja vendin,,,por kuptohet ,,,me shume kulture do e bej dhe ate,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por lojra nuk do luan bir njeriu me mua,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
te gjithe i ngordhi e ty jo,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Maksi shkruajti:Arabela shkruajti:Maksi shkruajti:un u tremba se na erdhi ca si pa pritur hahahah [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:jo o shpirt nuk e kam me ty[You must be registered and logged in to see this image.] ,,me teper e kam me ato qe me shisin tangerllik,,,,[You must be registered and logged in to see this image.] :lol!:Maksi shkruajti:hiqe ate shkopin nga dora de hahah [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:vallai qeni terbuar nuk me ka kafshuar akoma,,,,,jam me kulture me te gjithe kudo,,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por po mu soll kush keq do e duroj,,,,nje here ,,,dy ,,tre,,,por me teper jo per zotin ,,,do i tregoja vendin,,,por kuptohet ,,,me shume kulture do e bej dhe ate,,,[You must be registered and logged in to see this image.] por lojra nuk do luan bir njeriu me mua,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Deri diku c'ka thoni eshte tregues nr nje per te treguar nivelin e kultures,por ja qe une forumin e mendoj si nje shkolle me ligje ne te cilen hyjne e dalin jo te gjithe studente,por edhe ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Se di a duhet ta ve ne dukje gjithmone duke pershendet indetifikimin tim????
Per kete kam arrit ne konkluzion qe nuk pershendes,por gjithmone duke u dhene pershendetjen time me apo pa shkronja miqve te mi.
Hello!!!
Se di a duhet ta ve ne dukje gjithmone duke pershendet indetifikimin tim????
Per kete kam arrit ne konkluzion qe nuk pershendes,por gjithmone duke u dhene pershendetjen time me apo pa shkronja miqve te mi.
Hello!!!
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
Eshte mese e kuptushem se njeri tregon kulturen dhe edukaten e tij ...ne menurne e komonikimit qe ben...
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
E tregon,por shume njerez te ofendojne po i pate keto dy gjera.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
ne rrezatojme ate cka jemi,,,si me komunikim trupor dhe gojor,,,
po ofendovi 2 here do ofendohet back,,,,[You must be registered and logged in to see this image.] le ti ngel qejfi sa te doje,,,ose t eflasi sic duhet,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
po ofendovi 2 here do ofendohet back,,,,[You must be registered and logged in to see this image.] le ti ngel qejfi sa te doje,,,ose t eflasi sic duhet,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Komunikimi definohet si shkëmbim i mendimeve
dhe opinioneve nëpërmjet sinjaleve të
ndërrsjella, si p.sh.: gjuha, fjalitë, frazat
Disa sinonime të komunikimit janë: porosi,
direktivë, fjalë, kontakt, konverzim, shkëmbim,
diskutim, llafosje, këshillë, intelegjencë, lajm !
dhe opinioneve nëpërmjet sinjaleve të
ndërrsjella, si p.sh.: gjuha, fjalitë, frazat
Disa sinonime të komunikimit janë: porosi,
direktivë, fjalë, kontakt, konverzim, shkëmbim,
diskutim, llafosje, këshillë, intelegjencë, lajm !
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Hobi : Muzika, leximi & noti
...sigurisht qe po...por e keqja eshte...se shume e njohin teorikisht...e shume pak e tregojne realisht...........
ROLEX- V.I.P Anëtarë
- Postime : 82
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/03/2013
Mosha : 43
Normale qe po , por gjithsesi un besoj me shume te faktet se sa te morali ose dicka e perbashket ...
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Po ta morim ne nje ane tregon se sa edukate te kan dhene prinderit duke ditur qe te komunikosh edhe te kesh nje mirsjellje te edukuar
normal qe po....pasi gjithnje pershtypja par qe lejm ne te shum njerz ka shum rendsi
Burrelsja- I/e Përjashtuar
- Vendbanimi : Burrel
Postime : 603
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/04/2013
Mosha : 29
Hobi : Smogxhije
Similar topics
» Mendoni se hakmarrja ndaj dikujt qe ju ka lenduar eshte menyra me e mire per te vene drejtesi?
» Cili mendoni, se eshte njeriu qe ju urren me se shumti ne kete bote?!
» Mënyra sesi ecni, tregon se sa të lumtur jeni në dashuri...
» Mënyra se si ecën një femër tregon nëse është gati për seks !
» Xhelozia, kur e degjoni e barazoni me dashuri, apo mosbesim?
» Cili mendoni, se eshte njeriu qe ju urren me se shumti ne kete bote?!
» Mënyra sesi ecni, tregon se sa të lumtur jeni në dashuri...
» Mënyra se si ecën një femër tregon nëse është gati për seks !
» Xhelozia, kur e degjoni e barazoni me dashuri, apo mosbesim?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi