Mendoni se hakmarrja ndaj dikujt qe ju ka lenduar eshte menyra me e mire per te vene drejtesi?
+26
An0nim
Besa
EMI
Labja
Arabela
Fata
Anakonda
dajti modh
Kejla_mezemer
Katniss
Amazone
Ariel
Albert
Ambra
Prada
Poeti Dhimbjes
Єямєℓiиdå
vajza-sy-bukur
**Jeta**
lezhjani
xhylianna
Emona
ira bukuroshe
Dua
WebMaster
Aristogata
30 posters
Faqja 1 e 2
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Re: Mendoni se hakmarrja ndaj dikujt qe ju ka lenduar eshte menyra me e mire per te vene drejtesi?
jo un personalisht i marr gjerat si me vin ne jete,dhe nese dikush me lendon ska gje per vete e ben por un sdo bie ne moralin e tij si person
Vizitor- Vizitor
Re: Mendoni se hakmarrja ndaj dikujt qe ju ka lenduar eshte menyra me e mire per te vene drejtesi?
mendoj se drejtesia eshte gjeja me mire per njeriun
jo sja vlen hakmarrja
Dua- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : ku te dua une.
Postime : 4388
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/03/2010
Hobi : Tenis
hakmarrja eshte nje pjat qe sherbehet e ftohte, e kush me mir se zoti do hakmerret ne emer te zemrave te lenduara.
shum bukur e ka shprehur motrushja cfare te them une me shume [You must be registered and logged in to see this image.]
Vizitor- Vizitor
per nje person me zemer te zez dhe pa ndjenja po kjo eshte rrruga me e mir
ira bukuroshe- I/e Regjistruar
- Postime : 19
Anëtarësuar : 17/03/2010
Joo Nuki a vlen te hakmerresh per asgje Kohaa e denton vet!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
jo,edhe ashtu si karakter sjam njeri qe hakmerrem,vec i le gjerat si vine e ne dore te zotit gjithmone
Vizitor- Vizitor
nuk ja vlen te meresh me te me sepse ska vler per mua po te hakmerrem i jap nje mundesi qe nuk i perket me [You must be registered and logged in to see this image.]
jo nese sdua te bie ne moralin e tij e une
Vizitor- Vizitor
Joo more qfart hakmarrje s'vjeen n'shprehjee...E la te qeeet te Jetoj ne Kit jeet,e ne at tjetren Boot Jaa Ktheen Zooti:D
xhylianna- I/e Regjistruar
- Postime : 56
Anëtarësuar : 25/03/2010
aspak se mendoj
Vizitor- Vizitor
se besoj sepse ndjek hakmarrja hakmarrjen
lezhjani- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : lezhe
Postime : 229
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/04/2010
Mosha : 33
Hobi : ADMINISTRATOR
Jo nuk i dua gjerat e tilla,por thjesht ja le ZOTIT te meret ai me at njeri,ashtu sic e din vetem ai....
**Jeta**- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Always in you're heart....
Postime : 8276
Gjinia :
Anëtarësuar : 31/01/2010
Hobi : leximi,muzika...
kemi nje zot qe na shikon dhe ai do gjykoje per cdo veprim tonen e te tjereve
vajza-sy-bukur- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : ELBASANI ZEMRA IME
Postime : 337
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/02/2010
Hobi : BALETI DHE KERCIMI NE RERE
nuk vlen asnjera jam kundrra hakmarrjes menyra me e lehte eshte ta leshe ta kuptoi se kush eshte ne te vertete,SEPSE NJe VEPRIM DHE NJe XHEST VLEN Me SHUME SE NJE MIJE FJALE ..
vajza-sy-bukur- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : ELBASANI ZEMRA IME
Postime : 337
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/02/2010
Hobi : BALETI DHE KERCIMI NE RERE
drejtesine zoti me ane te njerezve e ve ne vend
toleranca nuk eshte fjale pa kufi
mesimi i duhet dhene cdokujt aq sa e meriton dhe pasi i ka shpenzuar gjithe shanset e dhena
mbase tingelloj e ashper por nuk jam
kam shpirtin e nje femije me te miren por te liges nuk besoj se i duhet lene rruge te lire
toleranca nuk eshte fjale pa kufi
mesimi i duhet dhene cdokujt aq sa e meriton dhe pasi i ka shpenzuar gjithe shanset e dhena
mbase tingelloj e ashper por nuk jam
kam shpirtin e nje femije me te miren por te liges nuk besoj se i duhet lene rruge te lire
Vizitor- Vizitor
Hakmarrja eshte mjeshtri e atyre qe nuk dine te falin...gjithmone kam thene keshtu.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
ibëre keq dikujna i bëre keq edhe familjes tande
Prada- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime : 7718
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha : 112
Hobi : Ndihmes Bageri
Te gjithe themi se kerkojme drejtesi, por sic duket kemi harruar se drejtesia ne asnje menyre nuk mund te jete hakmarrja.....dikush te ben dicka, tregon veten...une nuk mund ta ul veten ne nivelin e tij duke u hakmarre....
Ambra- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne boten time....
Postime : 2348
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/03/2010
Pse te hakmerem ja le ne dore te zotit te gjitha une skam pse te hakmerem vallai
Jo.Sdua Ta Qoj Jeten Time kote ne Hakmarrje qe nuk Ka vlere ...Gjdogje Eshte Ne duar e Zotit ...Nuk Jam Ktu per te ven drejtesi.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Nuk kam pse te mor hak sepse se ul veten deri ne ate grade i le rrugezgjidhje skam pse te mar hakmarrje sepse i bazohem vetes time qe kam nje dinjitet edhe moral
Edituar për herë të fundit nga Klea në Sun 6 Feb 2011 - 0:17, edituar 1 herë gjithsej
po se me letson shpirtin
Albert- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : selanik
Postime : 7055
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/07/2010
Mosha : 80
Hobi : sekret
Varet nga demi qe me ka shkaktuar...
Nuk ncjeret inati me hakmarrje nese don te kesh hakmarrje injoroje asgje me teper
hakmarrja mund behet ne forma nga me te ndryshmet. varet se sa me ka lenduar dikush. Por pike se pari duhet pare a ia vlen te merresh apo jo. sepse duhet marre parasysh dhe fakti se sa rendesi i jep ti nje ceshtje qe ne fund te fundit mund te jete fare ordinere dhe nese ti i jep shume rendesi athere mund te humbasesh shume pike ne vizionin qe te tjeret kane krijuar mbi ty. Them se gjithcka duhet marre me shume gjakftohtesi, dhe nganjehere indiferenca vret me shume se gjithcka tjeter...
Vizitor- Vizitor
HAKMARRJA.......fjale e madhe dhe e rende mendoj qe per te marr hak ndaj njeriut qe na ka lenduar nuk ja vlen ..sepse ai njeri qe na lendoj varet pse e beri ate gje ne rradhe te pare duhet te marrim vesh psene dhe pastaj te mendojme qe jeta eshte shume e shkurter per tu marre me dicka kaq te madhe ....se te marresh hak duhet te mendosh si duhet marre pse dhe shume te tjera...keshtu kalon nje kohe shume e madhe dhe mendoj qe duhet te bejme dicka me te shkurter thjesht te kalojme flete qe te bejme dicka me te bukur njohje me dike qe ja vlen ...kaq thjesht
Amazone- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Greece
Postime : 4385
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/12/2010
Mosha : 114
Hobi : Hipizem /tenis
Aspak,eshte njelloj sikur te perpiqeh te shuash zjarrin me zjarr,eshte negative kunder negatives,nuk funksionon,edhe pse per momentin te jep kenaqesi...
Katniss- Princeshë
- Postime : 11002
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi : Computer Science
Per mua vetem injorimi eshte hakmarrja sepse nuk ja vlen
jo hakmarje po fajle dhe shum besim te zoti
Vizitor- Vizitor
Pse un duhet te hakmerem ka zot lart qe shikon kush gabon edhe kush jo ..eshte e kote te hargjoj kohen me hakmarrje qe nuk te sjell asgje vetem qe shkaterron nervat e tuaja edhe ul veten me ata persona
e ket duhet ta mendoj aji para se te hyn gjak borq
e vrajte dikan dije se te vrajti edhe aji ty
kush ka te aferm per te humbur
e vrajte dikan dije se te vrajti edhe aji ty
kush ka te aferm per te humbur
Prada- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime : 7718
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha : 112
Hobi : Ndihmes Bageri
Prada mendoj se hakmarrja per Gjak per humbjen e nje personi te dashur eshte gjeja me e rende ne te gjitha anet......................
ndersa....hakmarrja per kto gjerat kshu kot psh,dashuri , padrejtesi , tradheti apo ku di une keshtu ndoshta nuk eshte nje zgjidhje qe te qeteson shpirtin , afatgjate apo e drejte por uuuuuuuuu cfare kenaqesie qe te jep per momentin
ndersa....hakmarrja per kto gjerat kshu kot psh,dashuri , padrejtesi , tradheti apo ku di une keshtu ndoshta nuk eshte nje zgjidhje qe te qeteson shpirtin , afatgjate apo e drejte por uuuuuuuuu cfare kenaqesie qe te jep per momentin
Kejla_mezemer- Princeshë
- Vendbanimi : andej nga veriu
Postime : 587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/02/2011
Mosha : 39
Hobi : yyyyyy sa shume
jo nuk eshte
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
jo nuk e pranoj kurre kete gje ...qe te marr hak qe te ndihem mire ...dhe jo si thone eshte zoti lart dhe merr hak sepse thjesht nuk eshte ne karakterin tim te marr hak ...thjesht ato njerez nuk bejne pjese me ne jeten time gjeja me e thjeshte
Amazone- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Greece
Postime : 4385
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/12/2010
Mosha : 114
Hobi : Hipizem /tenis
Un nuk marr hak,por i kthej nderin.Eshte drejtesi pasi te gjitha ne kete jete do te lahen.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Similar topics
» A mendoni se mënyra e komunikimit dhe e sjelljes, tregon kulturen që ka njeriu?!
» Si mendoni ju kush është më mirë në rrolin dominues femra apo mashkulli ???
» Obama: Bin Laden është vrarë; drejtësia është vënë në vend
» Inati ndaj dikujt apo dickaje, n'a ndihmon per t'a harruar dikend apo dicka?!
» 10 menyra per t’u ndier mire...
» Si mendoni ju kush është më mirë në rrolin dominues femra apo mashkulli ???
» Obama: Bin Laden është vrarë; drejtësia është vënë në vend
» Inati ndaj dikujt apo dickaje, n'a ndihmon per t'a harruar dikend apo dicka?!
» 10 menyra per t’u ndier mire...
Faqja 1 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi