Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Sara Hita fiton çmimin e parë në festivalin “Marije Kraja” People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Sara Hita fiton çmimin e parë në festivalin “Marije Kraja” People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sara Hita fiton çmimin e parë në festivalin “Marije Kraja”

2 posters

Shko poshtë

Sara Hita fiton çmimin e parë në festivalin “Marije Kraja” Empty Sara Hita fiton çmimin e parë në festivalin “Marije Kraja”

Mesazh nga Emona Tue 1 Nov 2011 - 23:27

Sara Hita fiton çmimin e parë në festivalin “Marije Kraja” Marie_kraja_nata3_96_sm

Sopranoja amerikane Sara Hita ka rrëmbyer çmimin e parë në festivalit operistik “Marije Kraja”. Vendi i dytë i shkoi sopranos braziliane Luciana Distanti dhe çmimi i tretë u nda midis dy këngëtarëve operistik, Arjol Xhaferrit nga Shqipëria dhe Nada Kusikova nga Kazakistani.

Sopranoja shqiptare Inva Mula e cila ishte edhe kryetarja e jurisë dha për herë të parë një çmim nga fondacioni Hi Clas që ajo drejton prej disa vitesh. Çmimi i quajtur me emrin e mamasë së saj "Nina Mula shpresë për të ardhmen", u fitua nga Klodian Kaçani dhe Arjol Xhaferri.

Në edicionin e 12-të i pranishëm në mbrëmjen finale ishte edhe kryetari i bashkisë Lulzim Basha. Në garë për çmimin e madh “Marije Kraja” ishin 17 këngëtarë të cilët performuan në skenën e univeristetit të arteve me dy arje sejcili. Në fazën e parë konkuronin 87 këngëtarë lirikë nga e gjithë bota, ata u seleksionuan nga pesë juri.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Sara Hita fiton çmimin e parë në festivalin “Marije Kraja” Empty Re: Sara Hita fiton çmimin e parë në festivalin “Marije Kraja”

Mesazh nga Anakonda Wed 22 Oct 2014 - 3:32

shyqyr qe njeher ne jet 1 shqiptar del ne vend te 3
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time