Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pershendetje nga une,,e panjohura'' People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pershendetje nga une,,e panjohura'' People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pershendetje nga une,,e panjohura''

+16
Єямєℓiиdå
Ajo goca
Darius
bobi 10
Arabela
Naki
Alberti
xheladin HAMZA
Maksi
dajti modh
WebMaster
Durrsaku
Emona
Poeti Dhimbjes
Space
e panjohura
20 posters

Shko poshtë

Pershendetje nga une,,e panjohura'' Empty Pershendetje nga une,,e panjohura''

Mesazh nga e panjohura Wed 2 Nov 2011 - 2:00

Shum rastesisht erdha tek ky forum,dhe hasa ne nje poezi t'imen,nuk me pengon kjo qe eshte,,huazuar''nga dikush por une nuk do e beja nje gje te tille!Gjithsesi Ju pershendes dhe uroj pune te mbare!
[You must be registered and logged in to see this link.]
poezia eshte:Postuar nga [You must be registered and logged in to see this link.]
Dashuria ime....
e panjohura
e panjohura
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 186
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/11/2011
Mosha Mosha : 47

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Pershendetje nga une,,e panjohura'' Empty Re: Pershendetje nga une,,e panjohura''

Mesazh nga Space Wed 2 Nov 2011 - 2:13

Pershendetje se di pse hasa te tema juaj po as se di ne crethana te eshte kopjuar poezia po perderisa ti ne internet e ke postu zdo mundesh qe ti ruash anonimitetin edhe pse ke te drejte per dicka e kjo e drejte eshte qe ajo x poezi duhet te citohet ku eshte marre e kush eshte autori gjithsesi flm eshte nje keshille qe duhet t e vleje per rastet e tjera....

Edituar për herë të fundit nga Space në Wed 2 Nov 2011 - 2:37, edituar 1 herë gjithsej
Space
Space
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne levizje
Postime Postime : 1354
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/06/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Informatika

Pershendetje nga une,,e panjohura'' Empty Re: Pershendetje nga une,,e panjohura''

Mesazh nga Space Wed 2 Nov 2011 - 2:13

Gjithashtu mire se erdhet ne kete forum
Space
Space
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne levizje
Postime Postime : 1354
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/06/2011
Hobi Hobi : Informatika

Mesazh nga Poeti Dhimbjes Wed 2 Nov 2011 - 2:15

e panjohura shkruajti:Shum rastesisht erdha tek ky forum,dhe hasa ne nje poezi t'imen,nuk me pengon kjo qe eshte,,huazuar''nga dikush por une nuk do e beja nje gje te tille!Gjithsesi Ju pershendes dhe uroj pune te mbare!
poezia eshte:Postuar nga [You must be registered and logged in to see this link.]
Dashuria ime....

Pikësëpari përshëndetje E Panjohura dhe mire se keni ardhur në mesin tonë.
Për sa i përket poezisë në fjalë që sikurse e the edhe ti vetë më lart se është thurje e juaja personale, më duhet të theksoj se gjithsejcili mban përgjegjësitë e veta për ato gjëra apo gjeste që bën.
Nodhi të tilla më kanë ndodhur shumë herë edhe mua.
Dikush mbase e merr poezinë e dikujt nga një faqe dhe e poston në një tjetër si të veten por dikush tjetër e bën thjesht pa të keqe, duke u nxitur vetëm nga fakti se i ka pëlqyer shume.
Në të vërtetë do të ishte më e drejtë që të citohet autori i poezisë ose faqja nga merret nëse nuk është e postuar me autor, por shumë njerëz nuk e marrin këtë mundim, dhe shumë të tjerë edhe harrojnë.

Të kuptoj mjaft qartë se si ndjehesh dhe përveçse t'i bashkangjisim poezisë suaj emrin tuaj që në këtë rast ju takon të jeni autorja ose t'a fshijmë fare nga aty ku është postuar nuk mundemi se ç'farë të bëjme tjetër...

Gjithsesi të uroj që tja kalosh sa më mirë këtu me ne dhe shpresojmë që mbase do të n'a sjellësh ti vetë edhe poezi të tjera të thurura nga ti.

Përzemërsisht:
Saimiri...

Poeti Dhimbjes
Poeti Dhimbjes
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Mergim.
Postime Postime : 14346
Anëtarësuar Anëtarësuar : 15/03/2010
Mosha Mosha : 41
Hobi Hobi : Poezia

http://www.saimiri.webs.com

Mesazh nga e panjohura Wed 2 Nov 2011 - 2:26

Ju falenderoj per mirkuptimin,por vertet eshte forumi i dyt qe rastesisht hasi ne kete poezi timen,kur te kam mundesin te shkruaj mp.do te ju trgoj edhe nga eshte marr,ani qe eshte e postuar ne disa forume nga une,e ne dy hasa nga autor/e te ndryshme ose mbajn nofka te ndryshme!Do te mundohem te jap dicka me teper forumit tuaj gjithesesi!
Jame nga Kosova,gjegjesisht nga Mitrovica,ku edhe jetoj,nuk jame poete,as nuk kam ndermend te botoj shkrimet e mija,ani qe i kam me shumic :),nuk jan te shkolluara(Edituara) por i postoj ashtu sic i ndiej!
Gjithe te mirat!
e panjohura
e panjohura
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Mesazh nga Emona Wed 2 Nov 2011 - 2:30

Pershedetje E Panjohur,Mire Se erdhe ,Kalofsh Mire Shoqerin Tone!! rose53

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mesazh nga Poeti Dhimbjes Wed 2 Nov 2011 - 2:31

e panjohura shkruajti:Ju falenderoj per mirkuptimin,por vertet eshte forumi i dyt qe rastesisht hasi ne kete poezi timen,kur te kam mundesin te shkruaj mp.do te ju trgoj edhe nga eshte marr,ani qe eshte e postuar ne disa forume nga une,e ne dy hasa nga autor/e te ndryshme ose mbajn nofka te ndryshme!Do te mundohem te jap dicka me teper forumit tuaj gjithesesi!
Jame nga Kosova,gjegjesisht nga Mitrovica,ku edhe jetoj,nuk jame poete,as nuk kam ndermend te botoj shkrimet e mija,ani qe i kam me shumic :),nuk jan te shkolluara(Edituara) por i postoj ashtu sic i ndiej!
Gjithe te mirat!

Me bëhet qejfi e nderuar pikë së pari që e posedoni një dhunti të këtillë dhe të bukur siç është kjo e thurjes së vargut apo e thënë ndryshe e derdhjes së ndjenjës në varg dhe të uroj suksese të pafundme në këtë drejtim, paçka se e cituat më larte se nuk e keni ndërmend ti botoni shkrimet tuaja.
Gjithashtu më duhet të të falenderoj edhe për mirkuptimin që tregoni dhe maturinë e sjelljes suaj.
Kështu që nuk n'a mbetet gjë tjetër veçse të presim derisa të n'a sjellësh vargjet e tua, dhe ne t'i lexojme e të kënaqemi me to.

Sinqerisht:
Saimiri...
Poeti Dhimbjes
Poeti Dhimbjes
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Mergim.
Postime Postime : 14346
Anëtarësuar Anëtarësuar : 15/03/2010
Mosha Mosha : 41
Hobi Hobi : Poezia

http://www.saimiri.webs.com

Mesazh nga Durrsaku Wed 2 Nov 2011 - 2:35

pershendetje e panjohur mireseerdhe ne forumin tone shpresoj te njihemi me mire
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Durres
Postime Postime : 12675
Anëtarësuar Anëtarësuar : 16/06/2009
Hobi Hobi : cigarja

Mesazh nga WebMaster Wed 2 Nov 2011 - 2:59

Shum rastesisht erdha tek ky forum,dhe hasa ne nje poezi t'imen,nuk me pengon kjo qe eshte,,huazuar''nga dikush por une nuk do e beja nje gje te tille!Gjithsesi Ju pershendes dhe uroj pune te mbare!
Dashuria ime....

Pershendetje edhe mire se erdhe ne kete shoqeri te uroj argetim te kendshem ..Sa per Poezine shum Poezi nuk e kan te shkruajtur Autorin nese eshte e jotja me behet qefi qe e ka sjell ketu i ka dhene mundesine qe te lexohet edhe te pelqehet ..Eshte e drejta jote te thuash se eshte e jotja ..po te marim te gjitha Poezite ne baze shumica skan autore ..Une vete si Klea kam sjell Poezi ketu po skam thene kurr qe i kam krijuar une thjeshte kam hapur temen me Poezi sepse skan pasur autore .Nese te uroj te kalosh mire ne kete shoqeri E panjohura edhe pse per mua sje e Panjohur
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mesazh nga dajti modh Wed 2 Nov 2011 - 3:04

mire se erdhe e panjohura...

.........................................

bere mire qe erdhe ..

se shume ne mungonte..

era e MITROVICES..

qe ti na solle sonte ..

.................................[You must be registered and logged in to see this image.]
dajti modh
dajti modh
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 17309
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2010

Mesazh nga Maksi Wed 2 Nov 2011 - 3:27

Mire se erdhe midis nesh argetim gte kendshem
Maksi
Maksi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 31226
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2011

http://www.klealove.com

Mesazh nga xheladin HAMZA Wed 2 Nov 2011 - 3:27

Mike e dashur dhe shumë e respektuara E PANJOHURA, më vije mirë që u bëre anëtare edhe në këtë forum. Uroj që të kaloni çaste sa më të bukura. Prezenca e juaj dhe kontributi i juaj me siguri do ta begatojë këtë forum.

Me respekt të veçantë

Xheladin HAMZA
xheladin HAMZA
xheladin HAMZA
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 66
Anëtarësuar Anëtarësuar : 26/08/2010

Mesazh nga Alberti Wed 2 Nov 2011 - 10:50

Pershendetje per ty !

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mesazh nga Naki Wed 2 Nov 2011 - 11:47

Pershendetje dhe nga une e panjohura mire se erdhe
Naki
Naki
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : Prishtinë
Postime Postime : 1460
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/01/2009
Mosha Mosha : 55
Hobi Hobi : Peshkimi

http://www.nasergashi.com

Mesazh nga Naki Wed 2 Nov 2011 - 11:51

e panjohura shkruajti:Ju falenderoj per mirkuptimin,por vertet eshte forumi i dyt qe rastesisht hasi ne kete poezi timen,kur te kam mundesin te shkruaj mp.do te ju trgoj edhe nga eshte marr,ani qe eshte e postuar ne disa forume nga une,e ne dy hasa nga autor/e te ndryshme ose mbajn nofka te ndryshme!Do te mundohem te jap dicka me teper forumit tuaj gjithesesi!
Gjithe te mirat!
Forumi ka nje modifikim dhe rregull duhet plotesuar numri i postimeve per te gezuar te drejten e dergimit te MP, mirpo kete mund ta besh nga contact e ke ne fund te portalit ose forumit dhe mp jote lexohet vetem nga stafi nese ke ndonje sygjerim apo ankese. Te pershendes
Naki
Naki
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : Prishtinë
Postime Postime : 1460
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/01/2009
Mosha Mosha : 55
Hobi Hobi : Peshkimi

http://www.nasergashi.com

Mesazh nga e panjohura Wed 2 Nov 2011 - 19:12

Ju falenderoj te gjithve per mikpritjen
e panjohura
e panjohura
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Mesazh nga Arabela Wed 2 Nov 2011 - 20:11

mire se ke ardhur,,,,kenaqesi te njohim stilin e dores tende poetike,,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 26332
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha Mosha : 30

Mesazh nga bobi 10 Wed 2 Nov 2011 - 23:42

e panjohura shkruajti:Shum rastesisht erdha tek ky forum,dhe hasa ne nje poezi t'imen,nuk me pengon kjo qe eshte,,huazuar''nga dikush por une nuk do e beja nje gje te tille!Gjithsesi Ju pershendes dhe uroj pune te mbare!
Dashuria ime....

Ti festove ditelindjen ne fund te tetorit???

Mire se ke ardh e panjohur ne forum.

Prania juaj me shkrimet kenaqesia jone !!!
bobi 10
bobi 10
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 12756
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/09/2010

Mesazh nga Darius Thu 3 Nov 2011 - 4:12

Dashuria ime....
paske ardhur ti yllo :| mire se erdhe kalofsh bukur ketu rose53
Darius
Darius
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 11502
Anëtarësuar Anëtarësuar : 25/08/2010

Mesazh nga e panjohura Thu 3 Nov 2011 - 9:26

[You must be registered and logged in to see this link.],[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
e panjohura
e panjohura
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Mesazh nga Ajo goca Thu 3 Nov 2011 - 9:29

mire se erdhe :)
Ajo goca
Ajo goca
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : albania
Postime Postime : 6699
Anëtarësuar Anëtarësuar : 17/06/2010
Mosha Mosha : 33

Mesazh nga Vizitor Thu 3 Nov 2011 - 9:36

mir se erdhe e pa njohura me von do jesh shum e njohura[You must be registered and logged in to see this image.]
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga e panjohura Thu 3 Nov 2011 - 9:43

Ajo goca dhe Kushtrimi,mire se ju gjeta! [You must be registered and logged in to see this image.]
e panjohura
e panjohura
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Mesazh nga Vizitor Thu 3 Nov 2011 - 10:01

pershendetje per te panjohuren [You must be registered and logged in to see this link.]
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Єямєℓiиdå Mon 7 Nov 2011 - 20:03

Mire se ke ardhe mes nesh
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mesazh nga e panjohura Mon 7 Nov 2011 - 20:30

Flm.Eямєℓiиdå,Ju pershendes!
e panjohura
e panjohura
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Mesazh nga T_o_n_i Wed 9 Nov 2011 - 1:27

mire se erdhe mes nesh e na posto ndonje poezi tjeter ateher sikurse ajo qe theksove
T_o_n_i
T_o_n_i
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Tirane
Postime Postime : 18036
Anëtarësuar Anëtarësuar : 30/05/2009

Mesazh nga Katniss Thu 10 Nov 2011 - 10:55

Mire se ke ardh e Panjohura [smile_1] Kalofsh mire ! Pergezime per krijimiet e tua :|
Katniss
Katniss
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 11002
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi Hobi : Computer Science

Mesazh nga Aяtємιѕα Thu 10 Nov 2011 - 11:39

E pa njohura mire se ke erdh..
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mesazh nga e panjohura Thu 10 Nov 2011 - 18:50

Flm. T_o_n_i, Calliope dhe Anna,mire se ju gjeta..
e panjohura
e panjohura
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Mesazh nga bobi 10 Sat 21 Jan 2012 - 7:01

Do lutje per poezite eeee???

Une i lexoj,edhe ti si te duash[You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10
bobi 10
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 12756
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/09/2010

Mesazh nga Anakonda Mon 27 Feb 2012 - 19:05

Mire serdhe ne shoqerine tone.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi