Dashuria, në fund të listës së dëshirave
4 posters
Faqja 1 e 1
Dashuria, në fund të listës së dëshirave
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nëse mendoni se dashuria e vërtetë është në krye të dëshirave të njerëzve, e keni gabim. Sipas një sondazhi të kryer në Itali, vetëm 2 nga 100 të intervistuar, kanë thënë se do të donin si dhuratë për Krishtlindje një marrëdhënie dashurie. Në vendin e parë të dëshirave ka qenë shëndeti i mirë (29%). Menjëherë më pas, dëshira e dytë ka qenë fitimi i një llotarie (18%) dhe pak më poshtë një punë e stabilizuar. Dashuria është në fund të dëshirave dhe është kaluar madje edhe nga dëshira për një varëse apo një makinë të re.
Nëse mendoni se dashuria e vërtetë është në krye të dëshirave të njerëzve, e keni gabim. Sipas një sondazhi të kryer në Itali, vetëm 2 nga 100 të intervistuar, kanë thënë se do të donin si dhuratë për Krishtlindje një marrëdhënie dashurie. Në vendin e parë të dëshirave ka qenë shëndeti i mirë (29%). Menjëherë më pas, dëshira e dytë ka qenë fitimi i një llotarie (18%) dhe pak më poshtë një punë e stabilizuar. Dashuria është në fund të dëshirave dhe është kaluar madje edhe nga dëshira për një varëse apo një makinë të re.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Dashuria, në fund të listës së dëshirave
[You must be registered and logged in to see this image.] u plak dhe ITALIA [You must be registered and logged in to see this image.]
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Qa ja fusin kot gazetat amon hahahaha gjysma e italise blejne breke per krishlindje hahaha te kuqe hahahaha
Edhe keto me dallavere merren ckane cte bejne tjeter.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Deri në fund të jetës, dashuria vë në provë
» ''Skllave e deshirave''
» Kosova i prinë listës së vendeve ku abuzohet me shtypin e lirë
» Pse Dashuria sot ka ndryshuar dhe qfar vlere ka dashuria sot??
» A ka fund vuajtja ?
» ''Skllave e deshirave''
» Kosova i prinë listës së vendeve ku abuzohet me shtypin e lirë
» Pse Dashuria sot ka ndryshuar dhe qfar vlere ka dashuria sot??
» A ka fund vuajtja ?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi