Si te kuptosh qe dikush te pelqen nepermjet chatit ne facebook?
+7
T_o_n_i
Anakonda
Arabela
Durrsaku
WebMaster
dajti modh
Emona
11 posters
Faqja 1 e 1
Si te kuptosh qe dikush te pelqen nepermjet chatit ne facebook?
Nje: Kur ti fillon te kesh interes per dike fillon edhe ndjen qe do te flasesh me shume me te, por per arsye te druajtjes, turpit apo ndonje arsyeje tjeter mbase edhe nuk do qe tia shfaqesh personit tjeter qe e pelqen.
Ketu eshte pika ku subkoshienca jote te tradheton dhe ti perfundon duke shkruajtur te njejtat gjera qe do doje te shkruaje por duke perdorur fjale dhe fjali me te gjata.
Pershembull kur dikush eshte i interesuar per ty ai/ajo ne vend te nje fjale “ckemi” te thjeshte, shkruan “C’keeeeemiiiiiiiiiiii”, duke treguar keshtu interesin e subkoshiences per ty.
Dy: E kunderta eshte gjithashtu e vertete: Kur ti ndjen qe nuk ke shume deshire te flasesh me dike pergjigjet e tua do te jene ne formen me te shkurter te mundshme. Do fillosh te perdoresh me shume “Po” dhe “Jo” si pergjigje ne vend qe te pergjigjesh me fraza te plota.
Tre: Kur personi me te cilin ti po caton heziton shume para se te shkruaje dicka atehere kjo mund te tregoje qe ti je i/e rendesishem per te dhe personi do te zgjedhi me shume kujdes cdo fjale qe shkruan.
Programi i catit te facebook por dhe ne shume cate te tjera te lejojne te shohesh se kur personi fillon te shkruaje me fjalet: X is typing a message”. Kur ti sheh qe kjo ndodh disa here pa marre ndonje mesazh atehere mund te nxjerresh si perfundim qe ti je i rendesishem per ate person.
Kater: Te pergjigjesh me më shume se nje mesazh eshte perseri shenje e interesit per te. Psh kur ti con nje “hi” dikujt dhe merr si pergjigje “ejjjj”, e ndjekur nga “Si ke qene”, pastaj “Sjemi pa fare”, kjo mund te jete nje tregues i interesit.
Nje minute
Perpara se te fillosh ti vesh re keto gjera duhet te jesh i vetedijshem per disa gjera te tjera.
Kur nje person eshte i lumtur per momentin mund te perdore pergjigjen “Ckemi” si ne shembullin e pare duke mos qene shume i interesuar per tjetrin.
Nga ana tjeter kur personi eshte i merzitur mund te perdore dhe pergjigje te shkurtra si “Po” dhe “Jo” megjithese ti i dukesh shume terheqes/e.
Per te shmangur keto gabime nuk duhet te dalesh ne perfundim te shpejte duke u bazuar vetem ne nje catim te vetem por duke marre ne konsiderate disa raste te ndryshme, keshtu perfundimi do te jete me i sakte.
Ketu eshte pika ku subkoshienca jote te tradheton dhe ti perfundon duke shkruajtur te njejtat gjera qe do doje te shkruaje por duke perdorur fjale dhe fjali me te gjata.
Pershembull kur dikush eshte i interesuar per ty ai/ajo ne vend te nje fjale “ckemi” te thjeshte, shkruan “C’keeeeemiiiiiiiiiiii”, duke treguar keshtu interesin e subkoshiences per ty.
Dy: E kunderta eshte gjithashtu e vertete: Kur ti ndjen qe nuk ke shume deshire te flasesh me dike pergjigjet e tua do te jene ne formen me te shkurter te mundshme. Do fillosh te perdoresh me shume “Po” dhe “Jo” si pergjigje ne vend qe te pergjigjesh me fraza te plota.
Tre: Kur personi me te cilin ti po caton heziton shume para se te shkruaje dicka atehere kjo mund te tregoje qe ti je i/e rendesishem per te dhe personi do te zgjedhi me shume kujdes cdo fjale qe shkruan.
Programi i catit te facebook por dhe ne shume cate te tjera te lejojne te shohesh se kur personi fillon te shkruaje me fjalet: X is typing a message”. Kur ti sheh qe kjo ndodh disa here pa marre ndonje mesazh atehere mund te nxjerresh si perfundim qe ti je i rendesishem per ate person.
Kater: Te pergjigjesh me më shume se nje mesazh eshte perseri shenje e interesit per te. Psh kur ti con nje “hi” dikujt dhe merr si pergjigje “ejjjj”, e ndjekur nga “Si ke qene”, pastaj “Sjemi pa fare”, kjo mund te jete nje tregues i interesit.
Nje minute
Perpara se te fillosh ti vesh re keto gjera duhet te jesh i vetedijshem per disa gjera te tjera.
Kur nje person eshte i lumtur per momentin mund te perdore pergjigjen “Ckemi” si ne shembullin e pare duke mos qene shume i interesuar per tjetrin.
Nga ana tjeter kur personi eshte i merzitur mund te perdore dhe pergjigje te shkurtra si “Po” dhe “Jo” megjithese ti i dukesh shume terheqes/e.
Per te shmangur keto gabime nuk duhet te dalesh ne perfundim te shpejte duke u bazuar vetem ne nje catim te vetem por duke marre ne konsiderate disa raste te ndryshme, keshtu perfundimi do te jete me i sakte.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Si te kuptosh qe dikush te pelqen nepermjet chatit ne facebook?
nuk interesohet njeri per muve ,,,,,,,,,,,
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Ec mo se te pelqej un ty qyqa qyqa (tongueout) :[LoL]:
S'e Perdor Shuum Chatin E Fb :D!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
as une,,,kam bezdi,,,EmoNa shkruajti:S'e Perdor Shuum Chatin E Fb :D!
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
E me mire qe skam fb se jam rehat............
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
sa rehat tani e mesuam edhe kete e duhet te jemi te kujdesshem [You must be registered and logged in to see this image.]
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
ke me mall me hy ne fb;se ja fillojn zemra shpirti;maniaket;na mbyten maniaket....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
dajti modh shkruajti:nuk interesohet njeri per muve ,,,,,,,,,,,
muve like jagger hahaah
jo dajt mos u merzit se as per mua askush nuk interesohet keshtu qe sje i vetmi:P
mu me vjen merzi me mi shtu gerrmat psh qkemiiiii
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Mire qe hy n'forum se chati me lodh...dhe nuk di sa kohe kam qe nuk e hap messenger...se ne skype flas me webcam...
mome edhe ne skype ti eeee
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Po ri...pse ka dal nonji gjo tjeter qe se di akoma hahahahahaa
Skype e perdor se kom kalamonin larg ri....dhe njerezit qe kam jasht.
Me tel sja dalim dot.
Skype e perdor se kom kalamonin larg ri....dhe njerezit qe kam jasht.
Me tel sja dalim dot.
Une rri offline te shumten e kohes..nngaqe jam ne pune dhe nese j anisi muhabetit duhet te iki menjehere kur me therrasin..keshtu me mir nuk rri on vec kur kam kohe...sic e dini dhe ju qe me keni aty[You must be registered and logged in to see this image.]
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
lum si ty ...kot nuk thot xhaxhi sali ...brez i internetit
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
ri ofline kur jam nefb se te hutojne
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
per mua keto gjera jane zero me bisht!,,,nuk me pelqejne fare,
Gladiola- I/e Regjistruar
- Postime : 1230
Gjinia :
Anëtarësuar : 22/04/2012
Mosha : 35
Ai qe perdor me shume ikona eshte me i interesuar.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vizitor- Vizitor
shume veshtire per tu kuptuar,,,, [You must be registered and logged in to see this image.]ska bir none qe e kupto,,, [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Manjaku” del me leje nga burgu, përdhunon 30-vjeçaren që njohu nëpërmjet Facebook-ut
» Lady Gaga nuk e pëlqen “Timeline” në facebook
» A ju pelqen forumi Klea Love dhe pse ju pelqen?
» Kur ta kuptosh jeten...
» Dashuria, si ta kuptosh kur ka përfunduar
» Lady Gaga nuk e pëlqen “Timeline” në facebook
» A ju pelqen forumi Klea Love dhe pse ju pelqen?
» Kur ta kuptosh jeten...
» Dashuria, si ta kuptosh kur ka përfunduar
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi