Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dashuria, si ta kuptosh kur ka përfunduar People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dashuria, si ta kuptosh kur ka përfunduar People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dashuria, si ta kuptosh kur ka përfunduar

5 posters

Shko poshtë

Dashuria, si ta kuptosh kur ka përfunduar Empty Dashuria, si ta kuptosh kur ka përfunduar

Mesazh nga WebMaster Tue 2 Aug 2011 - 12:00

Keni filluar që të mos keni më dëshirë të dilni bashkë apo jeni gjithmonë e lodhur ose stresuar kur ai është me ju?! Ndjenjat kanë filluar të dobësohen, në prag është ndarja…
Është një ndjenjë e tmerrshme që fillon të zë vend pak e nga pak në mendjen tuaj; ndoshta nuk jeni më e dashuruar me të fejuarin apo të dashurin tuaj?! Është një veprim i ndërgjegjes tënde, një mendim shkatërrues që shpesh herë sjellë një gjendje mërzie dhe një stres shumë të fort. Dilema, e dua apo jo më, është shumë më shqetësuese, sesa çdo situatë tjetër, pasi në këtë rast nuk gjendesh përpara një fakti dhe të duhet të marrësh një vendim. Jo. Zemra jote nuk është me e sigurt për atë që ndjen, është në një udhëkryq dhe nuk di në cilin drejtim të shkojë.
Duke menduar se nuk do ta dashuroni më personin me të cilin besonit se do të kalonit gjithë jetën tuaj, ka një ndikim shumë të fortë rreth mënyrës suaj të jetës dhe shumë njerëz shpesh herë preferojnë që të gënjejnë vetveten që të mos ta njohin realitetin që është krijuar rreth tyre. Por ndonjëherë është dyshimi, ai që na rrethon lidhur me këtë situatë në të cilën ndodhemi, duke na parashtruar dy alternativa: ndoshta është një moment lodhje apo përditshmërie ose është prej stresit që na çon të mendojmë se nuk jemi më të dashuruar.
Ndoshta në vend të kësaj janë ndjenjat që kanë filluar të dobësohen, por ne nuk mund apo duam tu japim një emër kësaj gjendje në të cilën jemi.
Këshilla ime është vetëm një dhe është shumë e thjeshtë: mos u nxitoni dhe përpiquni të shihni vetëm brenda vetes suaj. Sidomos për periudhat e hershme të pavendosmërisë suaj, unë mendoj se është e gabuar të flisni menjëherë me partnerin tuaj.
Në qoftë se kjo vjen nga ju, ai ndoshta do të kuptojë nëse ndjenjat tuaja janë, ose mund të kenë ndryshuar, apo ndoshta jo, me siguri do të vihet në mes pyetjeve dhe dyshimeve të shumta dhe në një gjendje të paqartë në të cilën është vështirë për të jetuar.
Merrni kohë, mendoni dhe vlerësoni të gjitha mundësitë, por në qoftë se ti e kupton që nuk ndjen atë çfarë ke ndjerë më parë, se dëshira për ta parë nuk është më, përfundimin mund ta gjeni duke kërkuar vetë.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Dashuria, si ta kuptosh kur ka përfunduar Empty Re: Dashuria, si ta kuptosh kur ka përfunduar

Mesazh nga Єямєℓiиdå Thu 4 Aug 2011 - 3:33

Ndonjehere nuk e kupton se kur fillon nje dashuri...por gjithmone e kupton kur ajo mbaron.
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Dashuria, si ta kuptosh kur ka përfunduar Empty Re: Dashuria, si ta kuptosh kur ka përfunduar

Mesazh nga Docteur Thu 4 Aug 2011 - 3:35

Eямєℓiиdå shkruajti:Ndonjehere nuk e kupton se kur fillon nje dashuri...por gjithmone e kupton kur ajo mbaron.
ehe e ke gabim ktu nje dashuri nuk mbaron kurre disa gjera qe ne e mendojme dashuri ajo mund te jete thjesht pelqim e dashur Ermelinda
Docteur
Docteur
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Afrike
Postime Postime : 5764
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi Hobi : Ngacmime

Mesazh nga Arabela Thu 4 Aug 2011 - 5:26

Psikologu_wolf shkruajti:
Eямєℓiиdå shkruajti:Ndonjehere nuk e kupton se kur fillon nje dashuri...por gjithmone e kupton kur ajo mbaron.
ehe e ke gabim ktu nje dashuri nuk mbaron kurre disa gjera qe ne e mendojme dashuri ajo mund te jete thjesht pelqim e dashur Ermelinda

edhe une besoj shume se keshtu duhet te jete,,,
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 26332
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha Mosha : 30

Mesazh nga Єямєℓiиdå Sun 7 Aug 2011 - 22:59

Psikologu_wolf shkruajti:

Take it easy.........Dashuri kur vjen te thote pershendetje..por shpesh ik pa thene lamtumire.

Edhe nese ka qene pelqim..e kupton se kur nuk eshte me. 00027003

Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mesazh nga Docteur Sun 7 Aug 2011 - 23:00

patjeter qe e kupton
Docteur
Docteur
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Afrike
Postime Postime : 5764
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi Hobi : Ngacmime

Mesazh nga Anakonda Fri 10 Feb 2012 - 19:23

E kupton pasi nuk eshte i interesuar si dikur me pare per ty,dhe mban qendrim serioz ndaj fjaleve te tua.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi