Kujdes, seksi është edhe vdekjeprurës!
+4
EMI
Durrsaku
Aяtємιѕα
WebMaster
8 posters
Faqja 1 e 1
Kujdes, seksi është edhe vdekjeprurës!
Aktivitetet e papritura me intensitet të lartë, dukshëm e rrisin rrezikun për paraqitjen e infarktit të zemrës, sidomos te njerëzit që nuk ushtrojnë me rregull, thuhet në një studim të ri amerikan. Mjekët prej kohësh e kanë ditur që aktiviteti fizik mund të shkaktojë probleme serioze të zemrës, por studimi i ri ndihmon në caktimin e këtij rreziku. Kështu shprehet Dr. Issa Dahabreh nga Qendra mjekësore “Tufts” në Boston, studimi i ri është botuar në revistën shkencore “Journal of the American Medical Association”.
Hulumtuesit shkencorë kanë konstatuar se njerëzit janë për 3.5 herë më të rrezikuar nga infarkti i zemrës kur janë duke ushtruar në aktivitet sportiv. Është parë në studim se rreziku nga paraqitja e infarktit të zemrës është për 2.7 herë më i lartë gjatë seksit, apo menjëherë pas tij.
Jessica Paulus, e cila po ashtu ka punuar në këtë studim, thotë se rreziku me të vërtetë është i lartë, por për fat të mirë zgjatë vetëm 1-2 orë gjatë dhe pas aktivitetit fizik dhe seksit. Ajo ka thënë se rezultatet e këtij studimi duhet të balancohen me rezultatet e studimeve të tjera, të cilat kanë konstatuar se ushtrimet e rregullta zvogëlojnë rrezikun nga infarkti i zemrës. (tongueout)
Re: Kujdes, seksi është edhe vdekjeprurës!
ah me rafte pika mua.... e kam len aktivitetin me kohe ndaj kam shpetuar..!
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
gjdo her te bajsh zexs i ke kalu 7.kilometra vrap ashtu mendojn eksperat mjeksor
Vizitor- Vizitor
nqs eshte e thene qe te vdes le te vdes duke bere seks[You must be registered and logged in to see this image.]
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
dursaku mos ki frig se askush nuk ka vdek gjat sexsit normal nese e bon punen mir hahaha
Vizitor- Vizitor
prandaj po vdesin te gjith,,, spo ngel njeri i gjalle....
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
ka vdekur james jefri ambasadori amerikan ne shqiperi , prandaj nuk u be shume publik vdekja e tijkushtrimi shkruajti:dursaku mos ki frig se askush nuk ka vdek gjat sexsit normal nese e bon punen mir hahaha
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
hahahh prandaj e mbyllen shpejt ceshtjen eti, e than i ra infrakt...hahahha o sa kam qesh...po kush e vertetton ket mo....Durrsaku shkruajti:ka vdekur james jefri ambasadori amerikan ne shqiperi , prandaj nuk u be shume publik vdekja e tijkushtrimi shkruajti:dursaku mos ki frig se askush nuk ka vdek gjat sexsit normal nese e bon punen mir hahaha
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
ka shum gjasa te vdesin femrat gjat sexsit sepse ato nuk jan aktive
Vizitor- Vizitor
aj nuk ka vdek gjat sexsit po ka mar shum drog
Vizitor- Vizitor
te betohem qe eshte e vertete sinqerishtEMI shkruajti:hahahh prandaj e mbyllen shpejt ceshtjen eti, e than i ra infrakt...hahahha o sa kam qesh...po kush e vertetton ket mo.... [You must be registered and logged in to see this image.]Durrsaku shkruajti:ka vdekur james jefri ambasadori amerikan ne shqiperi , prandaj nuk u be shume publik vdekja e tijkushtrimi shkruajti:dursaku mos ki frig se askush nuk ka vdek gjat sexsit normal nese e bon punen mir hahaha
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
ore nuk habitem fare, gjithcka mund te ndodhe, vetem se nuk e kisha degjuar per ish ambasadorin, se ceshtja eti nuk u diskutua me, e mbyllen shume shpajt.....Durrsaku shkruajti:te betohem qe eshte e vertete sinqerishtEMI shkruajti:hahahh prandaj e mbyllen shpejt ceshtjen eti, e than i ra infrakt...hahahha o sa kam qesh...po kush e vertetton ket mo.... [You must be registered and logged in to see this image.]Durrsaku shkruajti:ka vdekur james jefri ambasadori amerikan ne shqiperi , prandaj nuk u be shume publik vdekja e tijkushtrimi shkruajti:dursaku mos ki frig se askush nuk ka vdek gjat sexsit normal nese e bon punen mir hahaha
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Eshte e vertete Emi,po te duash ta jap emrin ne privatEMI shkruajti:ore nuk habitem fare, gjithcka mund te ndodhe, vetem se nuk e kisha degjuar per ish ambasadorin, se ceshtja eti nuk u diskutua me, e mbyllen shume shpajt.....Durrsaku shkruajti:te betohem qe eshte e vertete sinqerishtEMI shkruajti:hahahh prandaj e mbyllen shpejt ceshtjen eti, e than i ra infrakt...hahahha o sa kam qesh...po kush e vertetton ket mo.... [You must be registered and logged in to see this image.]Durrsaku shkruajti:ka vdekur james jefri ambasadori amerikan ne shqiperi , prandaj nuk u be shume publik vdekja e tijkushtrimi shkruajti:dursaku mos ki frig se askush nuk ka vdek gjat sexsit normal nese e bon punen mir hahaha
Shkembi- V.I.P Anëtarë
- Postime : 9500
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/10/2011
Mosha : 43
kush e tha ket ja paska fut rrene []
rrapatushja88- I/e Regjistruar
- Postime : 2
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/11/2011
Mosha : 36
Epo rrapatushe na e thuaj te verteten mi ta dime edhe ne qe nuk eshte genjeshter moj haha
edhe kjo na duhej... kush ben ndrim seksi tani.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Hall me te...e hall pa te...edhe kjo....[You must be registered and logged in to see this image.]
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Similar topics
» Seksi mund të jetë me të vërtetë vdekjeprurës!
» Seksi është shëndet.
» Studimi, seksi nuk është “punë” për inteligjentët
» Seksi i mëngjesit është më e mirë se i natës
» Kujdes. Mbështjellja e ozonit është holluar theksueshëm
» Seksi është shëndet.
» Studimi, seksi nuk është “punë” për inteligjentët
» Seksi i mëngjesit është më e mirë se i natës
» Kujdes. Mbështjellja e ozonit është holluar theksueshëm
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi