Pse njerezit kur flasin keq per ndokend besojn menjeher?
+6
Arabela
Anakonda
Emona
Andetta
WebMaster
Besa
10 posters
Faqja 1 e 1
Pse njerezit kur flasin keq per ndokend besojn menjeher?
Po të flitet keq për ndokënd, gjithësecili beson në çast; po të flitet mirë për të —
asnjeri nuk beson. Përçarja është bërë aq e pëlqyer në botë sa që lëvdatës nuk i ka
mbetur fare vlerë.
asnjeri nuk beson. Përçarja është bërë aq e pëlqyer në botë sa që lëvdatës nuk i ka
mbetur fare vlerë.
Besa- Princeshë
- Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime : 1402
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha : 38
Hobi : muzika,leximi
Re: Pse njerezit kur flasin keq per ndokend besojn menjeher?
Shum e vertet kjo edhe komplimenti per Temen ..Po flas per veten time kam degjuar shum te flitet keq per mua edhe te gjithe i kan besuar ato qe kan shpifur per mua se po te jete real ja bej hallall ..njeriu i mire po te ekzistoj do ishte jeta fushe me lule edhe nuk do te ndodhte keshtu po eshte e mira qe ekziston sepse te shtohet popullaritet ne te gjitha anet po ja qedo se kur del realiteti ne shesh asnje sta beson ashtu doli me mua edhe asnje se besoj ..Po si thone secili tregon fytyren e ti ..
Gjysma e botes kenaqet duke folur keq per te tjeret,kurse gjysma tjeter duke i besuar..!
Besa- Princeshë
Gjinia :
Sepse jemi te etur per te degjuar me shume keq sesa mire
nuk besoj se jane te gjithe te tille !
nuk besoj se jane te gjithe te tille !
Andetta- I/e Regjistruar
- Postime : 972
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/11/2011
N'varet nga Personat ,Qe i degjojn ate qe thon,Un perveten time s'besoj let c'ka me thuhet per dike ..Parapelqej te kem mendim tim per personin ne fjale..se sa te bazohem ne fjalet e dikujt qe flet...Ka shum c'ka shum kush me kan then fjale per kete e per ate..por bazohem ne Mendimin tim...Dhe gjykoj nga Mendim im Ju nga Thenjet e dikujt tjeter.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Nuk besojne tek fjalet qe thone vete,pastaj njerezit me thashetheme do te merren.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
kjo esh e vertete per cudi,,,per mua nuk besoj qe vlen se kam trishtim te degjoj keshtu,,,,por mbase kjo ndodh sepse duke i besuar t ekeqijat gjera per te tjeret mbase u ben te ndihet mire egoja e tyre,,,vetebesimi ngrihet mbase,,,,mbase,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Si i thon nje fjale "goja eshte e madhe per te folur por truri i vogel per ta kuptuar"
Aaa i mençuri nuk ju beson dej sa te provon me tjera fakte. Jo qe shu besojnë te mirave e vetëm te këqijave por fjalë eshte se për gjëra mira askush sfol sepse ata qe flasin skan me qka me u marr dhe veq gjykojnë kqyrin ku me marr naj lajm (me kan i mbrapsht edhe ma mir haha). Ishalla ju ndihmon zoti dhe mbushën mend:)
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Pse jemi shqiptare dhe nuk ndryshojme dot.
Besa- Princeshë
Gjinia :
sepse ja ben qefin vetes te vet
era85- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Zürich
Postime : 594
Anëtarësuar : 17/02/2012
Hobi : Me Pelqen ta Jetoj Jeten ashtu si me vin, Kam Luftu per GJerat qe i kam dash Nderi Dhe Respekti , Dy Nga Vlerat Kryesore Ne Jete , Asgje me SHum Ja Lem Kohe GJerat Tjera
Fjalet e embla edhe genjeshtare jan me te besueshme se ajo reale yllo njeriu eshte mesuar me genjeshtra edhe ate pranon celebrate005
e mira harrohet shume shpejt ..e keqja ste del gjithe jetes nga mendja
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Sa engjellor qe qenkemi ne te gjith themi shqiptaret ashtu e shqiptaret kshu po e e keni pyet ndo nje her veten po ne ca jemi ??
Vizitor- Vizitor
ReNdEx thash une shqiptaret,se jemi te vetmit si popull qe merremi me shume me thashethem dhe besojme ne gjithcka qe thuhet,,por sigurisht qe perderisa i takoj kesaj shoqerie edhe une jam shqiptare.
Besa- Princeshë
Gjinia :
,,zemra e keqe,,,ndihen mire kur dikush esh keq,,, [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Pse Autoria e Kesaj Teme nuk te besoj se ske folur keq ndonjehere per dike te gjithe flasim edhe pse si njohim
Klea shkruajti:Pse Autoria e Kesaj Teme nuk te besoj se ske folur keq ndonjehere per dike te gjithe flasim edhe pse si njohim
Klea une temen e kam hapur ne pergjithesi e nuk kam thene me duket ne asnje tem se kam folur apo nuk kam folur keq per ndokend,meqe mendon qe je e drejteperdrejt mi thuaj troc gjerat e mos mi sjell nga anash fjalet.
Une temen mduket e kam dhene, Pse njerezit besojne menjehere kur falasin keq per ndokend duke perfshire edhe veten.
Njerez jemi te gjithe mund te flasim keq,mund te flasim mire por edhe mund te gabojme ne lidhje me dike qe nuk e njohim,por per veten time t'a siguroj nje gje se nuk merrem me paragjykime te njerezve pa i pare me syrin tim dhe pa i njohur.
Besa- Princeshë
Gjinia :
Hahaha Besa e lem sikur ske folur po nuk eshte ajo e verteta qe thua ti
sepse fakti qe besojne u ben tu duket vetja me lart,,, [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Ah sukur ta dinim pse .Un sapo kam mor vesh thashetheme te tjera per mua po mua te me r............. l.................e Komes ................... skan cfar te me bejne hahahahaha :541221:
Similar topics
» Si mendoni per njerezit qe flasin shpejt, po ngadale ose me ledhe?
» Çka flasin syzet për ju
» Pse femrat flasin më shumë
» Femrat flasin më shumë se meshkujt!
» Pse femrave u pelqen te flasin pas shpine?
» Çka flasin syzet për ju
» Pse femrat flasin më shumë
» Femrat flasin më shumë se meshkujt!
» Pse femrave u pelqen te flasin pas shpine?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi