‘Vampirët’ e dashuruar të pavendosur se ku të jetojnë
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
‘Vampirët’ e dashuruar të pavendosur se ku të jetojnë
Yjet e filmit Twilight, Kristen Stewart dhe Robert Pattinson janë ende të pavendosur se ku të jetojnë, në Londër apo në Los Anxhelos.
Çifti i cili sapo ka përfunduar xhirimet finale të Twilight, kanë qenë të dashuruar që në vitin 2008. Pasi kanë ndarë kohën e tyre së bashku ditëve të fundit ndërmjet Londrës dhe Los Anxhelosit, ata kanë vendosur të marrin një shtëpi së bashku, por nuk janë ende të vendosur se në cilën anë të kontinentit do të ndërtojnë folenë e tyre.
“Kristen nuk e pëlqen idenë e zhvendosjes në Londër, ndërsa Robi nuk e preferon shumë Los Anxhelosin”, është shprehur një mik i tyre. “Ai ëndërron të jetojë në një lagje të qetë të Londrës, në të njëjtat vende ku jetonte përpara se të bëhej i famshëm. Ai nuk e preferon stilin e jetës së çmendur amerikane, edhe pse është e qartë që nuk do të jetojë si më përpara në një apartament, por në një vilë luksoze”.
Robert 25 vjeçar ka thënë: “Kam qenë shumë pranë blerjes së një shtëpie në Los Anxhelos, por vetëm 20 minuta para se të firmosja m’u ndërrua mëndja.”
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: ‘Vampirët’ e dashuruar të pavendosur se ku të jetojnë
jam kurioze te di se cfare ndodh me keta te dy
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Vampirizmi Energjik dhe e verteta mbi Vampiret Energjike
» Te jeni te pavendosur ,Veshtire realiteti paraqitet bardhe e zi.
» Jetojnë me tigrin
» Vendet ku njerëzit jetojnë më gjatë
» Ciftet e sodit nuk jetojne se bashku
» Te jeni te pavendosur ,Veshtire realiteti paraqitet bardhe e zi.
» Jetojnë me tigrin
» Vendet ku njerëzit jetojnë më gjatë
» Ciftet e sodit nuk jetojne se bashku
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi