Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Thonj të thyeshëm ... People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Thonj të thyeshëm ... People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Thonj të thyeshëm ...

2 posters

Shko poshtë

Thonj të thyeshëm ... Empty Thonj të thyeshëm ...

Mesazh nga Darius Wed 9 Nov 2011 - 12:52

Thonj të thyeshëm ... Thonjet1-300x225
Mund të dëshmojnë për gjendje kronike mungese vitaminash apo oligoelementesh, për shembull tek anoreksia, bulimia apo dieta përjashtuese në ndonjë sëmundje të caktuar.
Shpesh thonjtë e thyeshëm shkaktohen edhe nga përkujdesja e gabuar, si larja apo shpëlarja e shpeshtë e duarve.
Mungesa e vitaminave A, B6, E, por edhe te kripërave minerale, si zink, selen hekur, shkaktojnë thonjtë e thyeshëm.
Kjo simptomë haset edhe në trajtime të gjata me preparate farmaceutike, dieta të gabuara, trajtime me manikyr agresiv, përdorimin e gjatë të detergjenteve, apo substancave kimike që përdoren për pastrimin e shtëpisë.

Darius
Darius
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 11502
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 25/08/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Thonj të thyeshëm ... Empty Re: Thonj të thyeshëm ...

Mesazh nga Anakonda Wed 29 Feb 2012 - 17:55

E pra keshtu eshte kur sdime te kujdesemi per thonjte e gjate.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye