Disa këshilla para se të vendosni manikyren mbi thonj
3 posters
Faqja 1 e 1
Disa këshilla para se të vendosni manikyren mbi thonj
Manikyra bazë duhet të vendoset të pakten një herë në javë, më poshtë do t’ju tregojmë hapat se si t’a përgatisni dhe të lyeni thonjët në shtëpinë tuaj.
Lani duart me ujë të vakët, një sapun me përbërës zbutës dhe me një brushë thonjësh.
Fusni duart në ujë të ngrohtë në një tas dhe i lini të qëndrojë 5-10 minuta deri sa të zbuten kultikulat e thonjëve. Më pas prisni të gjithë thonjët në të njëjten gjatësi dhe formë.
Lëmoni me limë majen e thonjëve për t’a bërë sa më të butë dhe të përshtatshme për manikyrë.
Nëse duart janë të thata lyeni ato me krem zbutës, ose ndonjë locion tjetër të veçantë.
Nëse keni thonjë të butë dhe deshironi t’i forconi ato atëherë ju këshillojmë të merrni vaj ulliri, t’a ngrohni në sobë ose mikrovale dhe më pas të fusni duart pasi vaji të ketë arritur nxehtësinë që durojnë duart. I lini thonjët të qëndrojnë në vaj të pakten 20 minuta. Këtë procedure e përseriteni 2-3 herë në javë.
Lani duart me ujë të vakët, një sapun me përbërës zbutës dhe me një brushë thonjësh.
Fusni duart në ujë të ngrohtë në një tas dhe i lini të qëndrojë 5-10 minuta deri sa të zbuten kultikulat e thonjëve. Më pas prisni të gjithë thonjët në të njëjten gjatësi dhe formë.
Lëmoni me limë majen e thonjëve për t’a bërë sa më të butë dhe të përshtatshme për manikyrë.
Nëse duart janë të thata lyeni ato me krem zbutës, ose ndonjë locion tjetër të veçantë.
Nëse keni thonjë të butë dhe deshironi t’i forconi ato atëherë ju këshillojmë të merrni vaj ulliri, t’a ngrohni në sobë ose mikrovale dhe më pas të fusni duart pasi vaji të ketë arritur nxehtësinë që durojnë duart. I lini thonjët të qëndrojnë në vaj të pakten 20 minuta. Këtë procedure e përseriteni 2-3 herë në javë.
Re: Disa këshilla para se të vendosni manikyren mbi thonj
Atij ujit te ngrohte i shtohet pak leng limoni
Re: Disa këshilla para se të vendosni manikyren mbi thonj
personalisht ssmpelqen ti lyej thonjt mduket vetja si fmi 3 vjec
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Disa keshilla per te qene sa me joshese dhe perfekte
» Disa keshilla per jetegjatesine e dashurise
» Disa keshilla per nje seks me relaksues dhe me te nxehte
» Disa këshilla për jetën tuaj të përditëshme...
» Disa këshilla për të shmangur stresin në pune...
» Disa keshilla per jetegjatesine e dashurise
» Disa keshilla per nje seks me relaksues dhe me te nxehte
» Disa këshilla për jetën tuaj të përditëshme...
» Disa këshilla për të shmangur stresin në pune...
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi