Kritikohet Dafina Zeqiri
3 posters
Faqja 1 e 1
Kritikohet Dafina Zeqiri
Është absolutisht ndër më të mirat në tregun muzikor por njëkohësisht dhe ndër më të paraqitshmet.Imazhi i saj është për t’u admiruar dhe ndër të tjera mënyra e veshjeve dhe e stilimit, është e fjalës më të fundit të modës. Por ja që edhe këngëtarja Dafina Zeqiri ka vend për t’u kritikuar.
Sipas shumë fansave që e njohin atë edhe nga afër, Dafina duhet të qëndrojë ashtu siç ka qenë më parë, pasi kohët e fundit transformimet kanë qenë nga më të dukshmet dhe të këqija, duke shkuar deri aty sa mendojnë se një pjesë e mirë e tipareve të saj janë rregulluar me operacion.Ka qenë shumë e mirë në bukurinë e saj natyrale, dhe duke ndërhyrë për t’u bërë edhe më mirë, ka prishur gjithçka’- tregon një fans. Bluetooth
Sipas shumë fansave që e njohin atë edhe nga afër, Dafina duhet të qëndrojë ashtu siç ka qenë më parë, pasi kohët e fundit transformimet kanë qenë nga më të dukshmet dhe të këqija, duke shkuar deri aty sa mendojnë se një pjesë e mirë e tipareve të saj janë rregulluar me operacion.Ka qenë shumë e mirë në bukurinë e saj natyrale, dhe duke ndërhyrë për t’u bërë edhe më mirë, ka prishur gjithçka’- tregon një fans. Bluetooth
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Kritikohet Dafina Zeqiri
Daffy..Ka ndryshuu sdi s'me like..
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Kritikohet Dafina Zeqiri
I morrshin te keqen se esht dive e vertete.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Dafina Zeqiri ndryshon look
» Dafina Zeqiri me tatuazh të ri
» Dafina Zeqiri kthehet në Kosovë
» Dafina Zeqiri ndahet nga i dashuri?