Dafina Zeqiri me tatuazh të ri
4 posters
Faqja 1 e 1
Dafina Zeqiri me tatuazh të ri
Dafina Zeqiri i ka shtuar edhe një tatuazh koleksionit të saj të tatuazheve të mëhershme.
Këngëtarja kosovare duket se është e dhënë pas vizatimeve të trupit. Tatuazhi i radhës i Dafinës është më i veçanti që ajo ka bërë ndonjëherë. Dy shputa të këmbës janë vizatuar në dorën e saj, dhe në një dorë tjetër.
Edhe pse me shumë ngulm ajo mundohet ta mbajë gojën mbyllur sa i përket lidhjes së saj, fotot në rrjetin “Twitter” nuk mundet t’i ndalë.
Dora tjetër, e cila e ka të vizatuar të njëjtin tatuazh si Dafina, thuhet se është e të dashurit të saj, Albinit, mirëpo të dy kanë qëndruar në heshtje për këtë gjë.
Këto tatuazhe lënë të kuptohet se kjo lidhje mund të jetë me të vërtetë më seriozja deri më tani dhe me shumë domethënie për këngëtaren
Këngëtarja kosovare duket se është e dhënë pas vizatimeve të trupit. Tatuazhi i radhës i Dafinës është më i veçanti që ajo ka bërë ndonjëherë. Dy shputa të këmbës janë vizatuar në dorën e saj, dhe në një dorë tjetër.
Edhe pse me shumë ngulm ajo mundohet ta mbajë gojën mbyllur sa i përket lidhjes së saj, fotot në rrjetin “Twitter” nuk mundet t’i ndalë.
Dora tjetër, e cila e ka të vizatuar të njëjtin tatuazh si Dafina, thuhet se është e të dashurit të saj, Albinit, mirëpo të dy kanë qëndruar në heshtje për këtë gjë.
Këto tatuazhe lënë të kuptohet se kjo lidhje mund të jetë me të vërtetë më seriozja deri më tani dhe me shumë domethënie për këngëtaren
Re: Dafina Zeqiri me tatuazh të ri
la nom ene kjo me tatooaze pfff
Esba- Princeshë
- Vendbanimi : Marsille Avignon
Postime : 549
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/12/2012
Mosha : 34
Hobi : Basketbolli
si kam ne qef
Esba- Princeshë
Gjinia :
ne dy duart i ka ber
Esba- Princeshë
Gjinia :
Klea shkruajti:Ku e ka e ka bo kesaj rralle amon hahaha
se shikon ti se e ka bere ne dor?
ke inot tiiiii se ske bo vet qaj hallin ti asaj ajo o si shpirtEsba shkruajti:la nom ene kjo me tatooaze pfff
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Dafina Zeqiri ndryshon look
» Kritikohet Dafina Zeqiri
» Dafina Zeqiri nuk jam femër për një natë
» Dafina Zeqiri po kënaqet me jetën