Një fëmijë i porsalindur thotë Allah
+5
Alberti
Arabela
WebMaster
Emona
Durrsaku
9 posters
Faqja 1 e 1
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Një fëmijë i porsalindur thotë Allah
Elhemdulila... se paskam degju me pare.!!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
te gjitha jane prova qe ska zot tjeter pervec allahut,,,,uroj ta kuptojne dhe te kthehen njerezit aty ku duhet,,,,e te mos mirren me jehovaj e budista,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Arabela nje zot kemi te gjithe po secili edhe secili religjon e therret ne emra te ndryshem
e vertet klea,,,por pa dashur te mbroj myslimanizmin duhet thene qe i ka dhene provat e veta, qe esh feja me bindese per neve njerezit,,,Klea@Love shkruajti:Arabela nje zot kemi te gjithe po secili edhe secili religjon e therret ne emra te ndryshem
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Eh Arabela don pune qe te japi Prova po thjeshte eshte njerezimi mi yllo qe jep prova edhe ai lart shikon sido qe ta quajne secili ka religjonin e vet edhe e rrespekton po provat i japim ne akoma skemi pare Prova nga ai lart yllo
une i kam pare provat per vete,,,,Klea@Love shkruajti:Eh Arabela don pune qe te japi Prova po thjeshte eshte njerezimi mi yllo qe jep prova edhe ai lart shikon sido qe ta quajne secili ka religjonin e vet edhe e rrespekton po provat i japim ne akoma skemi pare Prova nga ai lart yllo
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Ta uroj ti kesh pare ose mbaj idene qe i ke pare se kur te shikoj provat e ati lart atehere do te bindem edhe do te them kam pare ..Kjo Vidio eshte e vertet qe ne e kemi pare sido qe te jete mundet te jete edhe e modifikuar sepse behet
ELHAMDULILAH !
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
hahah kjo esht qesharake...une shoh vetem nje foshnje qe grindet,qan duke nxjerr nje ze qe tingellon sikur thote ndonje fjale ...ndodh shpesh kjo me foshnjat ska ndonje prove ketu apo deshmim..Zoti eshte nje e nuk eshte ne kishe apo xhami por e besojme brenda nesh.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Une besoj shume vallahi....po kta arabet ta heqin trunin....
I her e shofin ke patllixhoni...iher ke buka...iher ke koma kalamonit...tani na doli kjo..e kush i man men mo...
Po edhe po te shofim rete ne qiell me vemendje do gjejm se sbon nonji gjo kshu si puna ktyne mo...se sa here kena pa figura...po skam mendu qe jane shenja te zotit...
I her e shofin ke patllixhoni...iher ke buka...iher ke koma kalamonit...tani na doli kjo..e kush i man men mo...
Po edhe po te shofim rete ne qiell me vemendje do gjejm se sbon nonji gjo kshu si puna ktyne mo...se sa here kena pa figura...po skam mendu qe jane shenja te zotit...
Dhe une nuk i besoj ketyre ,eshte thjeshte e qara e nje femije qe duket sikur thote ALLAH....Zoti me falte por une nuk e besoj....
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Hobi : NOTI&MUZIKA
tashi po e degjoj.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Thotë “JO” në altar
» Sa i ka shitur Simpson fotot e vajzës së saj të porsalindur
» Tmerr në maternitetin e Tiranës, babai hedh foshnjen e porsalindur nga dritarja
» Edhe të krishterët mund të përdorin fjalën Allah
» Çfarë do të thotë ai me…
» Sa i ka shitur Simpson fotot e vajzës së saj të porsalindur
» Tmerr në maternitetin e Tiranës, babai hedh foshnjen e porsalindur nga dritarja
» Edhe të krishterët mund të përdorin fjalën Allah
» Çfarë do të thotë ai me…
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi