Gjërat e thjeshta!
2 posters
Faqja 1 e 1
Gjërat e thjeshta!
• Ndonjëherë kur thua...Jam mirë...do që dikush të shohi në sy, të përqafojë fooort dhe të të thotë:
E di që ndihesh keq, për atë qëndroj afër teje!
• Njerëzit janë si librat, mos i gjykoni ata sipas kopertinave.....Ndoshta dikujt do ja kuptosh vlerën vetëm duke e lexuar!
• Nganjëherë është e domosdoshme të marim rolin e budallait, sepse disa njerëz vetëm atë gjuhë kuptojnë!
• S'ka rëndësi sa kohë ke që e njeh dike... Ka persona që të hyjnë menjëherë në zemër...!
• E vërteta mbetet gjithmonë e zhveshur sepse kurrë nuk i qepen rrobat që i porosit ajo vetë...!
• Jan disa persona që duhet të kenë të shkruajtur në ballë *MADE IN CHINA* janë komplet fallco!
• Vlera e një gjëje është për sa ti e vlerëson, andaj për vete zgjidhe çmimin më të lartë…!
• Besimi duhet të jetë si ndjesia e një fëmije të vogël kur e hedh atë në ajër, ai qesh sepse e di që do e kapësh sërisht ...
• Ndonjëherë vetmia të bëhet shoku më i mirë, s’të bën pyetje të kota, dhe shpesh herë të jep përgjigje të sakta ...!
• Përballë idiotësisë ka vetëm një mënyrë për të dëshmuar inteligjencë: mos fol me ta!
• Dinakëria është çështje e instinktit, që e ka edhe dhelpra, kurse mençuria është cilësia më e lartë e njeriut...!
• Për të qenë të lumtur me dike, nuk është nevoja të jemi të verbër...
por pa dyshim që ndonjëherë duhet të mbyllim sytë!
• Është shumë e vështirë kur dikush të prekë zemrën e më pas zhduket...
të jep dorën e më pas largohet...
...të detyron të ëndërrosh dhe më pas të zgjon...!!!
• Edhe lulja më e bukur vyshket një ditë...Kjo është mënyra e natyrës për të na treguar që asgjë nuk zgjat "Përgjithmonë"
• Më mirë gjëra të thjeshta të bëra me zemër . . . Sesa gjëra të mëdha të bëra për Interes!
- Një fëmijë më pyeti ''çfar ke në duar?''
Ju përgjigja:''Disa kujtime...''
Më pyeti përsëri:''Cfar jan kujtime?!''
Ju përgjigja:''Disa gjëra që e di se nuk do t’i kaloj përsëri...''
Pas pak më pyeti:"Po pse i shtrëngon aq fort???''
Ktheva sytë drejt tij dhe i’u përgjigja:''Sepse janë të vetmet “gjëra” që më mbeten nga dikush që më duhej shumë.''
----------------------------------------
E di që ndihesh keq, për atë qëndroj afër teje!
• Njerëzit janë si librat, mos i gjykoni ata sipas kopertinave.....Ndoshta dikujt do ja kuptosh vlerën vetëm duke e lexuar!
• Nganjëherë është e domosdoshme të marim rolin e budallait, sepse disa njerëz vetëm atë gjuhë kuptojnë!
• S'ka rëndësi sa kohë ke që e njeh dike... Ka persona që të hyjnë menjëherë në zemër...!
• E vërteta mbetet gjithmonë e zhveshur sepse kurrë nuk i qepen rrobat që i porosit ajo vetë...!
• Jan disa persona që duhet të kenë të shkruajtur në ballë *MADE IN CHINA* janë komplet fallco!
• Vlera e një gjëje është për sa ti e vlerëson, andaj për vete zgjidhe çmimin më të lartë…!
• Besimi duhet të jetë si ndjesia e një fëmije të vogël kur e hedh atë në ajër, ai qesh sepse e di që do e kapësh sërisht ...
• Ndonjëherë vetmia të bëhet shoku më i mirë, s’të bën pyetje të kota, dhe shpesh herë të jep përgjigje të sakta ...!
• Përballë idiotësisë ka vetëm një mënyrë për të dëshmuar inteligjencë: mos fol me ta!
• Dinakëria është çështje e instinktit, që e ka edhe dhelpra, kurse mençuria është cilësia më e lartë e njeriut...!
• Për të qenë të lumtur me dike, nuk është nevoja të jemi të verbër...
por pa dyshim që ndonjëherë duhet të mbyllim sytë!
• Është shumë e vështirë kur dikush të prekë zemrën e më pas zhduket...
të jep dorën e më pas largohet...
...të detyron të ëndërrosh dhe më pas të zgjon...!!!
• Edhe lulja më e bukur vyshket një ditë...Kjo është mënyra e natyrës për të na treguar që asgjë nuk zgjat "Përgjithmonë"
• Më mirë gjëra të thjeshta të bëra me zemër . . . Sesa gjëra të mëdha të bëra për Interes!
- Një fëmijë më pyeti ''çfar ke në duar?''
Ju përgjigja:''Disa kujtime...''
Më pyeti përsëri:''Cfar jan kujtime?!''
Ju përgjigja:''Disa gjëra që e di se nuk do t’i kaloj përsëri...''
Pas pak më pyeti:"Po pse i shtrëngon aq fort???''
Ktheva sytë drejt tij dhe i’u përgjigja:''Sepse janë të vetmet “gjëra” që më mbeten nga dikush që më duhej shumë.''
----------------------------------------
Darius- V.I.P Anëtarë
- Postime : 11502
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/08/2010
Re: Gjërat e thjeshta!
Gjerat e thjeshta shum here na mundojne.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» 20 gjërat që harrojmë më shpesh ..
» Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur
» Të vërtetat e thjeshta të cilat njerëzit shpesh i harrojnë
» Sugjerime të thjeshta për të gjetur më shumë kohë ‘për veten’