Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur
+5
Tonii
Ariel
WebMaster
Shkembi
kasperi
9 posters
Faqja 1 e 1
Nëpër vite u ndryshua ideja për atë çka paraqet gjoksi i bukur i femrave. Sot me atë term nënkuptohet gjoks të ngurta me formë të bukur. Që ta arrini këtë duhet të keni lëvizje të mirë dhe muskujt të fortë të gjoksit.
Ushtrimi më i mirë që e formon gjoksin në mënyrë natyrore është notimi, por duke marrë parasysh se është muaji shkurt dhe pushimi veror është larg me muaj, ju propozojmë pesë ushtrime të thjeshta dhe të lehta për në shtëpi që do t’ju ndihmojnë gjatë qëllimit. Gjoks i përkryer pa mundim!
1. Kthehuni me fytyrë nga muri dhe mbajuni me dy duar në të. Shtypni sa mundeni, sikur të donit ta shtynit murit dhe mbahuni me duar të shtypura dhjetë sekonda. Prandaj, lirohuni, lirohuni duart dhe bëni pauzë të vogël. Të njëjtën përsëriteni dhjetë herë.
2. Drejtohuni me duart e vendosura në këllqe. Përpiquni t’i prekni bërrylat njëri nga tjetri pas shpinës tuaj, pa mos i hequr duart nga këllqet, por nëse nuk arrini t’i bashkoni bërrylat, mos u shtyni. Në këtë pozicion tërhiqni muskujt 10 deri 15 sekonda. Përsëriteni ushtrimin tetë herë.
3. Bashkoni duart para gjoksit dhe shtypni njërën nga tjetra prej tre deri pesë sekonda. Procedurën përsëriteni tetë deri dhjetë herë.
4. E përmenda edhe më lartë se notimi është ushtrimi më i mirë për gjoksin. Pikërisht ushtrimi vijues është i inspiruar nga lëvizjet gjatë notimit. Rrini drejt afër murit, shtypni muskujt e gjoksit dhe bëni lëvizje me krahët sikur të notoni. Lëvizni lart, poshtë, para dhe prapa, por duart mbani të drejta deri te trupi. Bëni njëqind lëvizje, tërë kohën duke i mbajtur muskujt e gjoksit të shtrënguara.
5. Mënyra më e mirë për ta kryer ushtrimin është me një ushtrim të thjeshtë për kurrizin. Merrni ndonjë libër të trashë (kurrsesi enciklopedi), vendoseni në kokë dhe lëvizni nëpër shtëpi disa minuta pa e lënë librin t’ju bjerë nga koka. Kjo do t’ju ndihmojë t’i lironi muskujt pas ushtrimit. Nëse nuk arrini të lëvizni me libër, mjafton vetëm të rrini me të. Mund të uleni në stol për baraspeshë më të mirë, por pa u mbështetur në të.
Pas ushtrimit freskohuni në tush, por kurrsesi me ujë të nxehtë. Uji shumë i nxehtë mund ta relaksojë lëkurën e butë, por ky nuk është rezultati që e dëshirojmë. Përsëritni pesë ushtrimet tri herë në javë dhe rezultatet do të vijnë shumë shpejt! E pra, vera nuk është edhe aq larg, apo jo?!
Nëpër vite u ndryshua ideja për atë çka paraqet gjoksi i bukur i femrave. Sot me atë term nënkuptohet gjoks të ngurta me formë të bukur. Që ta arrini këtë duhet të keni lëvizje të mirë dhe muskujt të fortë të gjoksit.
Ushtrimi më i mirë që e formon gjoksin në mënyrë natyrore është notimi, por duke marrë parasysh se është muaji shkurt dhe pushimi veror është larg me muaj, ju propozojmë pesë ushtrime të thjeshta dhe të lehta për në shtëpi që do t’ju ndihmojnë gjatë qëllimit. Gjoks i përkryer pa mundim!
1. Kthehuni me fytyrë nga muri dhe mbajuni me dy duar në të. Shtypni sa mundeni, sikur të donit ta shtynit murit dhe mbahuni me duar të shtypura dhjetë sekonda. Prandaj, lirohuni, lirohuni duart dhe bëni pauzë të vogël. Të njëjtën përsëriteni dhjetë herë.
2. Drejtohuni me duart e vendosura në këllqe. Përpiquni t’i prekni bërrylat njëri nga tjetri pas shpinës tuaj, pa mos i hequr duart nga këllqet, por nëse nuk arrini t’i bashkoni bërrylat, mos u shtyni. Në këtë pozicion tërhiqni muskujt 10 deri 15 sekonda. Përsëriteni ushtrimin tetë herë.
3. Bashkoni duart para gjoksit dhe shtypni njërën nga tjetra prej tre deri pesë sekonda. Procedurën përsëriteni tetë deri dhjetë herë.
4. E përmenda edhe më lartë se notimi është ushtrimi më i mirë për gjoksin. Pikërisht ushtrimi vijues është i inspiruar nga lëvizjet gjatë notimit. Rrini drejt afër murit, shtypni muskujt e gjoksit dhe bëni lëvizje me krahët sikur të notoni. Lëvizni lart, poshtë, para dhe prapa, por duart mbani të drejta deri te trupi. Bëni njëqind lëvizje, tërë kohën duke i mbajtur muskujt e gjoksit të shtrënguara.
5. Mënyra më e mirë për ta kryer ushtrimin është me një ushtrim të thjeshtë për kurrizin. Merrni ndonjë libër të trashë (kurrsesi enciklopedi), vendoseni në kokë dhe lëvizni nëpër shtëpi disa minuta pa e lënë librin t’ju bjerë nga koka. Kjo do t’ju ndihmojë t’i lironi muskujt pas ushtrimit. Nëse nuk arrini të lëvizni me libër, mjafton vetëm të rrini me të. Mund të uleni në stol për baraspeshë më të mirë, por pa u mbështetur në të.
Pas ushtrimit freskohuni në tush, por kurrsesi me ujë të nxehtë. Uji shumë i nxehtë mund ta relaksojë lëkurën e butë, por ky nuk është rezultati që e dëshirojmë. Përsëritni pesë ushtrimet tri herë në javë dhe rezultatet do të vijnë shumë shpejt! E pra, vera nuk është edhe aq larg, apo jo?!
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Re: Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur
Amon mo Kaspo,mos na hap oreksin,se kan me dal gocat e forumit me na tregu te tyret
Shkembi- V.I.P Anëtarë
- Postime : 9500
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/10/2011
Mosha : 43
Kaspo te paska kapur keq me gjoksin e femrave ore ty hahaha
jam pertri Klea,10 vjet mu kane shtuar jete
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Une ato ushtrime i bej per borsitin...a thu do bejne derman dhe per gjoksin (tongueout) :[LoL]:
hahahahaha do tju them nje ngjarje te vertet qe ka ndodhur dikur ne gjimnzin tim
nje vajz me shaka po pyeste nje shokun tone: ej o vino se ti lexon shum a di se si behet qe te rritet gjoksi
dhe vini qe me verte lexonte shume e i thoshim shkenctar i klases me shaka i thot degjo duhet te besh seks e shiko si do te rritet
me verteeeee i thot kjo vajza, po re i thot ky djali vini e kam lexuar ne nje gazet Amerikane
si e mori me verte vajza dhe kishte ber seks ter javen me vinin
histori e vertet
hahahaha o vajza a do tme pyesi dhe mua ndonjera
nje vajz me shaka po pyeste nje shokun tone: ej o vino se ti lexon shum a di se si behet qe te rritet gjoksi
dhe vini qe me verte lexonte shume e i thoshim shkenctar i klases me shaka i thot degjo duhet te besh seks e shiko si do te rritet
me verteeeee i thot kjo vajza, po re i thot ky djali vini e kam lexuar ne nje gazet Amerikane
si e mori me verte vajza dhe kishte ber seks ter javen me vinin
histori e vertet
hahahaha o vajza a do tme pyesi dhe mua ndonjera
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
U qyqa hahahahahahahaaaaaaaa hajde Vin shkenctari hajde.... ja paska bo llogarine mire hahahahahahaaaaaaa... :[LoL]:
Po qafsha tgjith qe ato jane ushtrime per borsitin...se mi ka dhon profesori ne Turqi kur shkova ke spitali amerikan per krahun se me dhimbte....
I kam me fletpalosje nder te tjerat jane dhe kto 4 te parat hahahahahhaaaaaa
Ca sjan tu bo me fitu lek mileti.... :[LoL]:
Po qafsha tgjith qe ato jane ushtrime per borsitin...se mi ka dhon profesori ne Turqi kur shkova ke spitali amerikan per krahun se me dhimbte....
I kam me fletpalosje nder te tjerat jane dhe kto 4 te parat hahahahahhaaaaaa
Ca sjan tu bo me fitu lek mileti.... :[LoL]:
hahahahahan osa kam qesh , qenka i papame VINI, dhe ne qe ithemi ktyre shkenctareve qe jan pak te krisur nga trute....
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
Vini i ra qarit mi...leksione dhe ushtrime qyl hahahahahahaaaaaaa
Po esht shkenctar shqiprije ai mi..... 7 shenjtolliqe perpara :[LoL]:
Po esht shkenctar shqiprije ai mi..... 7 shenjtolliqe perpara :[LoL]:
hahah po pra ate po mendoja dhe une, praktik dhe teori njeheresh VINI.......
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
nese nuk jaka dhuru zoti nje femra gjyksat e mdhaj kot i ban ushtrimet
Vizitor- Vizitor
kushtrimi shkruajti:nese nuk jaka dhuru zoti nje femra gjyksat e mdhaj kot i ban ushtrimet
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
cka nuk te jep zoti , ta dhuron plastika....
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Hahahaha do futur punes
Yll Qielli- I/e Regjistruar
- Postime : 3964
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/02/2011
Mosha : 39
pika qe ste bie ku te shkon mendja e ty
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Santorini, ishulli më i bukur në botë (foto nga 5 ishujt më të bukur)
» Ushtrime për vithe të bukura per femra
» Me ushtrime kundër kancerit në zorrë të trashë
» Dieta me banane, më e thjeshta deri tani
» Tumori në gjoks, nuk shkaktohet nga deodoranti
» Ushtrime për vithe të bukura per femra
» Me ushtrime kundër kancerit në zorrë të trashë
» Dieta me banane, më e thjeshta deri tani
» Tumori në gjoks, nuk shkaktohet nga deodoranti
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi