Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur

+5
Tonii
Ariel
WebMaster
Shkembi
kasperi
9 posters

Shko poshtë

Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur Empty Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur

Mesazh nga kasperi Fri 28 Oct 2011 - 7:39

Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur 249673_181714091882417_146032912117202_419200_6213788_aPesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur 17-femraPesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur

Nëpër vite u ndryshua ideja për atë çka paraqet gjoksi i bukur i femrave. Sot me atë term nënkuptohet gjoks të ngurta me formë të bukur. Që ta arrini këtë duhet të keni lëvizje të mirë dhe muskujt të fortë të gjoksit.

Ushtrimi më i mirë që e formon gjoksin në mënyrë natyrore është notimi, por duke marrë parasysh se është muaji shkurt dhe pushimi veror është larg me muaj, ju propozojmë pesë ushtrime të thjeshta dhe të lehta për në shtëpi që do t’ju ndihmojnë gjatë qëllimit. Gjoks i përkryer pa mundim!

1. Kthehuni me fytyrë nga muri dhe mbajuni me dy duar në të. Shtypni sa mundeni, sikur të donit ta shtynit murit dhe mbahuni me duar të shtypura dhjetë sekonda. Prandaj, lirohuni, lirohuni duart dhe bëni pauzë të vogël. Të njëjtën përsëriteni dhjetë herë.

2. Drejtohuni me duart e vendosura në këllqe. Përpiquni t’i prekni bërrylat njëri nga tjetri pas shpinës tuaj, pa mos i hequr duart nga këllqet, por nëse nuk arrini t’i bashkoni bërrylat, mos u shtyni. Në këtë pozicion tërhiqni muskujt 10 deri 15 sekonda. Përsëriteni ushtrimin tetë herë.

3. Bashkoni duart para gjoksit dhe shtypni njërën nga tjetra prej tre deri pesë sekonda. Procedurën përsëriteni tetë deri dhjetë herë.

4. E përmenda edhe më lartë se notimi është ushtrimi më i mirë për gjoksin. Pikërisht ushtrimi vijues është i inspiruar nga lëvizjet gjatë notimit. Rrini drejt afër murit, shtypni muskujt e gjoksit dhe bëni lëvizje me krahët sikur të notoni. Lëvizni lart, poshtë, para dhe prapa, por duart mbani të drejta deri te trupi. Bëni njëqind lëvizje, tërë kohën duke i mbajtur muskujt e gjoksit të shtrënguara.

5. Mënyra më e mirë për ta kryer ushtrimin është me një ushtrim të thjeshtë për kurrizin. Merrni ndonjë libër të trashë (kurrsesi enciklopedi), vendoseni në kokë dhe lëvizni nëpër shtëpi disa minuta pa e lënë librin t’ju bjerë nga koka. Kjo do t’ju ndihmojë t’i lironi muskujt pas ushtrimit. Nëse nuk arrini të lëvizni me libër, mjafton vetëm të rrini me të. Mund të uleni në stol për baraspeshë më të mirë, por pa u mbështetur në të.

Pas ushtrimit freskohuni në tush, por kurrsesi me ujë të nxehtë. Uji shumë i nxehtë mund ta relaksojë lëkurën e butë, por ky nuk është rezultati që e dëshirojmë. Përsëritni pesë ushtrimet tri herë në javë dhe rezultatet do të vijnë shumë shpejt! E pra, vera nuk është edhe aq larg, apo jo?!
kasperi
kasperi
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Prishtine
Postime Postime : 19666
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi Hobi : trokitja ne dritare

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur Empty Re: Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur

Mesazh nga Shkembi Fri 28 Oct 2011 - 7:44

Amon mo Kaspo,mos na hap oreksin,se kan me dal gocat e forumit me na tregu te tyret

Shkembi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 9500
Anëtarësuar Anëtarësuar : 17/10/2011
Mosha Mosha : 43

Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur Empty Re: Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur

Mesazh nga WebMaster Fri 28 Oct 2011 - 8:25

Kaspo te paska kapur keq me gjoksin e femrave ore ty hahaha
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mesazh nga kasperi Fri 28 Oct 2011 - 8:28

jam pertri Klea,10 vjet mu kane shtuar jetePesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur 398758
kasperi
kasperi
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Prishtine
Postime Postime : 19666
Anëtarësuar Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi Hobi : trokitja ne dritare

Mesazh nga Ariel Sat 29 Oct 2011 - 11:03

Une ato ushtrime i bej per borsitin...a thu do bejne derman dhe per gjoksin (tongueout) :[LoL]:
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : Ke shpia ime
Postime Postime : 15707
Anëtarësuar Anëtarësuar : 14/06/2010
Mosha Mosha : 104
Hobi Hobi : Udhetimet, vdes per pushime larg

Mesazh nga Tonii Sat 29 Oct 2011 - 11:11

hahahahaha do tju them nje ngjarje te vertet qe ka ndodhur dikur ne gjimnzin tim
nje vajz me shaka po pyeste nje shokun tone: ej o vino se ti lexon shum a di se si behet qe te rritet gjoksi
dhe vini qe me verte lexonte shume e i thoshim shkenctar i klases me shaka i thot degjo duhet te besh seks e shiko si do te rritet
me verteeeee i thot kjo vajza, po re i thot ky djali vini e kam lexuar ne nje gazet Amerikane
si e mori me verte vajza Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur 398758 dhe kishte ber seks ter javen me vinin
histori e vertet
hahahaha o vajza a do tme pyesi dhe mua ndonjera Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur 3189159776
Tonii
Tonii
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 5860
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/12/2009

Mesazh nga Ariel Sun 30 Oct 2011 - 1:16

U qyqa hahahahahahahaaaaaaaa hajde Vin shkenctari hajde.... ja paska bo llogarine mire hahahahahahaaaaaaa... :[LoL]:

Po qafsha tgjith qe ato jane ushtrime per borsitin...se mi ka dhon profesori ne Turqi kur shkova ke spitali amerikan per krahun se me dhimbte....
I kam me fletpalosje nder te tjerat jane dhe kto 4 te parat hahahahahhaaaaaa

Ca sjan tu bo me fitu lek mileti.... :[LoL]:
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Mesazh nga EMI Sun 30 Oct 2011 - 1:20

hahahahahan osa kam qesh , qenka i papame VINI, dhe ne qe ithemi ktyre shkenctareve qe jan pak te krisur nga trute.... [QeSh] [QeSh] [QeSh]
EMI
EMI
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Tirane
Postime Postime : 9553
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi Hobi : Te iki larg..

Mesazh nga Ariel Sun 30 Oct 2011 - 1:27

Vini i ra qarit mi...leksione dhe ushtrime qyl hahahahahahaaaaaaa
Po esht shkenctar shqiprije ai mi..... 7 shenjtolliqe perpara :[LoL]:
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Mesazh nga EMI Sun 30 Oct 2011 - 1:30

hahah po pra ate po mendoja dhe une, praktik dhe teori njeheresh VINI....... [QeSh] [QeSh] [QeSh]
EMI
EMI
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga Vizitor Sun 30 Oct 2011 - 1:31

nese nuk jaka dhuru zoti nje femra gjyksat e mdhaj kot i ban ushtrimet
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Arabela Sun 30 Oct 2011 - 2:02

kushtrimi shkruajti:nese nuk jaka dhuru zoti nje femra gjyksat e mdhaj kot i ban ushtrimet
Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur 1388203807 Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur 1388203807 Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur 3445224181
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 26332
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha Mosha : 30

Mesazh nga EMI Sun 30 Oct 2011 - 2:15

cka nuk te jep zoti , ta dhuron plastika....
EMI
EMI
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga Yll Qielli Sun 30 Oct 2011 - 2:44

Hahahaha do futur punes Pesë ushtrime të thjeshta për gjoks të bukur 426788
Yll Qielli
Yll Qielli
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 3964
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/02/2011
Mosha Mosha : 39

Mesazh nga Anakonda Mon 2 Apr 2012 - 17:26

pika qe ste bie ku te shkon mendja e ty
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi