Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Justin Bieber gjest ofendues ndaj paparacëve People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Justin Bieber gjest ofendues ndaj paparacëve People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Justin Bieber gjest ofendues ndaj paparacëve

2 posters

Shko poshtë

Justin Bieber gjest ofendues ndaj paparacëve Empty Justin Bieber gjest ofendues ndaj paparacëve

Mesazh nga Emona Thu 17 Nov 2011 - 4:47

Justin Bieber gjest ofendues ndaj paparacëve Justin-fuck-finger

Duket se fama i ka ardhur në majë të hundës!

Justin Bieber, këngëtari 17 vjeçar nga Kanadaja, për momentin ndodhet në Angli dhe duket se kësaj here paparacët e kanë bezdisur së tepërmi.

Pasi ka darkuar me kolegët e stafit të tij në Knightsridge ai i ka përshëndetur me një gjest mjaft të dukshëm dhe aspak shkarazi. Nuk dihet se cila ka qenë arsyeja e vërtetë që pse Justin ka reaguar në atë mënyrë dhe mbi të gjitha që e ka dhënë mesazhin shumë të qartë për të gjithë të pranishmit.

Mos mbase e kanë ngacmuar me ndonjë koment rreth akuzës së tij për pasjen e një fëmije të jashtëligjshëm?

Në fund të muajit nëntor nis gjyqi i Justin, ku avokatët e vajzës 21 vjeçare do të kërkojnë që ai t’i nënshtrohet një testi ADN-je për të vërtetuar atësinë e fëmijës 4 muajsh.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Justin Bieber gjest ofendues ndaj paparacëve Empty Re: Justin Bieber gjest ofendues ndaj paparacëve

Mesazh nga Anakonda Fri 1 Jun 2012 - 18:42

ke u bo edhe ky pederasti me tregu gishtin e mesit;pffffffffffffffff sa i shpifur qe eshte
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye