Pink: Dua të kem shumë fëmijë
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Pink: Dua të kem shumë fëmijë
Washington – Këngëtarja Pink ndihet shumë e lumtur me vogëlushen e saj Willow dhe është shprehur se dëshiron ta shtojë familjen me më shumë fëmijë.
“Willow është fëmija im i parë dhe më ka bërë shumë të lumtur. Por në të ardhmen dua të kem shumë fëmijë, dua një skuadër të tërë basketbolli”, ka thënë këngëtarja.
Më pas, Pink theksoi se vogëlushes i pëlqejnë disa këngë të lehta të krijimtarisë së saj.
“Willow pëlqen këngët e mia të lehta dhe me to e zë gjumi, por fansat duhet të qëndrojnë të qetë. Albumi im i ardhshëm nuk do të jetë me ninulla. Nuk do të “ëmbëlsohem” vetëm për faktin se jam bërë nënë”, ka thënë ajo.
“Willow është fëmija im i parë dhe më ka bërë shumë të lumtur. Por në të ardhmen dua të kem shumë fëmijë, dua një skuadër të tërë basketbolli”, ka thënë këngëtarja.
Më pas, Pink theksoi se vogëlushes i pëlqejnë disa këngë të lehta të krijimtarisë së saj.
“Willow pëlqen këngët e mia të lehta dhe me to e zë gjumi, por fansat duhet të qëndrojnë të qetë. Albumi im i ardhshëm nuk do të jetë me ninulla. Nuk do të “ëmbëlsohem” vetëm për faktin se jam bërë nënë”, ka thënë ajo.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Pink: Dua të kem shumë fëmijë
edhe kjo dashka femije,mos ngelt femer ne tok qe nuk i don femijet
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Foshnja e Pink pozon për revistën “People”
» Historia e një fëmije me shumë “prindër”
» Shumë fëmijë nuk i pastrojnë duart pas përdorimit të WC-së
» Pink në parkun e lodrave
» Moschino : Pink Bouquet aroma e re me fruta
» Historia e një fëmije me shumë “prindër”
» Shumë fëmijë nuk i pastrojnë duart pas përdorimit të WC-së
» Pink në parkun e lodrave
» Moschino : Pink Bouquet aroma e re me fruta
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi