Noizy: Duetet me Çilin dhe Gentën do të bëhen
3 posters
Faqja 1 e 1
Noizy: Duetet me Çilin dhe Gentën do të bëhen
Është një nga reperët më të njohur shqiptarë dhe për fatin e tij të mirë gati çdo këngë që realizon shndërrohet në hit. Pas duetit me Eni Koçin, “So hot”, Noizy, i cili merr pjesë edhe te edicioni i sivjetëm i “Këngës Magjike”, është duke realizuar një këngë të re me motrën më të vogël të Gretës, e cila po fiton famë shumë shpejt.
Po dueti i parashikuar që në fillim të vitit me Çiljetën, ku shkoi?! U fol gjithashtu për një bashkëpunim me Genta Ismajlin, por nga ana e asnjërit prej këngëtarëve nuk pati konfirmim. “Për shkak të koncerteve të shumta dhe mungesës së kohës, nuk jam ulur dot të flas dhe të punoj nga afër me Çiljetën dhe Genta Ismajlin, me të cilat është biseduar për bashkëpunime.
Në vijim do ketë bashkëpunime, kjo është e sigurt”, – ka sqaruar reperi, i cili nuk po gjen “rehat” nga femrat këngëtare. Së fundmi, ai ka pasur shumë koncerte në Evropë, gjë që ka bërë që disa të diela të mos jetë i pranishëm në spektaklin “E Diell”, ku është angazhuar në rubrikën “dyshet fantastike”. Standard
Po dueti i parashikuar që në fillim të vitit me Çiljetën, ku shkoi?! U fol gjithashtu për një bashkëpunim me Genta Ismajlin, por nga ana e asnjërit prej këngëtarëve nuk pati konfirmim. “Për shkak të koncerteve të shumta dhe mungesës së kohës, nuk jam ulur dot të flas dhe të punoj nga afër me Çiljetën dhe Genta Ismajlin, me të cilat është biseduar për bashkëpunime.
Në vijim do ketë bashkëpunime, kjo është e sigurt”, – ka sqaruar reperi, i cili nuk po gjen “rehat” nga femrat këngëtare. Së fundmi, ai ka pasur shumë koncerte në Evropë, gjë që ka bërë që disa të diela të mos jetë i pranishëm në spektaklin “E Diell”, ku është angazhuar në rubrikën “dyshet fantastike”. Standard
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Noizy: Duetet me Çilin dhe Gentën do të bëhen
boo ca eshte ky njeri?
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Re: Noizy: Duetet me Çilin dhe Gentën do të bëhen
kokrra e debilit eshte mos u lodh ta gjesh..................
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Big Mama duet me Gentën
» “Gjeniu i vogël” nuk do ta pengojë Gentën
» Dafina, rreziku kryesor për Gentën
» Një fanse e “çmendur” impresionon Gentën